Hvem bor i huset?

Husker du bildet jeg fant på Fretex en tid tilbake? Ikke det? Vel, her er historien: http://mimounashobby.sprayblogg.no/1241289206_barndomsminner.html

Bildet har flyttet på seg siden sist, nå henger det under mormors gamle veggur. Litt farmor og litt mormor på samme vegg, det ble bra.  :o)

Klumpen er stadig borte og titter på bildet, han lurer nok også på hvem som bor der. Eller kanskje ikke. Jeg tok ham nemlig på fersk gjerning stående på tå på en stol.LEGO-mannen! Selvsagt.Litt frustrasjon fordi han bare falt ned, men han fikk i alle fall sett seg litt rundt. Så nå har han noe å fortelle de andre LEGO-kompisene sine når han treffer dem igjen.

Det skjer stadig spennende eventyr rundt om i huset vårt. Og Ridder Ranke er hovedperson i mange av dem.Lurer du på hvordan DEN historien ender så får du lese Prøysen.  ;o)Ingen strikking i dag, fingrene mine er helt håpløse. Jeg har sprekker og sår på nesten alle knokene og i leddene. Så nå går det i håndkrem og masse vann. Vannet DRIKKER jeg, det skal visst hjelpe mot tørr hud. Skjønnhet kommer innenfra, hehe. Ikke at det hjelper så mye akkurat. Sukk.

Jaja, det blir tid til andre ting da. Får finne meg en bok og parkere i godstolen kanskje. (Husarbeid??? Hørte ikke?)

Ha en fin lørdag! 

Kommentarer:
Postet av: Greta

lego hester og figurer vekker minner frem fra da mine var små. det var mye glede av dem. Med fantasien kan amn få til det meste.

det er 5 år mellom elste og yngste hos oss. Og alle tre kunne ligge på golvet å leike saman med lego. Ikkje alltid samme leik, men med lege.

Du får kvile fingrene dine og kose deg med andre ting. Husarbeide kan gjere seg sjølv.

ha ei fin palmehelg

27.03.2010 @ 16:06
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: sipusa

Hihi, likte den vrien med legomann ja;-)

Har visst ikke sett det bildet der forresten men det er kjempestilig, nå må jeg visst oppdatere meg på bloggen din, du er ikke den eneste som er blitt sløv på bloggbesøk nei....takk for at du stakk innom meg:-)

27.03.2010 @ 17:44
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: Anlen

Stilig bilde, eg forstår godt at det er spennende for ein liten kar.

Håper hendene dine vert betre snart, det er kjedeleg å ha vonde fingrar!

27.03.2010 @ 22:58
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: Torunn

Så artig bilde!! God påske!

28.03.2010 @ 07:12
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Jorunn

Ja det bildet kan jeg forstå frister til lek... Det blir jo nesten som et lite dukkehus.

Når det gjelder hendene dine så kan jeg gi deg et godt, og enkelt råd. Kjøp HTH krem eller locion. Den selges vel i matbutikker regner jeg med... Kjøp helst den orginale, uten parfyme. Smør inn hendene mange, mange ganger om dagen. Det svir, men det er helt normalt og ingenting å bry seg om. Dessuten er det bare til huden får nok fuktighet det svir, når du blir bedre svir det ikke lenger.

Jeg har alltid hatt problemer med eksem, tørr hud, sprekker, og jeg vet ikke hva på hendene. Da jeg var yngre var jeg ofte til legen med problemet, og fikk forskjellige kremer på resept, men ingen av de hjalp det minste... Så kom HTH'en på markedet, og den var bare helt fantastisk! Nå får jeg faktisk tilsendt fra Norge "kassevis" med HTH hvert år, og hele familien bruker den.

Prøv så skal du se!!

28.03.2010 @ 11:10
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits