Mer uvenngarn!Litt mer eksklusivt enn du er vant til å se hos meg kanskje? Vel, alt har en forklaring:

Jeg vant Hemmelig Uvenn-konkurransen!  http://forum.hobbyboden.com/showthread.php?t=56195&highlight=vinner+HUV  Veldig gøy, både å være med og å vinne. Og siden dette jo strengt tatt ER uvenngarn har jeg tenkt å bruke det. Snart. Det skal ikke engang få komme i nærheten av rolleren der alpakkaen, Noro-garnet og andre for-fine-til-å-brukes-nøster ligger og drømmer om en plass i solen.

Fargene er kjempeflotte, men det ser jo ut som GARN. Spent på å få spesielt Wollmeisen på pinnene, kanskje den store aha-opplevelsen kommer da? Vi får se. Egentlig likte jeg best Tulliball-garnet jeg, det var akurat passe fluffy. Mulig det blir et nytt Citron-sjal. http://www.knitty.com/ISSUEwinter09/PATTcitron.phpKjøkkenvinduet er visst det beste stedet for tilnærmet riktig fargegjengivelse. Men jeg måtte tørke støv først, hehe. Det henger en urgammel panelovn rett under vinduet altså. Den er storprodusent av både støv og hybelkaniner. Men nå er den endelig avslått, det er jo VÅR i luften!  *lykkelig*

Apropos støv så har jeg endelig funnet den PERFEKTE interiørbloggen: http://sjuskelines.blogspot.com/
Ta turen innom og få deg en god latter. Og kanskje litt bedre samvittighet. For de fleste av oss kan nok kjenne oss bittelitt igjen...

Og så må jeg bare si tusen takk til Kaos som både arrangerte Uvenn-alongen og som stod for premien.  Helt supert begge deler!  :o)

Kommentarer:
Postet av: Greta

Gratulere så masse med førstepremien. Det ville vere rart om du ikkje hadde vunne, så mye fint du fikk ut av alt uvenn garnet.

Spennde med sånne ekslusive garn. skal visst snart få prøve Wolmeisen eg og. Nydelig farger på dem begge. Dette vert nok noko ekslusivt til deg sjølv, får eg håpe

22.03.2010 @ 12:50
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: gunknitter

Gratulere med vinnen. Mimouna !! Premien var retteleg flott den og eg er sikker på at du tryller fram noke fint, som du er så flink til ! Ha ei fin veke !

22.03.2010 @ 13:26
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: kaos

Gleder meg til å se hva du lager av garnet!

Du var en selvskreven vinner. I neste Hemmelig Uvenn må du nok stille med handicap. ;-)

22.03.2010 @ 13:55
Postet av: Hobbyugla

Gratulerer! Det var vel fortjent.

22.03.2010 @ 15:36
URL: http://hobbyugla.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Så flott garn du har vunnet. Gratulerer med seieren, den fortjente du. Spennende å se hva du lager av garnene. Lykke til. Og bamsen var kjempesøt, men sikkert mye pirk ja..

22.03.2010 @ 17:21
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Bodil

Gratulerer! Det var vel unt. Er spent på korleis du likar Wollmeise, eg har heller ikkje prøvd det. Koseleg bamse du har laga :)

22.03.2010 @ 18:01
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: Elisabeth

Nydelig garn, og helt fortjent at akkurat du fikk premie! Synes også garnet i det grønne nøstet så mest spennende ut. Jeg har strikket av et eneste Wollmeisenøste og jeg ble ikke frelst. Helt greit garn, men ser ikke nødvendigheten av alt bryet det er med å skaffe det :) Nok om det, tror uansett at du kommer til å trylle lekre ting ut av premien din!

22.03.2010 @ 18:57

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits