Lille Mys flettegenser

Har faktisk ikke strikket en maske i dag jeg. Men jeg har ENDELIG fått bilde av Lille My i genseren jeg strikket i vinter en gang. Lille My er min søsters dachs og burde nok heller hett VILLE My. For stort sett ser man bare fartsstripene etter henne.

Genseren ble bestilt, strikket & avlevert i begynnelsen av mars. (Det VAR vinter i mars altså.) Og siden har de prøvd å ta bilde. Det ene kameraet deres ville ikke mer, det andre fant de ikke kabelen til. Og bildene tatt med mobilen ble uklare. Dette var det eneste som ble noenlunde OK, så nå har vi brukt et helt familiebesøk på å prøve å overføre det fra kusine Lenes mobil til vår PC. Etter en tur via mannes mobil og noen Blue Tooth-greier fikk vi det endelig til. Jippi!Duken som vovsen sitter på (gisp!) er noe av det flotteste jeg har sett. Nydelig arbeide i patchwork, med snorrette sømmer og perfect finish. Den er foret og stor nok til å fungere som sengeteppe også. Sydd av kusinen til mannen til min søster, en dame som er utrolig dyktig med hendene. Blir stadig like imponert over det hun tryller fram.Noen husker kanskje denne breiflabben? Den ble blogget her: http://mimounashobby.sprayblogg.no/1267891262_det_foreskjer_sachen_.html#comment  Det var meningen å avsløre hva det var LITT tidligere enn 17. mai da, men sånn ble det nå. Vi får håpe genseren kan pakkes bort for sesongen snart. Men i dag har det vært surt og kaldt her, brrr! Mønster til genseren fant jeg i en dansk bok som heter "Hundestrik".  Jeg måtte bare forlenge den med et par meter, hehe.  Garnet er dobbel Labbetuss strikket på pinne # 7.

Da har freden senket seg her i huset, håper du også har hatt en fin dag.  :o)

Kommentarer:
Postet av: StrikkeSiri

Så fin blogg du har! Håper du har hatt en fin 17.mai :-)

17.05.2010 @ 20:17
URL: http://strikkesiri.blogg.no
Postet av: Greta

Hei og vel overstått feiring av nasjonaldagen.

Stilig hund med råtøff genser. Du burde strikke in bunadgenser til hunden til enste 17. mai. .9 HADDE VORE STLIG DET.

Den var nok god å ha på i dag viss det var like surt som det såg ut som det var her.

Vi to"gamle" feira dagen forann tven med 17. maiprogram. eg med strikktøyet og han med arbd på pc.

Har kos oss også.

Ha ei flott ny uke

17.05.2010 @ 20:28
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Torunn

Gratulera med dagen!! Håpar du har hatt ein fin dag.

17.05.2010 @ 20:40
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: gunknitter

Hei igjen og ja, eg har hatt en fin dag. Eg har forresten hatt mange fine dager i det siste, for eg har vore i Oslo og besøkt den yngste av englebarna mine. Og det lever Mor på lenge.

Stilig vovve med genser. Har vurdert å strikke genser til Frikken i år, men no satsar eg på varmare dagar. Det blir vel meir truleg at det blir regnkappe i staden. Vestlandet, veit du !

17.05.2010 @ 22:21
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Solveig

Det ble en stilig hundegenser - ser ut som om den passer perfekt. Sikkert godt for de med pels å kle seg litt også når vinteren er så tøff som den har vært i år. Også får du bare nyte de flotte gule løvetennene - det er helt umulig å ta opp kampen med dem likevel.

18.05.2010 @ 09:26
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Breiflabben passet veldig godt på hunden da... Og sokkene i innlegget under likte jeg veldig godt. Herlige farger! Lykke til med neste prosjekt.

18.05.2010 @ 11:27
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Jorunn

"Breiflabben" var jo flott da!

19.05.2010 @ 21:27
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits