Utilregnenlig i gjerningsøyeblikket

OK, jeg kan vel ikke snakke meg bort fra dette. Jeg HAR kjøpt garn.
Men det er bare to nøster altså. Og de var til halv pris.Tilbudskurver utenfor garnbutikker er djevelens verk. Jeg bare MÅTTE titte nedi, og så fikk jeg øye på flere tilbud gjennom vinduet....

Hva kan jeg si? Ryggmargsrefleksen tok over, og jeg ble styrt viljeløs gjennom døren. Men jeg gjorde meg sterk og hadde NESTEN kommet meg trygt ut igjen da jeg fant Vikinggarnet til halv pris. Oransje, som er Klumpens yndlingsfarge, og militærgrønt, som matcher dynejakken hans. Og det hadde vært kjekt med votter og lue som passer sammen. (For han har jo ikke stort mer enn et tjuetalls luer fra før...)

JA, jeg skammer meg. Litt i alle fall. Men gjort er gjort og kjøpt er kjøpt. 140 gram i minus ble brått redusert til lusne 40 gram.

Vel, da er det bare en ting igjen å gjøre:Ha en flokefri tirsdag!

Kommentarer:
Postet av: Torunn

Hehe... herleg!! Blir spennande å sjå kva du lagar.

24.08.2010 @ 18:17
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Nina

Ja, men må man så må man! Og vi teller fremdeles bare det vi har brukt, ikke sant!! Men det er bra å være åpen og ærlig om det - da kan jo vi andre komme ut av skapet når vi sprekker også - for det er vel spørsmål om når!

OG ps - veldig artig skrevet!!

24.08.2010 @ 18:30
URL: http://www.fiberandart.no/blog
Postet av: Muffin

Haha! Nydelige farger! Hvem bryr seg vel om noen få gram fra eller til. Har også havnet på garnkjøret igjen, det siste jeg kjøpte ble lagret som nødproviant i tilfelle krig. Så det så!

24.08.2010 @ 18:42
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Greta

Du skal ikkje ha dårlig samvittighet for det. Det er lov å kjøpe litt nytt også. skal da ikkje berre slite med det garnet andre ikkje trenger mer. Kos deg med de nye nøstene dine du. Ha ein flott strikkekveld, for det er vel det du skal gjere. klem

24.08.2010 @ 18:44
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Epletreet

Jeg synes du fortjener det jeg:) Med din strikkehastighet så vips er de borte. Da har du 100 g mindre:)

24.08.2010 @ 18:58
URL: http://www.epletreet.com
Postet av:

Hei!

Slapp av! Utilregnelig i gjerningsøyeblikket = uskyldig. Det var jo butikken sin feil - Dårlig gjort av dem å friste med slike lekre tilbudskurver. Så du er heeelt uskyldig.

Følger spent med på garnslankinga/kjøpinga! (hi-hi)

Berit

24.08.2010 @ 19:34
Postet av: Merete

Hoho, jeg sprekker stadig. Men nå kan jeg vel snart isolere huset, så det er vel på tide å bruke garnsskattene`?

Postet av: mono

Nå er det vel alment kjent at slankekurer uten enkelte utskeielser er dømt til å mislykkes, så jeg synes du bare skal være fornøyd med at fangsten var billig, jeg! =)

*sier mono som har vært på Panduro i kveld* ;)

24.08.2010 @ 21:26
URL: http://monamono.blogspot.com/
Postet av: Mirrevirre

Det er så rart med det der med garnbutikker asså! Plutselig har man kjøpt noe! Men du er jo så effektiv da, så jeg tror ikke det blir noe problem å bli kvitt, du hadde jo tross alt en plan for det, og da er det vel greit, er det ikke? =)

24.08.2010 @ 21:42
URL: http://mirrevirre.blogspot.com
Postet av: Linn Hege

De grammene strikker du opp på no-time!

Jeg kjøpte de Biler-merkene på H&M, det er minst et år siden. Har hatt de liggende lenge, så greit å få brukt de! Lua ble veldig god, strikket i Lerke, og det virket som den satt godt på rundt ørene.

24.08.2010 @ 22:36
URL: http://linnhege.blogspot.com
Postet av: Stargirl

*Smiiiiler* Jeg er som nevnt på regn-ferie i Bergen og jeg har vært på knapphuset i dag UTEN å kjøpe noe og på en "ny" garnbutikk (husker ikke navnet) og til og med på Sparkjøp for noen dager siden U T E N å kjøpe noe. Er sååå stolt av meg selv.

PS. Din ørlille utskjeielse er deg vel undt.

25.08.2010 @ 21:56
Postet av: Guri

Du har min fulle sympati! Man må jo ha garn huset, og gode tilbud kan man bare IKKE gå forbi!! Trøstd eg med at du er økonomisk.... den bruker jeg hver gang gubben spør hva jeg skal med mee garn..... Funker gjør det også!!

26.08.2010 @ 13:24
URL: http://hjertego.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits