Rosa perler og slankeoppdatering

 


Jeg vant en rosa perlesløyfe inne hos Pludrehanne http://pludrehanne.blogspot.com/ , og i går kom den i posten. Bittesmå perler og veldig søt. Og brevet var helt gjennomført rosa, til og med konvolutten.  :o)

 


 

 

Tusen takk Hanne!

 

Det er fortsatt okober jenter. Hva har DU gjort denne måneden?

 

 

 Over til noe helt annet.  :o)

 

Kjøkkenvekten min er som tidligere fortalt absolutt ikke til å stole på. Dumt når man skal bake, og minst like dumt når man skal veie opp slankestrikk.

 

Så tok mamma affære. Hun har maken vekt, kjøpt på 50-tallet en gang og i jevnlig bruk. Så da ble min utro kjøkkentjener snudd på hodet og utsatt for diverse kirurgiske inngrep. Det viste seg at en DINGS var løs, men nå er den på plass igjen. Dermed ble det veiing av forlengst ferdige strikkeprosjekter.

 

 

Ett stykk babyteppe, 210 gram

Tre akrylluer, 120 gram

Tre ull-luer, 150 gram

 

Tilsammen med det jeg har strikket før er jeg nå oppe i 2445 gram, hurra! Og jeg har flere prosjekter på pinnene som snart blir ferdige. Gøy!  

 

Jeg er litt sånn smårastløs akkurat nå. Jeg KLØR etter å starte på noe nytt og spennende, men jeg vet ikke helt hva det skal være. Ravelrykøen min er lang som et ondt år, jeg har bestillinger på en halv hønseflokk, Klumpen skulle hatt noen tynne ullsokker +++ (Hvem i all verden tok alle de 52 parene jeg strikket i fjor? De er jo borte-vekk nesten alle sammen. Hulk.) Dessuten burde jeg produsere noen småting til julemessen. Men hva?

 

Sofaen renner over av påbegynte spøt som ikke var så morsomme å strikke likevel. Kanskje jeg rett og slett skal ta en ryddeoperasjon og få oversikten. Det er nok lurt ja. Sukk.

 

Eller kanskje jeg heller skal gå ut og måke snø? Nå laver det ned her altså! Tror jeg finner fram kjelken og henter Klumpen litt tidlig i barnehagen.

 

 

Ha en fin dag i nysnøen du også!

 


Kommentarer:
Postet av: Moan

Flott med slanking, da gitt!

Hrmf! snømåking? Ja til aking!! God tur :-)

21.10.2010 @ 14:54
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Greta

Eg hadde rydde og sortere og bestemme dag når det gjalt strikk frem til jul i går. det tok si tid, men nå har eg i alle fall oversikt. Og det vart mye gitt. Lykke til med di opprydding.

Klem

21.10.2010 @ 16:44
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: trinemamma

Du har jo et tempo av en annen verden. Har en følelse av mens du tenker, så får du strikket en lue :-)

21.10.2010 @ 17:34
URL: http://trinemamma.blogspot.com
Postet av: Sylvia

Du er flink! Kunne ønske jeg var like flink, både til garnslanking og annen slanking.....

21.10.2010 @ 17:59
URL: http://kanelsukker.blogspot.com
Postet av: Trulte

Lykke til med garnslanking. Så fint at du har fått vekta i orden igjen. Jeg har heldigvis nesten ingen ufoer, eller påbegynte arbeider som ligger...

Og takk for linken til enda en blogg, skal titte på den senere i dag.

21.10.2010 @ 18:18
URL: http://trulte.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Så flink du er til å slanke lageret ditt. Jeg er så glad når noe er ferdig at jeg stadig glemmer å veie det... Og ja, blokkepinnene er helt myke. Du kan komme bortom åg kikke på mine en formiddag om du vil... God helg!

23.10.2010 @ 17:59
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits