Strikkevegring, en ny heltinne og en bitteliten tilståelse. Eller kanskje to...

Jeg kjenner plutselig på at jeg IKKE har lyst til å strikke flere sokker akkurat nå. Spesielt ikke siden jeg MÅ for å komme i land med 52 pair plunge'en. Dessuten blør jeg stadig på fingrene, og jeg glemte selvsagt å kjøpe plaster i dag igjen.Parallellrestegarnraggsokkestrikkeprosjekt parkert i nittitalls-skinnsofaen min. (Lurer på om den holder lenge nok til å bli moderne igjen?)

Raggsokkstrikking er jo vanligvis avslapningsøvelsen min, jeg har alltid et påbegynt par i vesken. Men hastestrikking er ikke noe kjekt.  :o(Det fiiine uvenn-premiegarnet mitt har Frøken Dings anektert. Hun siklet nesten på Tulliball-nøstet, og nå funderer hun på hva fint jeg skal få lov til å strikke til HENNE av det. Hmpf. WM-en har jeg gravd ned i raggegarnposen så lenge. DEN får i alle fall ingen andre få ta! *paranoid*

Og så må jeg nok en gang få anbefale en blogg som bare er helt herlig: http://sjuskelines.blogspot.com/

Frøken Tenåring var ille berørt over sin mor som satt tvekroket og fniste over lap top-en. -"Du er PINLIG mamma! Hva ER det du ler av???"  Vel, finn ut av det selv. Antall lesere av denne bloggen har nærmest eksplodert de siste dagene, og på diverse forum står nå både den ene og den andre fram som skap-sjusker. Fantastisk! *gapskratter igjen*

Jeg har noe å tilstå jeg også. Jeg har blogg-surfet i dag UTEN å gjøre ferdig oppvasken først.Den står faktisk slik fortsatt fordi jeg plutselig måtte løpe til bussen for å hente Klumpen i barneparken.

Og så har jeg funnet igjen fjernkontrollen som forsvant på fredag. Den lå i vesken min. Jeg hadde tatt feil av den og mobilen i farten da jeg løp ut døren. Men de ligner jo LITT, ikke sant? Bare så vanskelig å skifte kanal med mobiltelefonen...Puh, det var godt å få det ut.

Så en siste lille tilståelse: Det jeg EGENTLIG har lyst til er å forvandle denne gjengen til fargerike luer. Det er enda flere kolører under overflaten, jeg har nemlig sortert litt.Det var alt for i dag folkens. Hvem vet hvordan dette ender?
*fnis*

For ordens skyld: I tiden mellom at dette innlegget ble skrevet og publisert har jeg både fullført oppvasken, laget middag, hjulpet med lekser, fått unger i seng +++ Så jeg har nok et bittelite husmor-gen likevel. :o)Kommentarer:
Postet av: stubbetufsa

Joda, her er mange husmorgener!

Blør du på fingran? Gi blaffen i alongen og vær fri som fuglen! Klem!

23.03.2010 @ 23:53
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Greta

Hei og hå. Koselig å lese på bloggen din i dag. Det er no del som regel da. :)

Må vel inn på den bloggene g også da.

Alle har det vel litt travelt av ein eller annan grunn og det blir litt tulliball med ting når man er litt ukonsetrert. Liker å ha det ryddig rundt meg, men det er ikkje alltid like enkelt.

sokker er avslapping ja, men eg veit ikkje kossen det hadde vore viss eg måtte strikke.

I perioder bruker eg plaster på fingertuppen eg og. kjøpte ein diger pakke med masse plaster så eg er redda nå. Trodde det var berre med trepinner ein blødde, men det er vel det samme for stålpinner også.

Beundrer det genet du har som får deg til å forandre smånøster til dei mest fantastiske ting.

Ha ein flott dag

24.03.2010 @ 08:46
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: hannebeate

SKikkelig fin og fargerik kurv full av våenøster! Skjønner godt at den lokker, og at kanskje det er nok med sokkestrikking, for du har jo laget fenomenalt mange par sokker:)

24.03.2010 @ 09:43
Postet av: Solveig

Det er vel en slags husmorsyssel å være flink med pinnene også. I eldre tider var det iallfall en dyd av nødvendighet. Oppvasken får en alltid tatt en gang - men det tar mye tid når man setter seg foran skjermen....

24.03.2010 @ 10:49
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Hehe, oppvasken er vel ikke så viktig? Det er mye mer morro å lese blogger og strikke synes jeg da. Men her i huset er det faktisk minstemann som har ansvar for å få unna oppvasken om morgenen (sette i oppvaskmaskinen), en må da kunne ordne seg *gliser* Kjedelig med sokkestrikk, men akk så populært og nødvendig..

24.03.2010 @ 12:31
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Marit

Det er fort gjort å ta med seg fjernkontrollen. Jeg har greid å lagt den i kjøleskapen.

24.03.2010 @ 13:44
URL: http://lillemegshobby.blogspot.com/
Postet av: Margrete

Kjente fenomener dette..! Jeg sliter også med å finne motivasjon når jeg absolutt trenger den! Vanligvis kribler det i fingrene etter prosjekter å tjone med, men når jeg må går det svært så treigt...!

SÅ mye fint garn du har! Blir nok mange flotte luer av det;)gleder meg til å følge deg videre:)

Margrete

24.03.2010 @ 14:57
URL: http://mlillehjorne.blogspot.com/
Postet av: Stargirl

Heisann - hoppsan

Du er IKKE alene om å la oppvask stå for en runde på nettet. Jeg for min del skylder på deg og din blogg *fnis* når ungene går for lut og kaldt vann og middagen svir.

Leste et lite "ordtak" en gang: "litt støv i krokene er tegn på at noen har hatt noe kjekkere å holde på med". Så jeg synes du skal fortsette med å ha det kjekt og samtidig glede oss med dine flotte strikkerier. Den restegarnsboksen din er bare smaskens altså. En ren nytelse.

24.03.2010 @ 15:22
Postet av: Brit

Fantastsik historie av forbyttelsen av mobil og fjernkontroll!!Meget morsomt. Og det er klart det er mye artigere å blogge, strikke,lese enn HUSARBEID. Men som de effektive damer vi er så er det utrolig hva vi får unna når vi hiver oss rundt. Gleder meg til å se alle de flotte luene fra restegarnkorgen.

24.03.2010 @ 15:39
Postet av: Berit

Heisann!

Takk for nok et muntert innlegg! Jeg humrer og koser meg med bloggen din stadig vekk!

Det er slett ingen spøk å være husmor,nei, med så mange viktige gjøremål kan det fort bli litt tull og krøll både her og der.

Berit

24.03.2010 @ 21:13
URL: http://BeritsBalsam.blogspot.com
Postet av: Tina

Haha ;-D Ja nå lo jeg godt jeg (imens jeg satt lutrygga over laptop'en min i sikkert samme positur som du). Dette var et underholdende innlegg! Veldig artig å høre om fjernkontrollen og mobilen! Absolutt en historie å kjenne seg igjen i :)

En flott siste-innspurt-før-påske til deg!

Hilsen Tina

24.03.2010 @ 21:16
URL: http://ztrikkeriet.blogspot.com/
Postet av: Sjuskeline

Flirer godt av deg jeg oxo... :-D Takker for anbefaling av min unnselige liile blog :-)

Imponert av strikkeriene dine, skal holde deg oppdatert på pulsvarmeren min :-)

Klem, Sjuskeline

24.03.2010 @ 23:13
URL: http://sjuskelines.blogspot.com
Postet av: Frk.Badegakk

Må fnise av mobil og fjernkontrollbyttingen. Og samtidig fortelle om min mamma som i går innrømmet å ha sendt matbestillingen på jobb til faksen til legekontoret. Dermed sørget hun for at samtlige på jobb får noe å le av i dagene fremover...=P

25.03.2010 @ 09:20
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: Tesha

Alldeles fornøyelig lesing! Og jammen ble man ikke så lite imponert også - i alle fall over slutten...

25.03.2010 @ 11:23
Postet av: lise

haha! Det er godt det er flere der ute. Jeg skylder på ammetåka, men hva man skal skylde på seinere er jeg jammen ikke sikker på! ;)Hobbysysslerier som ikke er frivillige er ikke sysslerier, og da kan man bare legge de bort. ;)

25.03.2010 @ 14:40
URL: http://www.liseshobbyrom.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits