Jeg hadde en planDet er bare drøyt to måneder igjen av 52 pair plunge iii, og jeg mangler fortsatt 15 par. Iiiiik!

Så hva gjør Mimouna når hun ser at det begynner å haste med å bli ferdig? Jo, da strikker hun herresokker. Laaange herrsokker. Det lureste ville vel ha vært å strikke små barnesokker, eller hva?

Men jeg hadde faktisk en plan. 

Jeg har uhorvelige mengder av ragger i størrelse 37 og 24. Hvorfor det tro? Jo, det er fordi jeg akkurat klarer å tyne et par sokker i 37 ut av to nøster og et par i 24 av ett nøste. Da blir det nix rester, og slikt liker vi. Men hvem trenger alle disse sokkene? Ingen hos oss bruker de nevnte størrelsene. Jeg har riktignok en venninne som gjerne tar imot damesokkene, men selv hun må jo ha skuffen full snart. Så da må man legge om strategien.

Som sagt så gjort. Alt raggegarn ble samlet og tømt i sofaen. Garnet det var mest av kunne bli til herresokker med smårester som striper. Herresokker er det rift om, de forsvinner fort ut. Deretter tenkte jeg at litt mindre rester skulle få bli til damesokker i størrelse 38/39. Slike er også etterspurte. Og alt som blir igjen ender som fargerike stripete barnesokker. Lurt, ikke sant?Så langt funker planen sånn passe. Det første paret med herresokker var alt ferdig da jeg ble innhentet av Den Store Raggsokk-strikkesperren. Det blå paret som lå henslengt i sofaen tok jeg meg sammen og fullførte. Det endte opp i strørrelse Gullkump, i grunnen en grei størrelse.( Bortsett fra at hun ikke ville ha blå sokker. Vel.vel...) Og nå lar jeg raggegarn være raggegarn og går over til å strikke babysokker. Kjapt og greit, og det dukker alltid opp nye små verdensborgere rundt omkring. SÅ kan jeg begyne på mer spennende ting. Jeg har liggende et halvferdig skjerf til Lille Rosin sin along, og så var det Wollmeisen jeg hadde en avtale med...15 par i minus er resusert til 13, og strikkeframtiden ser straks litt lysere ut. :o)

Naboene kunne godt RYDDE forran garasjen sin altså. Det blir jo ROT på mine fine vinduskarmbilder. Hmpf. (Ikke så veldig ryddig foran vår garasje heller da, men det kan jo ikke dere se. Hehe...)

Håper DU får en fin dag i dag!  :o)

Ps: For de som synes at raggsokk-innlegg er (gjesp) kjeeedelige: Det kommer snart noe MYE sprekere.  *klukker*
Kommentarer:
Postet av: Moan

Jeg kan ikke annet enn å være enig med deg i at raggsokker er kjedelig å strikke. Men, en along er en along...

Lykke til på jakten etter raggsokkstrikkelyst!

Moan

PS:lurer 'litt' på hva det gule blir... Sikkert noe påskete!* nikker og er enig*

26.03.2010 @ 16:34
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com
Postet av: Greta

Hei. Eg er ikkje enig. sokker er aldri kjedelig. man kan lage mønster på dem, bruker garn som alger møster sjølv, eha rimmestrikket eller for det meste glattstrikke. utallinge varianter. eg blir aldri lei av å strikke sokker, tror eg.

God, varme og fine begge dei para der.

Lykke til med å nå målet ditt.

p.s. kanskje det er fordi du er med i slong at sokkene blir kjedelig å strikke, fordi du må. Sei ei som aldri har vore med i ein along, og har derfor ikkje peiling.

God palmehelg til deg

26.03.2010 @ 16:45
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Stargirl

Ingen innlegg fra deg er kjedelige, så er det sagt.

26.03.2010 @ 18:16
Postet av: Jorunn

Såå mange sokkepar... Blir helt svett bare ved tanken jeg. Og jeg som ikke orker å lage samme tingen to ganger...

Og det neste blir...? Gule sokker?

26.03.2010 @ 19:50
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com
Postet av: Frk.Badegakk

Så flink du er med sokkene! Jeg har langt fler enn 15 par igjen... Har nettopp tatt bilder av mitt 25par, så jeg er faktisk under halvveis...sukk...

Den der spreke gulfargen lurer jeg veldig på hva skal bli! *vente spent*

=D

27.03.2010 @ 13:37
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits