Et snev av vår

Eller kanskje av pollen? *atchooo*Klumpens fargerike ris blomstrer. Bittesmå sjøanemone-aktige rødrosa saker som jeg aldri har sett sett før. Kanskje nettopp fordi de virkelig ER bittesmå. Fascinerende. Jeg måtte få Frøken Dings til å ta bilder, mitt kamera har ikke sjans til å få noe slikt skarpt.Aner ikke engang hvilken busk/tre dette kommer fra?Små grønne blader begynner også å folde seg ut. Og utenfor snør det. Snør og snør og snør. Men den verste kulden har sluppet taket, det drypper og bråner. Store flak løsner fra mønet og seiler forbi vinduene før de lander med et mykt drønn. Skumle, sylkvasse istapper gjør at vi holder oss langt fra husveggene når vi går ut, har ikke lyst på en slik i hodet.

Kanskje våren snart blir mer enn en drøm?

Kommentarer:
Postet av: stubbetufsa

Spennende spiring!

Mor Aase hvit tover slik, hvis det har lilla magebelte, det billige garnet som Rema1000 solgte posevis av! Jeg har ikke prøvd andre typer Mor Aase hvit.

35 grader vanlig vask + 1 ss grønnsåpe.

24.02.2010 @ 00:26
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Tittei

Lurer på om du har fått en kvast av en blodlønn? Sjekk bildet her: http://www.norge123.no/UserImages/Users/4846/11872/P1010062___selected.jpg

24.02.2010 @ 00:56
URL: http://www.tittei.net
Postet av: Villblomsten

Føles ikke mye som vår i dag ...

Ny mengde med snø i natt !

Hallo - vi bor i Bergen :-)

Her pleier det å regne - ikke snø :-)

Mye fint du har laget siden sist jeg var innom :-)

24.02.2010 @ 09:22
URL: http://villblomsten.blogspot.com/
Postet av: Greta

Stilig tre/plante. Vi får vel sjå fortsettelsen også.

Det hadde gjort seg om våren kom veldig fort. Men som folk sei til emg, det er fortsatt berre februar. Men heldigvis så er det lyst om morgonen att. Så det går fremover .

ha ein flott dag videre. Klem

24.02.2010 @ 10:24
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits