Om å gjøre det komplisert for seg selv

Det er jammen meg tredje gangen disse sokkene blogges!Først ble de blogget fordi jeg hadde funnet en ny og spennende tå-opp-oppskrift på norsk. ( http://www.solhag.blogspot.com/ ) Arve-restegarnet mitt holdt ikke til et par sokker, men jeg var heldig og fikk tak i et ekstra nøste.

Da garnet kom i hus så det nokså likt ut, men vårlig dagslys avslørte at det var rimelig stor nyanseforskjell likevel. :o( 
Nuvel, jeg skal uansett bare bruke sokkene selv, og nedi støvlene plages ingen av ulike partinumre.

Praktisk anlagt som jeg tror jeg er fant jeg ut at et helt nøste på 125 meter var litt vel mye til to bråt. Så da strikket jeg et par babysokker først. Og fikk for lite garn til bråt nummer to. Haha.På loftet fant jeg en nøste lilla Juvel, det har samme strikkefasthet og antall løpemetre. Og siden det er superwash tåler det samme behandling (maskinvask) også. Et par striper et voilà!   :o)

Sokkene ble litt store til meg, men de er myke og gode og klør ikke. De fikk musetagg-bord øverst fordi det ikke er så pent med vanlig avfelling. Orket ikke å styre med italiensk avfelling på et sokkepar som uansett ikke var helt vellykket. Men nå har jeg i alle fall prøvd mønsteret og vet hva jeg skal gjøre neste gang. Da blir det nok litt færre masker både her og der, spesielt på hælene.

  Ferdig med 45 par! Jippi!


Par # 46 er alt på pinnene, jeg har nemlig alltid et buss-strikketøy i vesken. Og babysokker var jo kjekt, tror noen smårester skal få bli flere slike par. Dette går visst bra likvel jo.  Hurra!


Kommentarer:
Postet av: Lisbeth Bula

45 par sokker..... 45 par sokker!!!! Også jeg som nesten forgår når jeg må begynne på sokk nr 2. Jeg er ikke så god på repriser, for å si det sånn. Desto mer imponerende er du! Gratulerer med fabelaktig inssats! :-)

18.04.2010 @ 09:34
URL: http://lisbethbula.wordpress.com
Postet av: Greta

Hei :)

Har du virkelig tvilt på at det skulle gå bra?. Dei vart jo fine. Tror eg holder meg til vanlig sokkestrikking. Tå opp strikking frister ikkje, tror eg. Kanskje feig, men skit au.

Lykke til med dei ssite para og ha ein flott søndag i drittveret. For eg regner med at veret hos deg ikkje er så mye bedre enn her

18.04.2010 @ 09:37
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: matja

Er imponert.45 par!!! Tør nesten ikke si det,men mine sokker har lagt i 1 mnd. og jeg er ikke ferdig med den første enda:( Synes sokkene dine ble kjempefine.Ha en fin dag:)

18.04.2010 @ 10:00
URL: http://matja.blogg.no
Postet av: hobbyvenn

Sokkene ser både varme og gode ut. Fine farger også. Og varme sokker passer jo bra til snøværet vi har hatt i dag, sukk....

18.04.2010 @ 17:09
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Jorunn

Sokkene ble fine de, men jeg skjønner bare ikke at du orker. Sååå mange sokkepar....

Tror jeg aldri hadde strikka en sokk mer når jeg var ferdig!

18.04.2010 @ 21:10
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: Tesha

Ja, noen ganger gjør man det litt mer vanskelig for seg sjøl enn strengt tatt nødvendig. Men det er vel litt av sjarmen?

Jeg får heie på deg litt i innspurten, jeg da! Som holder på med par nr. 53, 54 og 55...

Og jada: jeg hadde heller ALDRI trudd jeg skulle greie det!

21.04.2010 @ 09:30
URL: http://tesha.wordpress.com/
Postet av: Villblomsten

Miiisunelig på alle de flotte labbene dine :-)

jeg prøver sakte ( veldig sakte ) og overvinne 5 pinne frykten min :-)

hihi :-)

21.04.2010 @ 16:33
URL: http://villblomsten.blogspot.com/
Postet av: Elisabeth

Fine sokker disse også! Du klarer garantert alle parene.... Håper dere får en flott helg med litt vår!

24.04.2010 @ 11:36

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits