Ufrivillig nettfri helg

Sviktet av teknologien! TO dager uten internet er jo nesten krise, hehe. Men jeg har både gått på tur, vasket huset og lagt meg relativt tidlig. OL-tider er ikke akkurat høysesong for
TV-titting heller.

I morgen er det 1. mars. Regner med at det betyr slutten på uvenn-konkurransen, selv om jeg fortsatt venter på et par spennende bidrag som diverse uvenner har skrytt av å ha under produksjon. Det dukker kanskje opp noe i visningstråden snart? I alle fall, jeg sier meg ferdig nå. Her er resultatet av flere måneders uvennlig strikking:Felisi-garnet får god plass i en kaffekopp nå. Og strengt tatt teller ikke det gule og rosa, det var restegarnet etter grytelappene jeg vant.Så var det Norgespakken fra AnitaK. Alle kiloene med ymse rester som fylte halve sengen min er også kraftig redusert. Får se om det kanskje blir noen nye handlenett av dette etterhvert.

Jeg har strikket ferdig en hals av uvenngarnet, men den er svart og mørkelilla, umulig å ta bilde av innendørs. Får knipse litt utendørs i morgen. Muligens iført hjelm, for sånn ser det ut utenfor stuevinduet mitt akkurat nå:Denne er SVÆR, sikkert minst to meter lang. Tør ikke dunke den ned heller, for da ryker vel takrennen. Skummel og vakker! Det er jo de reneste isskulpturene som henger fra hustakene rundt omkring.Denne var litt spesiell, for den gå i buer.Uansett, det går heldigvid  mot lysere og varmere tider nå.

Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Kommentarer:
Postet av: lise

Du har imponert stort med uvennprosjektene dine, det skal være sikkert og visst!

Det var forresten flotte forhold på Smøråsfjellet i dag, hunden og jeg har sjekket.

28.02.2010 @ 22:32
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: Marihøna

Flotte, men farlige istapper!

Jammen har du fått laget masse av alt uvenngarnet ditt. Imponerende!

Ha en strålende uke!

Postet av: gunknitter

Imponerande, Mimouna !! Tenk å kunne ha trylla fram så mykje flott som du har gjort av alt dette "rote-garnet" du har fått ! Du er kjempe flink !!

Har dokke eige buekorps for istappar der nede i Bergen ? *fnis*

01.03.2010 @ 13:47
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: AnitaK

Hææ..er du nesten tom??? skal jeg sende deg pittelitt til kanskje? Jeg finner ikke adressen din igjen, men jeg har mere garn altså :) Restene min etter Freestylekjolen er allerede godt i gang med å bli til andre ting.. Foreløpig har jeg laget ett par luer og planlegger også noen votter.. De blir vel blogget etterhvert :) Ha en flott dag, klem

02.03.2010 @ 14:24
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: Sylvia

Blir du aldri lei av det "uvenngarnet" ditt? Du er bare kjempeflink til å få det unna. Jeg har endel garn liggende, sånn vanlig garn det ikke er noe galt med, men har hele tiden lyst til å kjøpe inn nytt, selv med et hav å ta av. La meg nå legge til at det er kanskje 2-4 nøster av samme garntype, og etter å ha fått dilla på store prosjekter, kommer man ikke så langt med 150 g.....(sleip unnskyldning "host")

Det postkortet du fikk var nydelig!!! Ganske fortjent!

02.03.2010 @ 21:53
URL: http://sylvez.blogs.no
Postet av: Hobbystua

Hei Mimouna:) Det er utrolig hvor mye du har laget av alt uvenngarnet ditt,,det er beundringsværdig mener jeg. Men det vil kanskje bli godt å komme igang med noen nøster som er nye og ubrukte også vel?? Skal følge med her å se hva du legger ut snart igjen. Ha en fortsatt fin uke og så får vi håpe våren kommer for fullt snart:))

03.03.2010 @ 22:05
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: asterix

Masse fint du lager Mimouna. Tusen takk for hilsen fra deg. Vottene dine imponerer meg. Ha det godt, med hilsen fra Asterix.

07.03.2010 @ 19:36

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits