Sortering, opprydning og gjemte skatter. Og litt nytt. :o)

Jeg & Gullklumpen gikk nylig gjennom alt jeg hadde på lager av ferdig strikk. Noe ble puttet i kassene som skal være med på messe neste måned, noe skal sendes avgårde til diverse mottakere, noe skal bli gaver og noe er til eget bruk. En relativt stor pose endte også opp som potensielle opprekksprosjekter. Ikke alt jeg har laget har blitt like vellykket. Men pyttsann, litt feilmargin må man jo ha.

 

Gullklumpen fant en lue hun bare MÅTTE ha dypt nede i en roller. Den var jo MEGAKUL! Både form og farge var helt perfekt.

 

 

 

Hehe. Denne har jeg hatt liggende siden januar 2005. Den har vært med på diverse messer også. Men værsågod og slit'an med ny lue! *fnis*

 

(Mønster her hvis du også bare MÅ strikke en sånn en eller fem: http://www.redlipstick.net/knit/obobbles.html )

 

 

Det jeg fant lite av var gutte- og herreluer. Gutteluene ender stort sett opp på Klumpens hode, og far i heimen deler i tillegg rundhåndet ut til sine venner. Så nøstene fra forrige innlegg + litt til har blitt strikket opp. Nå skal jeg finne fram tykkere garn, for dette var langdrygt. Har produsert gensre med færre masker, sukk. Men de ble såpass myke og tynne at de poset seg fint på toppen (de er litt lange) istedenfor å stå rett opp. Så jeg burde vel holde meg til denne modellen. (Eller kanskje ikke. Det blir nok bra med tykkere luer også. Jada...)

 

 

 

Pinne # 3, 128 masker og egen oppskrift. Den i bruntoner er i "vanlig" ullgarn, de to andre i superwash. De brune nøstene er de bittesmå som ligger ytterst på bordet her: http://mimounashobby.sprayblogg.no/1282492566_auda_slankekatastrofe.html

 

 

Til slutt en liten gladmelding: Mamma har BODD i denne siden jeg festet siste tråden. Hun er av den varmblodige typen som både renner vekk og klør seg ihjel av ullskjerf. Men denne (bomull/viscose/akryl) er helt perfekt! Må visst strikke en ekstra så hun har bytte.

 

 

 

 

Rart hvor tilfeldig det er hvilke ting som blir en kjempesuksess og hvilke som ender opp bakerst i et skap. Det er neimen ikke lett å forutsi. Men det er veldig kjekt når noe blir godt mottatt og mye brukt. :o)

 

 

Ha en god dag videre! 


Kommentarer:
Postet av: syglad

Den luen var bare helt knall jo, jeg likte både form og farge jeg..

Har lagret adressen også..

Ønsker deg en fin dag :-)

20.10.2010 @ 12:41
URL: http://syglad.blogspot.com
Postet av: Lunamon

Knalltøff lue på gullklumpen.

Ære være dem som vil gå i sånt!

Så godt å finne noe som mamma likte da, her er det værre med min mamma, aner ikke hva hun vil ha, varm som hun er..

Ha en flott dag videre.

20.10.2010 @ 12:58
URL: http://www.blogg.hobyboden.com/lunamon/
Postet av: Greta

Så tøff den luen var. den passer nok best til noen som er tøff og veldig ung, men ikkje liten :).

den halsvarmeren er fortsatt noe eg skal prøve snart, men så kom det så masse julegaveønsker. Får sjå om eg får laga den innimellom oppdrag og julegaveønsker. eg gler emg veldig på å strikke den.

Ha ein fortsatt fin onsdag. klem

20.10.2010 @ 13:42
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Torill

Morsom lesning. og mye sant i det du skriver. Man vet liksom aldri når det slår an eller ikke, og noen ganger må ting modnes litt.. hehe

20.10.2010 @ 13:42
Postet av: Moan

Noen ganger er man kanskje bare litt for tidlig ute med en ny HYPE?

Den orange luen syntes jeg kan ha potensiale!

Oppskrift skrevet ut... :-)

20.10.2010 @ 15:32
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Nina

Hei, nå var det lenge siden jeg har vært på besøk, det ser jeg av alt det flotte du har laget i mellomtiden! Du har ett godt poeng, hva som slår an og ikke slår an er av og til veldig overraskende, også for meg. Rett og slett vanskelig å furutsi! Men kul hue!

20.10.2010 @ 19:48
URL: http://www.fiberandart.no/blog
Postet av: Hobbystua

En skikkelig fargeglad lue gjør seg bemerket nå i mørkere tider,så den var knall. Flotte luer og halsen var virkelig fin. Godt din mor fikk noe hun kan bruke uten å klø og hete i det,,kjenner til det selv:))

21.10.2010 @ 00:05
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: hobbyvenn

Hehe, godt luen kom til nytte. Hadde du spurt om hun ville ha den i fjor hadde den gjerne vært helt feil. Ja kanskje om du spurte dagen før hun fant den også. En vet liksom aldri med disse tenåringene.. men tilsvarende kjekt når de finner noe de liker.

21.10.2010 @ 09:52
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Bjarte Slettebø

I tilfelle du ønsker å arrangere egen messe eller ønsker oversikt over flere messer du kan delta på, så vil eg anbefale deg å gå til www.MiniMesse.no - og melde deg in i den tilhørende facebook-gruppen.

21.10.2010 @ 13:57
URL: http://www.MiniMesse.no
Postet av: lise

Den gule luen er kjempekul - jeg har sogar sett den live!

21.10.2010 @ 15:05
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: Bob

Hehe, herrelua i midten ga meg assosiasjoner til Orderud-sokken!

15.11.2010 @ 19:31
URL: http://-

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits