Detektivarbeid

Se hva jeg har fått!Neida, det er IKKE eksklusivt garn fra Det Store Utland, det er mine egne strikkesaker i retur. 18. desember i fjor sendte vi avgårde en pakke med barselgave til Frankrike, sånn midt i januar begynte vi å ane uråd når den fortsatt ikke hadde kommet fram. Etter flere uker med purringer, telefoner, utfylling av skjemaer og venting trodde jeg den var tapt. Men i går kom altså en ferdigtygget pakke lappet sammen med noen km teip i postkassen vår. Jeg hadde pakket innholdet i en plastpose og puttet oppi en ekstra adresselapp. Det ble nok redningen.

Babygreiene er for små nå, men det til de andre familiemedlemmene tror jeg skal passe fortsatt. Så da får jeg strikke nye sokker og lue før den går i posten for andre gang.

Det var mamma som postet pakken for meg siden hun likevel skulle til postkontoret den dagen. Hun måte fortelle hva som var inni, og damen i skranken fylte ut verdi "etter skjønn". En herrelue, et dameskjerf, to par barnesokker og to små luer, alt håndstrikket. Gjett hva det ble verdsatt til?

100 kroner. Jaja...

I dag SNØR det! Jeg brukte nesten to timer på å levere Klumpen i barneparken, to polske trailere stod på tvers av veien uten vinterdekk oppe i Vallaheiene. En halvtime i kø uten at vi beveget oss en cm. Jippi! Så da MÅ jeg bare ha med litt jukse- vårstemning i dag også.Nå er det skikkelig løvsprett i vinduskarmen!Lurer fortsatt på hva dette er, bladene ser i grunnen veldig kjente ut. Noen som vet? Fikk forslag om blodlønn i forrige innlegg, men det er det nok ikke.

Da må jeg, etter knapt to timer hjemme, ut i snøkavet igjen. Tror både jeg og Klumpen fortjener olympisk medalje for å stavre oss avgårde i dyp nysnø. Brøytekantene er så høye nå at luften er tynn på toppene...

Lurer på om noen har flyttet huset vårt mens vi sov. For dette kan vel ikke være Kansas Bergen?

Kommentarer:
Postet av: Berit

Hei!

Synd at barselpakken ikke kom frem i tide, men bra at den etterhvert fant veien tilbake til giveren. Posten er heldigvis litt bedre til å ordne med pakker (De fant ihverfall en mottager..!!), enn å anslå verdi på ekte hjemmestrikk!

Berit

24.02.2010 @ 14:37
URL: http://BeritsBalsam.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Så bra at pakken kom tilbake da hvertfall... Synd noe var blitt for smått, men så kjapp som du er med pinnene så lager du nok raskt noe nytt.

Tror ikke det bare er ditt hus som er flyttet, kan det være noen som har flyttet byen mon tro?? Men herlig med snø i stedenfor regn og slaps sier nå jeg...

24.02.2010 @ 19:23
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Margrethe

Skjonner godt dere er lei sno, jeg fikk nok med tre uker i julen. Jeg foler med dere, faar jeg vel bare si! Saerlig siden jeg selv har det som ville kalles fint maivaer... tihi!

Saa kjekt at pakken kom til rette, selv om noe naa var for smaatt.

25.02.2010 @ 01:50
URL: http://blomsterpiken.blogspot.com
Postet av: hannebeate

Ai, ai, det var posten sin det.

Så deilig med vår i vinduet, ander heller ikke hvilken gren det er som spretter hos deg.

25.02.2010 @ 15:39
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: Sylvia

Uffda, så kjedelig å få pakken i retur, men egentlig godt at den dukket opp alikevel, siden mottaker ikke hadde sett snurten av den.

Ang vevgarn, så blir det bløtt når du tover det.

De sokkene er strikket i 2-tråds spælsaugarn som de kaller for strikkegarn. men jeg har også arvet endel hardt vevgarn, og heklet en veske, som jeg tovet. Den ble bare helt herlig etterpå. Bare prøv, sålenge fingrene holder!!

25.02.2010 @ 20:22
URL: http://sylvez.blogs.no
Postet av: Torunn

Synd at den ikkje kom fram i tide, men det var no og ein verdi!! 100,- kroner?!?!

27.02.2010 @ 08:23
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Den posten, den posten :) Godt det du har laget ikke ble borte for godt...

27.02.2010 @ 14:34

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits