Back on track
Etter å ha tullet og tøyset bort en hel dag på albinopeanøtter og annet dill-dall er fruen tilbake på sporet igjen. Ah!Haugen vokser sakte men sikkert, dette skal nok gå bra. Dette er STORE sokker altså, jeg strikker til garnet tar slutt. Sånn ca størrelse 39-42 på denne gjengen.Par # 39, 40 og 41.  *fornøyd*  Da gjenstår bare trådfesting.

Gjett hva som er mitt favoritt-raggegarn?

Jeg har forresten funnet en grei tå-opp-oppkrift på norsk. Eller det er vel mer en formel enn en oppkrift, den kan tilpasses alle garntykkelser og størrelser. Smart! Tusen takk til Solveig som deler: http://www.solhag.blogspot.com/ Du finner oppskriften som pdf i margen under "Mine egne oppskrifter".Jeg startet på et prøvepar i en rest Viking Sportsragg som jeg hadde fått av Mirrevirre. Skikkelig mykt og deilig garn!  Er dette holdbart og slitesterkt også blir det nok en sterk konkurrent til Mor Aase, litt lei av såre fingre nå. Det eneste minuset var veldig mange skjøter på garnet, men det kan jo være tilfeldig. Litt imponert over at garnet var SPLEISET, de hadde ikke bare laget knuter. Men det blir jo klumper i strikketøyet uansett da.

Som du ser kom jeg ikke så fryktelig langt,  jeg må nok kjøpe et ekstra nøste. Men både kile og hæl er strikket og godkjent. Fin passform og enkle å strikke, det kommer nok til å bli flere av disse. 

Dette har ikke vært historiens morsomste påskeferie, så jeg er ikke så veldig lei for at den er over. Det blir nok noen ekstra "fridager" hjemme med en syk fireåring er jeg redd. Men men, sånn blir det noen ganger.

Litt romantikk ble det jammen også, for se hva Gullklumpen fant i fruktskålen:Appelsin med hjerte på skallet. Det ser visst ikke like "hjertelig" ut på bilde, men det SÅ faktisk ut som et lite hjerte på ordentlig. Praktisk som jeg er spiste jeg straks opp appelsinen så den ikke skulle bli ødelagt. Brune flekker på frukt er jo vanlgvis ikke så kjekt da.

Håper du og dine har hatt noe fine fridager og er klare til å ta fatt på en ny uke.  :o)Kommentarer:
Postet av: I gode og onde dager!

Så fint, ble helt forelsket i snømannen...

05.04.2010 @ 20:03
URL: http://sivmargret.abcblogg.no/
Postet av: Solveig

Så hyggelig at du teststrikker. Mange takk for reklamen. Skal si det går unna med alle sokkene. Har ikke hatt hellet med meg på håndarbeidsfronten i det siste - jeg håper det endrer seg snart.

05.04.2010 @ 21:31
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Janicke

Hei hei. Fin blogg du har. Koselig å se at det er flere som syns det går an å strikke sokker i helt vanlig raggegarn!!! :-) Har fått sokkestrikkedilla siden jul!

05.04.2010 @ 22:00
URL: http://www.maskesprell.sprayblogg.no
Postet av: Greta

Hei på deg. Mange flottee sokkepar her ja. Tåopp strikking har eg ikkje prøvd. Kanskje eg prøver det ein gong, vi får sjå.

Kjedelig men syke barn, men sånn er det noe bare av og til.

Ha ei så god uke som mulig da, vennen

05.04.2010 @ 23:12
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av:

Det blir gode sokker av raggegarn!

Det ser solid ut!

05.04.2010 @ 23:20
Postet av: Frk.Badegakk

Imponerende tempo på raggestrikken din! Jeg blir så sår på fingrene at jeg sjeldent orker mer enn et par av den typen av gangen. Med laaang pause mellom. Beklageligvis.

Stilig tå opp oppskrift. Kanskje jeg burde teste den. Jeg er fortsatt tå opp jomfru=P

Hjerte på frukta ja. Da kan det neppe skade å spise den. Må jo bare bety hell og lykke og sunne barn.

Ønsker deg en strålende uke!

05.04.2010 @ 23:46
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Her har du virkelig fått opp dampen ja :) Går nok fortere når du får bruke favorittgarnet ditt.

06.04.2010 @ 11:15
Postet av: elins strikkeri

Oi så kjapp du er med pinnene, skikkelig gode raggsokker!! Vikinggarnet er godt å strikke med men kor sterkt det er veit eg ikkje... Ha ein fin dag:))

06.04.2010 @ 12:37
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Hobbystua

Heisann:)Ja her ser jeg at du ikke har ligget på latsiden med strikkingen din,flotte sokker i massevis.Viking sportsragg har jeg strikket mye med,og det hender det er knuter i garnet.Men jeg bryter tråden og får det vekk.Men det er et fint og mykt garn som en kan strikke mye av.

Ha en fortsatt fin dag,og en god bedring til den lille som er syk:))

06.04.2010 @ 18:23
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: CosiFanTutta

Hei, "fant" deg på uformelt. Jeg er ny der. Du er en produktiv dame! Imponert! Spesielt imponert over alle sokkene, jeg har prøvd meg på en sokk, en gang. Det ble med den ene! Blir fristet til å prøve igjen!

Fantastiske lekedyr du lager. De var kreative, har aldri sett på maken

Ha en fin uke

07.04.2010 @ 00:21
URL: http://www.cosifantutta.blogspot.com
Postet av: Heklejenta/Tireb

Masse flotte raggsokker du har strikket. Jeg er nok også av de få som liker å strikke med raggegarn, i tillegg som jeg er veldig glad i å bruke disse sokkene :) Det er ikke mye blondesokker i min skuff.

Snømennene dine ble jo også bare helt supersøte!

Det var en stund siden jeg hadde vært innnom bloggen din nå, så nå har jeg faktisk sittet ganske LENGE og surfet rundt på bloggen din, tror ikke jeg tørr å si hvor lenge :). Jeg synes alltid det er så koselig å komme inn på besøk her.

08.04.2010 @ 13:19
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Heklejenta/
Postet av: Synnøve

Takk for titten og nå strikker jeg også Solveigsokker. Håper mine blir like fine som dine. :-) Ha en toppers helg.

10.04.2010 @ 12:23
URL: http://www.synnove.de/blogg
Postet av: Iziko

Herlige sokker, ønsker jeg kunne si jeg var like produktiv.

ELSKER fruktskålen din (det lille jeg kan se av den)!

23.04.2010 @ 23:51
URL: http://www.Iziko.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits