Vårfornemmelser på ornt'li

Det er VÅR i luften her nå! Helt nydelig, selv om vi vasser i slaps og risikerer å få både takras og istapper i hodet. Jammen skinner solen også, deilig! Og i dag er første dagen i vinterferien.  :o)

I går fikk jeg verdens fiiineste postkort i postkassen min. *glad*Liv-Toril trakk ut noen vinnere blant dem som hadde postet ferdigbilde av pinnsvinene sine innn 23. februar. Så da vant jeg og Bolla en av ekstrapremiene.Det var flere som syntes at dette var spennende!  :o)Jeg fikk faktisk litt problemer med å få tatt bilder, for motivet var aldri i ro, hehe.Nesten sentrert.  :o)Mange små detaljer på dette bildet, skikkelig flott! Alt er sydd/applikert og pyntet med perler og fargerike tråder og bånd.Det var et ORDENTLIG postkort med frimerker og stempel på. Og det lå inni en gjennomsiktig plastkonvolutt da jeg fikk det. Skal passe godt på dette.  :o)

Ellers merker jeg at strikketrangen roer seg litt nå, pinnene går ikke så fort som de pleier. Men litt blir det jo alltid, hehe.
 


Brune "blåbærvafler" i Mor Aase raggegarn. Fikk ikke tatt noe godt bilde, jeg festet omtrent trådene på vei ut døren. Disse har nemlig alt fått en ny eier. Jeg har strikket mange par i dette mønsteret, men denne gangen slet jeg. Jeg ser rett og slett ikke forskjell på rette og vrange masker i lampelys, så det ble mye opprekking. Måtte stadig ut på kjøkkenet og myse under lampen der. Det  får bli lysere garn heretter, sukk. Eller så får jeg investere i en dagslyslampe.

Og så trodde jeg at jeg strikket nye votter til meg selv.Newfoundland Mitts i garn fra Mirrevirre. Jeg endret litt på oppskriften: jeg la opp 48 m til bråtet og økte til 54 på mønsteret. Dessuten strikket jeg en rett og en vrang runde, da ble det ikke slike små "bumper" med mønsterfargen. Noen andre likte visst også disse, så det spørs hvor de ender opp til slutt. Jaja, man har da mer garn. Har alt startet på et nytt par, men det blir i et annet mønster.

Ha en flott helg, og god vinterferie til de som begynner på den nå. 

Kommentarer:
Postet av: Hanne

Nydelig postkort, så kreativt :D Veldig fine de brune sokkene, enkle og fine :)

27.02.2010 @ 11:25
URL: http://hannes-strikkerier.blogspot.com/
Postet av: Gyldenkron

Så flott et kort du har fått. Og ikke minst flotte sokker og votter du har laget.

27.02.2010 @ 13:16
URL: http://gyldenkron.blogspot.com
Postet av: malla

Kjempefine votter. Koseleg å få kort.

27.02.2010 @ 14:30
URL: http://www.malla-b.blogspot.com
Postet av: G-Anette

Utrolig flott postkort du har fått! Og vottene og sokkene var og nydelig, tror mitt neste sokke-par må bli slike "blåbær-sokker". Har lagret linken til oppskriften for lenge siden.. Men jeg sliter litt med å prioritere mellom alle prosjekt, det høres nok kjent ut :) God helg!

27.02.2010 @ 17:31
URL: http://g-anette.blogspot.com
Postet av: Bodil

For eit koseleg postkort du har fått! og vottane og sokkane var jo kjempefine. Ha ei fin helg :)

.

27.02.2010 @ 17:33
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: Paddelora

Gratulerer med ekstrapremien!

Kjempefine sokker og votter du har laget!!

27.02.2010 @ 18:01
URL: http://paddelora.blogspot.com/
Postet av: amylin

Flotte votter og fine sokker. Flott postkort du fikk.

27.02.2010 @ 21:59
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av: Greta

For ett nydelig kort. Det var sikekrt helt supert å få. Vaffelsokker er fint og kjekt å strikke, men sikert eit problem med dårlig lys ja.

Ha ei fortsatt fin helg

27.02.2010 @ 23:06
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Marihøna

Det var et herlig og veldig annerledes postkort :)

Flotte votter og sokker du har strikket.

Så heldige dere er som har fått vårfornemmelse. Det finnes det ikke mye av her i Oslo - vi drukner snart i snø :(

Ha en fin, fin søndag!


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits