En liten dille

Jeg forsetter med miniatyrstrikk jeg, det var jo kjempegøy! Siden forrige innlegg har kolleksjonen blitt utvidet med bleiebukse og undertrøye fra Nøstebarn. Litt plukk å forminske oppskriftene og samtidig få greie proporsjoner på plaggene, men resultatet ble rimelig OK.

Temaet for kunstposjekter er frivillig arbeid og dugnadsånd. Jeg valgte å strikke noe som jeg forbinder med norske håndarbeidstradisjoner. Raggsokkene og nisseluen i forrige innlegg er jo typisk norske strikkeplagg, og Nøstebarn sine oppskrifter er jeg veldig glad i. Begge ungene mine hadde massevis av slike plagg da de var små, artig å strikke opp igjen de samme modellene i miniatyr.
 


Her er plaggene i riktig størrelse.  :o)Og her er hånden og luen litt vel stor, hehe. Jeg har små hender.Lillebamse ble tjulånt mens Klumpen så på barne-TV. Er ikke de bittesmå knappene søte? De er jo faktisk enda mindre enn på bildet. Litt rart å legge inn bilder som er STØRRE enn det jeg har strikket.

Det jeg driver med er ikke "ordentlig" miniatyrstrikk da. Både garn og pinner er vel egentlig for grove. Babyull på pinne # 2 føles nesten tykt til slike bittesmå strikkeplagg. Men jeg tror ikke jeg har tålmodigheten til å strikke masse detaljer på "synåler" og med ditto tråd. Dessuten må de vel sendes avgårde snart hvis de skal være med på kunstprosjektet, så da begrenser produksjonen seg selv. Jeg har visst noe annet på pinnene som bør bli ferdig også, hehe...

Så da går disse i posten i morgen.Finn fram restegarnet og strikk noe du også da! Fortsatt 10 dager til fristen går ut!

Kommentarer:
Postet av: gunknitter

Hei, så kjekt ditta såg ut. Kanskje eg skal hive meg med :)) Garn og pinner har eg rikelig av. Og litt kreativitet også !

05.08.2010 @ 19:32
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: judith

Så morsom strikk:-) Kjempesøte.

05.08.2010 @ 21:37
URL: http://strikke.blogspot.com
Postet av: sonja

Snakk om kreativitet.

05.08.2010 @ 21:40
URL: http://sonjasside.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Så morsomme ting! Hvis du ikke hadde brukt avslørende ting i bakgrunnen kunne jeg nesten trodd at det var en ordentlig Nøstebarntrøye i babystørrelse :)

05.08.2010 @ 23:13
Postet av: Marit Irene Jektvik

At noe så lite kan være sååå stort! Konge!

06.08.2010 @ 00:51
URL: http://maritirene.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Kjempesøte miniplagg du har strikket. God helg!

06.08.2010 @ 09:17
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits