Duften av vår

...er sure ullsokker. Blæh!Ullkumpens Ullvangsokker luktet ferdigkompostert da jeg dro av ham vinterstøvlene. Ferdig utspedd med sånn ca et halvt kilo sand etter ivrig lek med bøtte og spann. Her trengtes det nytt fottøy! Og det fort!

Lett panisk lette jeg gjennom skosamlingen som hadde overvintret. Alt var selvsagt to nummer for lite. Jeg så for meg en dyr tur til skobutikken da jeg kom til å tenke på at vi faktisk har et loft. Hadde jeg ikke sett noen sko der da jeg lette etter regntøy sist?

Fangsten ble hele FEM par!!! Ett par kopi-Clogs, to par sandaler, ett par joggesko og ett par tøysko. Noen (jeg???) hamstret visst på salg i fjor høst. Og når samme noen åpenbart har dårlig hukommelse bringer jo slike glemte skatter stor lykke når de gjenoppdages. Jeg trenger faktisk kun å hamstre kjøpe bomullssokker, og de er heldigvis i en helt annen prisklasse, puh!Slutten på ullsokker og støvler byr på flere utfordringer. For jeg har nærmest BODD i mine heimespøta strømper hele vinteren. Nå må jeg igjen begynne å tenke på finne sokker som matcher resten av antrekket, jeg pleier å ha et par skikkelige mismatcher hver vår før jeg husker at sokkene SYNES når man går med sko. Sukk.Ellers er det jo deilig med vår da. Så lenge det varer. Til helgen er det meldt snø...
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Trodde-du-vinteren-var-over-1065927.html

Kommentarer:
Postet av: Torunn

Hehe...artig innlegg og flotte sokkar du har strikka.

13.04.2010 @ 19:00
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Moan

Uæh! Sure sokker! Skal bli godt å få på litt lettere skotøy.

Må nok bytte ut ullsokkene nå, Mimouna!

13.04.2010 @ 19:47
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com
Postet av: Stargirl

*humre* Jeg koser meg som alltid med dine blogg-innlegg. Det er jo så typisk at man glemmer det man "hamstret" når det var billig. Fint du husket skoene før de ble for små (det har jeg gjort :(( )

14.04.2010 @ 11:00
Postet av: hobbyvenn

Så heldig at du hadde handlet i fjor. Dette var jo tøffe sko. Her har vi også måttet gå til anskaffelse av ørten nye par sko og støvler, men vi var ikke så smart som deg som kjøpte de på salget. Tør liksom ikke satse på at størrelsen stemmer.. Lykke til med småsko og sokkene dine. Og snøen.....

14.04.2010 @ 14:18
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits