eh...hurra...?
For jeg er visst ferdig. Jeg har hatt opptelling på prosjektsiden min på Ravelry, og resultatet ble til slutt 52 par.

Etter å ha kontrollert listen ørtenogfjørti ganger og fått ulikt resultat HVER &#@=? gang måtte jeg ut og lufte vetet litt. Og etter middag og en stor kopp te satte jeg meg ned med penn og papir. Hvert eneste lite sokkepar ble registrert og talt. Noen steder hadde jeg klart å stave 52pairplungeiii feil, og vips var DET paret ute av listen. (Prøv å stave 52pairplungeiii riktig 52 ganger DU da!) Og noen steder var det to eller tre par i samme innlegg.

Pffffff... der gikk luften ut av ballongen. Trodde jeg skulle juble nå jeg, men jeg føler meg bare litt - ja, nettopp; pffffff... Tre halvferdige sokkepar ligger i en haug i sofaen, tro hva jeg skal gjøre med dem? Får vel fullføre dem tenker jeg. For jeg trodde jo at jeg fortsatt manglet de to siste. Eller i det minste at jeg var i stand til å telle til 52. (Lei av det tallet nå? )Så var det alt jeg skulle begynne på etter at sokkene var ferdige. Noen som husker hva DET var? Litt tomt i øverste etasje nå.

  Jeg tror jeg har et lite strikkesammenbrudd jeg. Gisp!Det går nok over altså. En tur på loftet i alle rollerne + en kjapp gjennomgang av køen min på Ravelry får vel ting i gjenge igjen. Men det blir i morgon og ikkje i dag. Tror jeg finner loppekassen og håper jeg ikke kommer til å drømme om sokkepar som hopper over et gjerde. Eller som springer avgårde i alle retninger...

Det er slitsomt å telle altså!Kommentarer:
Postet av: mono

Det er et imponerende antall sokkepar du har produsert, assa! Kan ikke for mitt bare liv forstå at det er mulig å få ferdig så mange par, jeg, da... Men så sliter jeg med den berømte sokk nr. 2, også. *ler*

11.05.2010 @ 02:11
URL: http://monamono.blogspot.com/
Postet av: elins strikkeri

Gratulerer med dei 52(sokkepara), jammen har du vore flittig og flink:))

11.05.2010 @ 08:26
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Lise

Hurra! Du kom i mål, og vel så det! ;) Ha en fin dag! :)

11.05.2010 @ 08:57
URL: http://www.liseshobbyrom.blogspot.com
Postet av: Elisabeth Augusta

Gratulerer med vel gjennomført strikking OG telling (av en eller annen grunn får jeg inntrykk her av at det var en større prestasjon...hehe)!

11.05.2010 @ 08:57
URL: http://regnbuesting.net
Postet av: Greta

Gratulerer så masse. Det er ikkje alltid like lett å telle. Neste gang får du ha antallet i oerskrifta på innlegget, slik at du slepp å telle til slutt. For du skal sikkert vere med fleire ganger, eller ?:)

Vet ikkje kor amnge ganger eg har vaska opp vinterundertøy og anna vintertøy og måtte tatt frem att ein del. Nå sitter eg inne til våren og sommeren kjem. Gidder ikkje meir.

Du kjem deg nok over strikkekolapset skal du sjå. Ha ein så fin dag som mulig i dette dritt årveret usj. Klem :)

11.05.2010 @ 08:58
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: ems:-)

Mektig imponert!!!

11.05.2010 @ 09:03
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: Moan

Gratulerer, gratulerer!

11.05.2010 @ 09:07
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com
Postet av: duBedåre

Wow, gratulerer med rundet 52 par! VELDIG veldig imponert. Ta en velfortjent strikkepause og la inspirasjonen strømme på. Og vips, om kun kort tid, er du i full gang igjen med masse nye prosjekter! Men kanskje ikke sokker denne gangen? (o:

11.05.2010 @ 10:08
URL: http://dubedaare.blogspot.com/
Postet av: gunknitter

Gratulerer med dei 52,

eg visst nok at du bestod,

egentlig er det 104,

dette får meg mest til å flire.

Mange idear står klar i din logg,

gler meg til resten her på din blogg !!

Hurra for Mimouna!

11.05.2010 @ 12:04
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Jorunn

Hi hi... Håper ikke alle sokkene løp til alle kanter i natt...? Men jeg har sagt det før..., at jeg skjønner ikke at du har orket! Godt gjort syntes jeg. Og jeg som ikke orker å lage sammen tingen to ganger... Holder meg stort sett unna sokker og grytekluter, for jeg går lei når nr. 2 skal strikkes/hekles!

Du fortjener en medalje for alle disse sokkene du har strikket. Og medaljen må jo i så fall bli... tja, en liten SOKK med nål til å feste på genseren kanskje...hi hi...

11.05.2010 @ 13:16
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: irene

Gratulerer så mye med de 52 sokkeparene.

11.05.2010 @ 17:16
URL: http://irenesstrikkehobby.blogspot.com
Postet av: Stargir

GRATULERER så mye *fanfare*

Godt å være kommet i mål før 17.mai.

Nå skal jeg styrte inn på ravelry for å se hva vi har i vente.

Flott dikt fra gunknitter forresten.

12.05.2010 @ 08:09
Postet av: hobbyvenn

Gratulerer med 52 par. Flott levert, og i god tid også. Kom bare til par nr 20 jeg... Lykke til med de neste prosjektene, hva nå enn det blir?

12.05.2010 @ 10:32
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Hobbystua

Heisann:)Jammen kan du nå være stolt over et vel gjennomført sokkeprosjekt. Det er enestående gjort.Men nå er jeg spent på hva du starter opp med igjen?. Skal nok følge med på bloggen din utover. Ellers så ønsker jeg deg en flott helg:))

12.05.2010 @ 21:19
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: skb

Imponerande å strikke 52 par sokkar på eit år! Får håpe du kjem ut av strikke-tørka fort, det er jo så mange andre fine ting å strikke.

14.05.2010 @ 11:03
Postet av: Bodil

Gratulerer med 52 par sokkar! Imponerande. Er spent på kva du startar på no. Ha ei fin helg :)

14.05.2010 @ 19:12
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: CosiFanTutta

Hei, takk for peel-stol kommentar. Nesten så jeg får lyst å bytte bort en av de med en strikke-sokker-egenskap! Jeg får bare ta av meg hatten, og bukke i dyp beundring!! Helt fantastisk at du er i mål - trampeklapp! Jeg har strikket EN sokk i mitt liv, og samboeren mente den kvalifiserte for høstutstillingen, så det er ikke rart jeg er imponert. Jeg har faktisk prøvd, da, og det GÅR ikke. Det blir for mye pinner og for kjedelig at du BØR lage to når du endelig er ferdig med den ene.

Gleder meg til du begynner på neste 52pairplungeiii (kopierte og limte inn - tok ikke sjansen på å skrive det). Fatt mot! Straks er det proppfullt med luft i ballongen!! :o) I'll be back

Ha en fin, fin helg og strålende søttende

15.05.2010 @ 16:06
URL: http://www.cosifantutta.blogspot.com
Postet av: Torill

Herlighet. Du er jo skadet eller noe... 52 par sokker er bare ikke mulig!

Håper kanskje det dukker opp noe annet enn sokker her snart, for sokker er ikke min greie, hverken å se på eller strikke. *knis*

16.05.2010 @ 18:25

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits