I siget
Det er lov å ombestemme seg, ikke sant?  

Jeg har lenge hamstret flerfarget tynt strømpegarn. Syntes det var for fint til å strikke strømper av, så det ble liggende i påvente av Det Rette prosjektet å bruke det til. Og der ble det liggende. For jeg orker ikke å strikke store plagg på tynne pinner, og dessuten har jeg ikke så mye av hver sort. Pulsvarmere og små skjerf har jeg i hauger og lass, de fleste ligger pent innerst og nederst i skap og skuffer.

Så nå strikker jeg faktisk strømper. For de blir jo brukt. Jeg har gått med hjemmestrikkete tynne sokker hele vinteren, og det er tusen ganger bedre enn ferdigkjøpte. Med enkel vrangbordstrikk, som i grunnen er det som blir penest når garnet har så mye mønster i seg selv, går det kjapt på autopilot foran TV-en. Kanskje tilfeldig, men jeg har vært mindre forkjølet i år enn jeg pleier, til tross for en lang og kald vinter. Varme føtter har nok litt å si vil jeg tro. For jeg lurer meg fortsatt unna tranen, æsj!Jeg fikk to nøster Fagstrikk fra Rauma fra Mirrevirre. Det ene nøstet var rekket opp igjen, men det kjentes ut som om alt garnet var der. Så da satset jeg på at det holdt til et par sokker i min størrelse. Tror jammen jeg skal fylle opp sokkeskuffen min med resten av 52 pair plunge iii-sokkene. For mens kjøpe-ullsokkene mine blir rappet vil verken far i huset eller tenåringen ha fargerik hjemmestrikk. Så de får jeg beholde, hehe.Tadaaa, ferdige! Og jeg har fortsatt et lite nøste igjen. Nok en grunn til å lete videre etter den perfekte tå-opp-oppskriften. Veldig greit å strikke til alt er brukt opp.

Det blir ikke BARE sokker på bloggen framover altså, jeg må ha litt variasjon. Neste innlegg tror jeg blir noe helt annet. :o)

Kommentarer:
Postet av: Hobbystua

Hei på deg. Flotte sokker du strikker,paret under her er også fine. Du får så mye fint og fornuftig ut av så lite av hvert nøste du har.(Ja hvet du hadde mye uvenngarn),skal bli artig å se hva du har som planer etter sokker nå.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld:))

09.03.2010 @ 21:59
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Loppelill

De så gode og varme ut! stilige farger :)

10.03.2010 @ 09:26
URL: http://loppelill.blogg.no/
Postet av: Frk.Badegakk

Så fine de ble! Jeg har faktisk det garnet der liggende i den fargen der, og ble fryktelig inspirert til å prøve meg på noe i det. Trodde det bare var flerfarget og sparket alle veier jeg, men det er jo striper! *lykke*

10.03.2010 @ 21:21
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: asterix

Tusen takk for hilsen fra deg. Jeg ser du har pinnene i gang, og flott blir det. Med hilsen fra Torunn.

11.03.2010 @ 11:33

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits