- "Hva vil De, Vivaldi?" Et litt sutrete innlegg
Jeg fryser. Nå er det ikke gøy mer. Jeg har funnet fram igjen ullsokker og støvletter, og jeg kaster lengselsfulle blikk mot dunjakken hver gang jeg må ut. Kanskje den skal få forlenget sesongent, jeg er lei av å hutre i for tynne klær bare fordi det liksom snart er sommer.

Yndlings-"vitsen" til musikklæreren på ungdomsskolen får være med fordi vi har De Fire Årstider daglig her nå. Ikke bare i løpet av en dag, men gjerne i løpet av en time. Da noe hvitt kom flagrende i barneparken i går måtte vi sjekke hva det var. Heldigvis var det heggeblomster og ikke snø...(Bildet er lånt herfra: http://nrkbeta.no/2008/10/27/vaer-saa-snill-aa-kopiere-meg/ )

Vel, man har da NOEN mottiltak. Jeg strikker tykke ulljakker i høyt tempo. Greit å ha klart til høsten, og det er jo greit å slippe å svette på hendene mens man spøter. *knis*
- "EN TIL blå jakke?" undret Klumpen da han så hva som lå i fanget mitt. Jada, min venn. Du får varme klær når mamma fryser. Det er nemlig sånn det fungerer.

I dag har det forresten vært LITT bedre; vi har sett solen selv om det ikke akkurat har vært temperaturer å skrive om. Kanskje sommeren er på vei likevel?

Da avslutter jeg sutringen for i dag. For egentlig har vi det jo ikke så verst likevel. I morgen lurer jeg på om jeg kanskje skal ta sjansen på å henge ut en klesvask. Men det er kanskje å friste skjebnen? Vi får se hvor modig jeg er. *fnis*

Ha en god torsdagskveld!

Kommentarer:
Postet av: gunknitter

"Hva kan sies om henne ? Jo, hun var en varm og god mor, men dessverre frøs hun i hjel da hun prioriterte å strikke varme ull plagg til sine kjære barn ! Sukk."

27.05.2010 @ 21:05
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Merete

Etter to varme dager i forrige uke tenkte jeg at jeg skulle pakke bort ullklærne. Men denne uka har guttungen SPURT etter votter (sjeldent!) så det må ligge i kurvene i gangen ennå. Litt felles trøst i felles sjebne :)

Postet av: stubbetufsa

Vi hadde 14 grader i dag, nå er det 8 grader.

I natt var det bare 1 grad.

Du har rett, De fire årstider er her!

27.05.2010 @ 22:09
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Muffin

He he! Jeg har pakka bort dunklærne, fryser heller av meg det meste enn å ta dem fram nå. Man blir varm av å være sta også :)

27.05.2010 @ 22:11
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Moan

"Hva må du gjøre når moren din fryser?"

- ta på ullgenser

God helg!

28.05.2010 @ 09:16
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Sitter med ullsokker og koser meg med verdens beste samvittighet. Det skal bli 18 grader på mandag, skynd deg ut da, og nyt varmen så lenge den varer... Det ligger en award til deg på bloggen min. God helg!

28.05.2010 @ 14:31
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Anlen

Det er klart at barna må ha varme jakker, om dei ikkje kan brukast i dag, er det heilt sikkert mogleg å bruke dei neste veke. Juni er ikkje alltid overbevisande....

28.05.2010 @ 15:37
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: Ane

Har hørt noen som sa: Ullgensere er noe barn må ha på seg når mødrene fryser. Syns å huske veldig varme ullgensere fra min egen barndom.

29.05.2010 @ 19:09
Postet av: Elisabeth

Håper det blir varmere hos deg etterhvert :) Jeg skulle nok også strikket store og deilige jakker til det ble høst igjen. Jeg er jo en typisk frossen person :)

29.05.2010 @ 19:51

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits