Madonna og meg
( Dette IKKE Madonna og meg altså, hvis noen lurte. )

Som mange nok har fått med seg har Madonna og tenåringsdatteren laget en kleskolleksjon sammen. http://www.moteblogger.com/mote-tagger/lourdes-madonna/ Og man kan jo ikke være dårligere. Så her lekker jeg noen bilder fra min & Gullklumpens lille luekolleksjon.

Det hele startet med at frøkna fant ut at hun ville strikke en lue. Siden strikkekunnskapene hennes begrenser seg til remser med rillestrikk fant vi det tryggest at jeg fungerte som mentor. Bøkene med modeller av Ellinor Flor, Kaffe Fassett og Norah Gaughan ble pent men bestemt puttet på plass igjen i bokhyllen. De dyrebare nøstene med TuLLiBaLL og Wollmeise ble også reddet fra en uviss skjebne. Så vi endte opp med esken med restegarnsnøster. Ikke noe galt med den, det ligger MANGE muligheter i slikt garn.http://mimounashobby.sprayblogg.no/m_012010.html

På mystisk vis hadde innholdet i boksen økt til det dobbelte siden bildet ble tatt.

Frøkna forsynte seg med smånøster i  farger som matchet, og jeg startet strikkingen for henne. Her i huset begynner de fleste luer på toppen, og å strikke med 5 pinner + å øke samtidig ble litt for komplisert.

Da luen var trygt over på rundpinne fant den unge damen ut at hun i grunnen ikke hadde lyst til å strikke likevel. Men hun kunne gjerne sortere resten av garnet. Og plutselig var hele stuebordet dekket av små fargerike hauger med ullgarn.

Jaja. Veloppdragne mødre strikker de. I grunnen kjekt med en spøt som går av seg selv etter å ha sittet med tungen i munnviken og stavet seg gjennom det ene lace-sjalet etter det andre. Pinnene gikk seg varme gjennom både Poirot, diverse dokumentarer og Damenes Nummer En Detektivbyrå. Ganske greit å få tømt boksen, den fylles nok kjapt opp igjen.Super garnslanking er det også! Så dere har nok ikke sett det siste av denne kolleksjonen!  :o)

Hva jeg skal gjøre med alle luene?

Tja. De er i diverse ullkvaliteter, og jeg tror ikke de er myke nok til å bli chemo-caps til kreftlueinnsamlingen. Og de fleste rundt meg har alt for mange luer. Så jeg tenker de får modne litt i en av kassene på loftet. Det er stadig noen som forsyner seg der oppe, selv om omseteningen ikke er så fryktelig stor i august da. Uansett er vel luer bedre enn smånøster. Trur eg.

Kommentarer:
Postet av: Lunamon

Du verden for en lue produksjon du har!

Bøyer meg i støvet *pføy*

Takk for hilsen i bloggen min,

smykkene mine er for salg om du ønsker deg ett.

Har du et spesielt farge ønske fikser jeg nok det også ;o)

29.08.2010 @ 20:16
URL: http://www.blogg.hobyboden.com/lunamon/
Postet av: Stargirl

Du er enestående. For en produksjon!!!! Har ikke vært innom her på et par dager og så har du hatt "den" produksjonen. Strikker du i søvne om natten også eller har du funnet et hull i tiden slik at du faktisk HAR flere timer enn oss vanlige...

Du imponerer stadig.

29.08.2010 @ 20:21
Postet av: Sylke

Så mange luer du har laget! Du får sikkert bruk for dem etter hvert :)

Så flott at du strikker luer til kreftrammede. De blir helt sikkert satt pris på! Har hørt folk fortelle om at de kan få luer når de mister håret, og de var veldig glade for det. Det blir jo et lyspunkt i en vanskelig situasjon!

Klem fra Sylke

29.08.2010 @ 21:22
URL: http://lysstreif.blogspot.com/
Postet av: G-Anette

Luer ER bedre enn smånøster :) Og som du produserer! Luene var superfine og tror ikke det blir vanskelig å finne eiere til dem.

29.08.2010 @ 22:48
URL: http://g-anette.blogspot.com
Postet av: Pringeling

Så flink du er!

Gleder meg til jeg blir like flink som deg og kan strikek uten mønster =)

30.08.2010 @ 07:19
URL: http://pringeling.blogspot.com
Postet av: elins strikkeri

Jøss for ein fart du har på pinnene dine!! Og ja , klart det er bedre med luer enn restegarn!!

30.08.2010 @ 07:56
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Nina

Det var en god ide - jeg tror nok også at luer er bedre enn nøster - og gjør kanskje det samme :-)

30.08.2010 @ 09:30
URL: http://www.fiberandart.no/blog
Postet av: Heklejenta/Tireb

Jeg lar meg stadig imponere over hvor god du er til å bruke restegarn. Der er jeg dessverre ganske så håpløs.

Og så har jeg beundret alle de flotte "Little Shells" sjalene du har laget i det siste. Tror jammen jeg snart må sette i gang med å lage et selv også, for mønsteret er så fint.

30.08.2010 @ 10:11
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Heklejenta/
Postet av: hobbyvenn

Flott anvendelse av smånøstene det der. Greit med et lite samarbeid også.

30.08.2010 @ 12:16
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Så morsom mor/datter kolleksjon! Du er nå luedronningen over alle, tror neppe noen har strikket flere luer enn deg altså :)Morsomt å se hva en del av smånøstene ble til....

31.08.2010 @ 14:04

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits