Halfway through Multnomah

Litt rar jeg visst, som skriver at et sjal er kjedelig å strikke for så straks å starte på et nytt i samme mønster...Nuvel. Et nytt Multnomah er ferdig. Jeg hadde to nøster Milk & Honey fra Vikinggarn liggende, det ene flerfarget og det andre lyst grått. Jeg startet først på et annet sjal, men garnet ble for slapt. Så da ble det en ny runde med endeløs rillestrikk.

I følge oppskriften trengs det 412 yards, mine to nøster målte skarve 260 meter tilsammen. Så da tenkte jeg at jeg fikk strikke så langt garnet rakk. Milk & Honey er deilig som skjerf, så da gjorde det jo ikke noe om det ikke ble så stort.Det flerfargete garnet holdt akkurat til rillestrikkdelen. Supert! Da ble det lysegrå bølgekant som avslutning. Jeg gjorde en liten endring etter inspirasjon fra dette prosjektet:  http://www.ravelry.com/projects/dawn9163/multnomah Hun tok nye masker med i mønsteret etterhvert, det ble finere synes jeg.

Jeg måtte jo google Multnomah, hadde ikke hørt om stedet før. Det er altså et county i Oregon, og denne broen er tydeligvis berømt. Den er i alle fall med på så godt som alle bilder.Jeg traff visst ikke så aller verst med fargene mine da.  :o)

Kommentarer:
Postet av: Guri

Det var kjempefint! Har mønsteret liggende her, men har ikke strikka det ennå... men det frister etter å ha sett dette :) Ha en fortsatt fin dag :) Klem :)

01.09.2010 @ 16:52
URL: http://hjertego.blogspot.com/
Postet av: ems:-)

Flott altså!

01.09.2010 @ 17:06
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: trinemamma

Det ble jo som et fossefall, iallefall like nydelig og lekre farger

01.09.2010 @ 17:55
URL: http://trinemamma.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits