Dagens rett: Skjell i karri

Little Shells Shawlette nummer 7!  *trommevirvel*Jeg brukte opp resten av spolen med garn fra Multnomah-sjalet. Utrolig mye garn på slike spoler/koner, det tar jo aldri slutt. Men de er jo mye fastere nøstet opp enn vanlige nøster da.

Strikket på pinne # 6.5. 125 masker på glattstrikkdelen og 10 mønsterrepetisjoner. Hele herligheten veier 120 gram. Så da er vi oppe i 975 gram slanket bort.Ikke noe tørkesnorbilde i dag, vi er godt i gang med minst 2 uker sammenhengende regn og gråvær. Så da blir det kjøkkenstolbilder.Jeg strikket en enkel blomst som fikk nål på baksiden. Gøy å dandere sjalet litt, det ble i grunnen fint.

Blomsten strikkes slik: Legg opp 140 masker, strikk 3 pinner glattstrikk. Deretter strikkes 2 og 2 masker sammen på hver pinne til det bare er 9 masker igjen. Det felles på både rett- og vrangpinnene. Trekk tråden gjennom de siste maskene, dander blomsten slik du vil ha den og fest med noen sting på baksiden. Denne blomsten fikk en pen knapp som dekor.Siden jeg kan strikke dette sjalet bak ryggen i søvne snart måtte jeg finne på NOE som fikk pulsen til å slå litt raskere. Dermed hev jeg både sjal og blomsterbrosje på 40 graders ullvask i vaskemaskinen.

Det gikk veldig bra det! *puh!* Det grove garnet ble litt pusete og mye mykere. 

Fargen på sjalet minner meg om karri, derav navnet.  ;o)  Synes det er en flott høstfarge.(Bildet er lånt herfra: http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.penzeys.com/scstore/images/curries3.gif&imgrefurl=http://www.penzeys.com/cgi-bin/penzeys/p-penzeyscurrypowder.html&usg=__ODSHKJYQlavY9QCDt8Zfmh8-Sl4=&h=393&w=395&sz=69&hl=ar&start=6&zoom=1&itbs=1&tbnid=MjKUllQTR1y06M:&tbnh=123&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dcurry%26hl%3Dar%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1  Ojda, laaang link! )

Lurer på om vi snart må ha en karri-rett til middag? Bortsett fra karri-fargete ullhår i maten da. Det serverer jeg stadig vekk, hehe.

Ha en god ny uke!

Kommentarer:
Postet av: Nina

Virkelig lekkert! Og den blomsten var gøy! Den må jeg prøve å strikke engang - da linker jeg selvsagt til deg :-) - og slanket vekk nesten en kilo - det merkes vel på lager-volumet :-) (Bortsett fra hvis du bare strikker fra stramt spunnede spoler)

Hilsen Nina

13.09.2010 @ 14:20
URL: http://www.fiberandart.no/blog
Postet av: elinne

Nydelig sjal i nydelig farge.

Jeg må bare bli en sjalstrikker snart. Har bare litt vondt i engelske mønstre enda, men er på bedringens vei - tror jeg.

Takk for lånet av kjøpestoppreglene og takk for tilgivelsen:)

13.09.2010 @ 14:29
URL: http://strikkefrua.blogg.no
Postet av: Lunamon

Nydelige skjell du lager :o)

Må vel prøve på dette snart.

Ha en flott dag videre.

13.09.2010 @ 14:41
URL: http://www.blogg.hobyboden.com/lunamon/
Postet av: gunknitter

Flott sjal ! Fin farge. Du har blitt en kløpper på sjal-strikking. Er dette ei slik strikkekonkurranse som den med sokkane ?

Ha en fin fin karrigul mandag !

13.09.2010 @ 16:50
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Sidselsidserk

Flott sjal og blomsten gjorde seg virkelig. Rart det der når en først begynner å strikke sjal så er det vondt å slutte:-)

Ha ei fin uke - håper at finværet kommer til deg også

13.09.2010 @ 16:56
URL: http://sidselsidserk.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Nok et flott sjal fra deg. Kan tenke meg at du drømmer om det mønsteret etterhvert. Kanskje dette er mønsteret for meg som har fått 6 nøster "pusegarn"?

13.09.2010 @ 17:16
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Sommertid

Ser at her har du vært produktiv og det går i mange sjal...og garnet var jo skikkelig tøft !

Postet av: Hobbystua

Ja her går det unna med strikkeingen ser jeg,,flott og lekkert sjal igjen,og fargen og blomsten var fin.Ja et riktig høstligt sjal. Du er bare så flink. Ønsker deg en fin uke og håpe du ser solen og klarværet snarlig igjen:))

13.09.2010 @ 23:56
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Greta

Bøyer meg i støvet eg. alt du har fått strikket mens eg har vore borte. gjør du ikkje noe anna hehe.

I dag har eg faktisk ikkje strikka i det heile tatt. det husker eg ikkje sist det skjedde. klem

18.09.2010 @ 22:25
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits