Tankeløse votter og stripete lue

Mer garnslanking!To smårester av ren ull kan kanskje bli et par barnevotter?

Det kunne de. :o)Det var igjen ca 20 cm av det røde og en liten rest av det blå. 

Jeg brukte dette gratismønsteret: http://lovetoknitandsew.blogspot.com/2006/06/mindless-mittens-pattern.html Strømpepinner # 3.5. Vottene ble litt for lange og smale synes jeg, men de kan i alle fall brukes. Sånn ca passe til Klumpen.  Skal strikke flere votter, men da går jeg nok tilbake til det "vanlige" mønsteret mitt.

Vekt 35 gram- "Kåbbåj-votter!"


Så var det neste prosjekt. Noen smårester av ull/akryl, arvet fra en eldre dame. (Jepp, fra den posen som katten hadde smakt på.) 

 

Luen er strikket ovenfra og ned, jeg økte til 104 masker på pinne # 3.5. Det ble litt tamt i fargene, så jeg strikket inn noen striper av et oransje mininøste i samme kvalitet. Og siden luen så ut til å bli litt kort måtte jeg ut på jakt igjen. Lykken stod atter den kjekke bi, for jeg fant litt mer grått. Og dermed ble det en fiks ferdig lue. Vekt 45 gram.Tilsammen med de 60 grammene pulsvarmerne veide har jeg slanket bort 140 gram så langt. Fortsatt MASSE igjen!

Kommentarer:
Postet av: karna

Nydelig! Så lekre fargekombinasjoner, jeg er ikke så flink med garn som jeg er med stoff til å sette sammen smålapper/smånøster til noe fint.

22.08.2010 @ 17:24
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: elins strikkeri

Så flink du er som slanker garnet ditt, det skulle nok eg ha gjort og!! Flotte ting du tryller frem av små garnnøster:))

22.08.2010 @ 17:45
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: mono

Kjekke votter! Du er utrolig flink til å få noe pent og nyttig ut av diverse rester - det er en egen kunst, det! =)

Jeg har forresten titta litt på alle kommentarene jeg har fått i bloggen min - og siden det straks er 2 år siden jeg åpnet bloggen (bl.a. inspirert av deg og din blogg!) så har jeg funnet ut hvem som har skrevet flest kommentarer hos meg. Du har skrevet hele 35 kommentarer! =)

Du er derfor vinner av 2-års-jubilums-trekningen min! *ler*

Dagen er 24.8 - men jeg kommer til å poste noe om dette i bloggen i løpet av dagen. Naturlig nok blir det markører i premie-pakken, siden jeg virkelig er bitt hardt av den basillen - men du har nå mulighet til å komme med noen ønsker angående disse. Er det noen jeg har laget som du likte og kunne tenke deg? Hvilke pinner bør de passe til? Hvilken farge bør wiren ha? Hvor mange bør settet bestå av osv.

Du kan se i butikken (også under Solgte produkter) ekspempler på hva jeg har laget før. Kom med ønsker så ser jeg hva jeg får til! =)

Ha en fin søndag! Hilsen Mona mono

22.08.2010 @ 17:47
URL: http://monamono.blogspot.com/
Postet av: Greta

du kan jo å trylle du. lua vart kjempfin. vottene også. Men luen likte eg best. Du strikker og produserer så masse hele tiden. Flink atte

22.08.2010 @ 18:40
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Beate

Så mye fint du tryller fram av små rester :)

Postet av: Jane

Du er bare så god til at fremstille flotte flotte strikkerier af små rester. Det er altid en fornøjelse at være på blogbesøg hos dig :-)

Huen er superflot!

22.08.2010 @ 19:02
URL: http://holdmasken.blogspot.com
Postet av: Torill

Du er bare ås superflink til å bruke rester og ikke mins, få det pent!

22.08.2010 @ 20:22
Postet av: Hobbymegher

Så fine ting du har laget!

Flott restebruk, gitt! :)

22.08.2010 @ 23:07
URL: http://hobbymegher.blogspot.com
Postet av: Muffin

Det er vanskelig å tenke ut hva man kan bruke restegarnet til, jeg synes du har klart oppgaven meget bra!

23.08.2010 @ 01:08
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Solveig

Så flink du er! Utrolig hvordan du lager noe brukbart av selv de minste rester. Jeg prøver å slanke stadig vekk, men det har lett for å dukke opp noe nytt i kurven. Tror ikke jeg tør melde meg på noe nå, jeg får heller delta litt på sidelinjen. Regner med å få mye å gjøre på håndarbeidsfronten det nærmeste året.

23.08.2010 @ 10:29
URL: http://www.solhag.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits