Påfyllingsluer til SUS

For snart et år siden samlet Margot/Virtuella inn luer til kreftavdelingen ved Stavanger Universitessykehus. Luene har vært en suksess, og nå er de nesten tomme. Så da ble det en påfyllingsrunde!
Her kan du lese om innsamlingen og se alle luene som har kommet inn: http://luesus.blogspot.com/ 
(Bildet over her er lånt fra luesus-bloggen.)

Jeg startet på flere luer før ferien, men så skjedde det plutselig så mye annet. Med avslutninger både her og der ble det mange små og store gaver som skulle produseres. I går fant jeg fram lueprosjektene mine igjen. Flere var nesten ferdige, så i løpet av noen timer hadde jeg plutselig fire stykker klare til forsendelse. Kjekt å få frigjort noen strikkepinner også.De to midterste er strikket av siste rest Peruvian Highland Wool. Da er alt som var igjen etter pulsvarmerne brukt opp. Garnet er såpass mykt at jeg håper det går bra og ikke klør. Den ensfargete er strikket av noe tynt superwash-garn uten magebelte, og den siste er i tykt bomullsgarn. Alt garnet har jeg fått eller "arvet".

Siden jeg har et ikke helt lite luelager på loftet plusset jeg på med noen derfra også. Så nå går det snart en pakke i posten. :o)Har DU lyst til å bidra med luer finner du all info du trenger i luesus-bloggen som jeg har linket til tidligere i innlegget. Det pågår innsamling til andre sykehus også, Pringeling samler inn luer til UNN Tromsø. Her finner du info om den: http://luertilunn.blogspot.com/ De har en egen facebook-gruppe også: http://www.facebook.com/group.php?gid=119724908048451

Da ønsker jeg alle en god helg!  :o)

Kommentarer:
Postet av: Margot

Så fine luer!

16.07.2010 @ 21:09
URL: http://luesus.blogspot.com/
Postet av: gunknitter

Du er virkelig ikkje sann !! Så flott !!!! Og luene dine er skikkelig gode også, det veit eg !

Ha ei fin helg !

(no har eg internett i Fiksdal-huset mitt også. Så no er det ikkje fred å få !)

17.07.2010 @ 14:56
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Torunn

Så flott tiltak!! Mange flotte luer!!

17.07.2010 @ 18:26
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Marihøna

Kjempeflotte luer til et kjempeflott tiltak! :)

Ha en super sommmeruke!


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits