Skjerpings!

TO vasketragedier på to dager, det er for mye.  :o(

Det tok noen sekunder før jeg forstod at den skrukkete p-gule saken jeg dro ut  av vaskemaskinen hadde vært Klumpens limegrønne ullgenser. 60 grader sammen med håndklær og sokker + en god dæsj tøymykner hadde drept den fullstendig. Snufs.Dagen etter fikk den oransje tripp-trapp-luen seg en runde på 40 grader. Det hadde nok gått bra hvis den ikke hadde endt opp sammen med mannens jobb-bukser. Borrelåser, aaargh! På uforklarlig vis hadde luen hengt seg opp i borrelåsene på BEGGE beina. I tillegg til å være skikkelig oppflusset var bråtet dobbelt så vidt og bølgete. Det hjalp ikke å prøve å dra den i fasong igjen heller. Skal vaske den på nytt og se om den trekker seg litt sammen. Hvis ikke får jeg prøve å sy opp bråtet eller kanskje hekle en rad fastmasker for å stramme det litt. Æsj!

For å komme over frustrasjonen måtte jeg bare begynne på et nytt strikketøy. Et arvenøste fra Mirrevirre har ligget og ropt på meg lenge nå, det hadde så lyst til å bli til en lue. Så da har jeg tatt en liten pause fra sokkene. Min vanlige ovenfra-og-ned-oppskrift på pinne # 3.5. Tutt i toppen for anledningen. Og garnet er så fint! Rolige overganger i rødt, rosa, oransje og gult. Denne blir nok gave til en liten frøken.Jeg tror garnet tror er ONline Supersocke 6-ply. Heklekant nederst. Uten oppbrett blir luen litt posete. Tenker den passer til en to-tre-åring.Vi trenger jammen både ullundertøy og luer her fortsatt. I dag lagde vi snømann i barneparken, og i skrivende stund er det en voldsom haggelbyge utenfor. Brrrr! 

Kommentarer:
Postet av: Lunamon

Kan jo ikke annet enn å le, du setter ord på det vi andre opplever til stadighet... *knurr fres*

Men du, det online garnet var bare utrolig fint.

Sånt vil jeg ha, må lete på nett!!

Ha ei flott helg i haglbygene :o)

Postet av: Stargirl

Hopper glatt over dine tragiske vask og til den flotte luen i nydelige farger - la oss se det positivet i livet tross snømann og haglebyger. Ha en fin helg.

PS. Hadde ventet lenge på oppdatering nå og ble nesten bekymret for deg.

23.04.2010 @ 13:22
Postet av: elins strikkeri

Hm ergelig å vere uheldig med klesvasken, desverre er der slikt som skjer innimellom!! Men den nye lua er jo toppers, kjempefin! Ha ein fin dag:))

23.04.2010 @ 13:31
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Greta

For ein tragedie. Men det er sånt som skjer. Av og til lurer ting seg med i vask som ikkje skal gjere det.

Den lua vart nydelig ja. Ser ut som det er sånt garn som eg driv å strikker sokker i no. Helt vidunderlig å strikke av.

Har bruk for varme klede ja. Her er det full vinter att, men regner med at snøen tiner mellom bygene.

Ha ei super helg

23.04.2010 @ 13:33
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: gunknitter

Å, det er så leit når slikt skjer. Kankje eg har fortalt det før, men dagen før ein av barnedåpane her i huset, stressa og fæl, og alt skulle skje på ein gong, til og med ullvasken skulle vaskast den dagen. Og det var i dei dagar då bleiene skulle kokast...... treng ikkje fortelle resten, men eit godt råd er: Sjekk kva du har i maskina, sjekk kva program du skal bruke og sist med ikkje minst : HA RETT TEMPERATUR. Det hjelp ikkje å ha rett program når temperaturen er feil. Mange nydelige babystrikketing blei til mange fine dukkeklær til eldste jenta:)

Nydelig lue, Mimouna !!

23.04.2010 @ 14:45
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: amylin

Så fine luer!

23.04.2010 @ 14:45
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av:

Lua nederst ble kjempefin!

Ulykker og andre forsmedelser med vaskemaskinen snakker vi bare litt om, så glemmer vi det.

Sånn er det bare, ikke noe å dvele med!

Klem! :-)

23.04.2010 @ 15:38
Postet av: spøt-oline

Luen i sokkegarn var jo kjempesøt. Vasketragediene dine skal jeg ikke nevne noe om, siden jeg nettopp har drept en kjole 2 ganger. Ha en flott helg.

23.04.2010 @ 17:55
URL: http://strikketid.blogspot/com
Postet av: G-Anette

Så utrolig nydelig de fargene på hua var! Dette garnet må jeg jakte etter :)

G-Anette

23.04.2010 @ 19:40
URL: http://g-anette.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Huff, vasketragedier e ikke morro. Håper du klarer å redde luen da hvertfall. Jenteluen var bare helt nydelig. Du verden så flotte farger og overganger. Må visst sjekke ut det garnet... God helg!

24.04.2010 @ 15:06
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits