Et gyldent skjær

Det er HØST utenfor. Relativt mildt, vind og regn. Masse regn. Egentlig nokså typisk oktobervær. Det som er rart er jo at i forrige uke hadde vi full vinter. Tiden ble liksom skrudd litt tilbake, vi hadde funnet fram kjelke og tykke vinterklær.

 

Jaja. Vi får ta det som det kommer. Ikke så mye annet vi kan gjøre.

 

 

 

Utsikten fra stuevinduet mitt. Løvet er enda gyldnere i RL, det gløder nesten. Ingen tvil om hvilken årstid som har de vakreste fargene.

 

Det meste som blir foreviget gjennom mitt kamera for tiden får visst et gyllent skjær, inkludert dagens lue.

 

 

Den hvite og oransje er den fra i går, den lyseblå og hvite er dagens produksjon. Den er baby-lyseblå og kritthvit faktisk. Inspirasjonen er fortsatt Arne & Carlos, men her har jeg brukt tynnere pinner og garn. 104 masker på pinne # 4 hvis noen skulle lure på det. Den ble litt mindre enn den forrige, så den passer kanskje best til et barn.

 Gøy med disse luene. Noen elsker dem mens andre synes at de er grusomme. For meg vekker de barndomsminner, husker at jeg hadde en svart- og rødstripete en med DIGER dusk. I ekte akryl selvsagt. Lurer på hva designergutta hadde syntes om at jeg bruker opp alle akrylrestene mine til slike luer, hehe. Noe av garnet er trolig nok gammelt nok til å være ekte retro også. Men nå må jeg visst lage noen i ull. Viktig med variert fiberinnhold.  :o)

 

Ha en gylden lørdagsaften!


Kommentarer:
Postet av: wigdis

Så flott luer. Utrolig herlig fargebruk også.

Postet av: Greta

Det viktigste syns eg er at ein lager noko ein har lyst til å lage og varierte strikk med variert garn og tykkelse på pinnene. har som regel strikk fra p 2,5 til 9. Lengre opp har eg foreløpig nekta å gått. Gjør heller om oppskriftene slik at dei passer.

Eg hadde ikkje slike luer eg. Eg hadde noen fæle hekla og eit par sydde som var kneppa under haka. Ingen gode minner der nei.

Ha ein fin høstdag

31.10.2010 @ 08:49
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Wenche/chawo

Her går det unna,du er en reser på disse luene.Kjempefine var dem.

31.10.2010 @ 11:57
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: Torill

Jeg hadde slike luer da jeg var liten! Synes faktisk de er litt kule!!

31.10.2010 @ 12:12
Postet av: Trulte

Jeg syns det er flott med et gyldent skjær ute jeg. Og luene dine er jo som alltid flotte. Du er flink til å sette sammen farger, og ta gode bilder. Alltid koselig å se i bloggen din.

31.10.2010 @ 12:18
URL: http://trulte.blogspot.com
Postet av: pringeling

Disse luene er bare helt fantastsik hærlige syntes jeg!

31.10.2010 @ 12:33
URL: http://pringeling.blogspot.com
Postet av: Lisbeth Bula

Luene er fine synes jeg; OG de vekker minner! Så flott bilde av treet gjennom vinduet.Ha en riktig god søndag.

31.10.2010 @ 12:48
URL: http://lisbethbula.wordpress.com
Postet av: Hobbystua

Hei. Det er flotte og artige luer du strikker,og fargesammensetningen er du flink til å få til,ja god til all mulig strikking er du:) Kan faktisk huske disse luene selv. Må du ha en fortsatt fin dag:))

31.10.2010 @ 13:17
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Andrea

Hei! Virkelig høst hos deg ja, for noen nydelige farger de treene har utenfor vinduet dit. Koselig å titte ut på! Og så mange fine luer du har strikket med så fine farger. Kose deg med høstværet og ha en kjempe fin søndag! :)

31.10.2010 @ 13:59
Postet av: lise

Det var jammen et gyldent skjær, ja. Hoho. Luen ville sikkert blitt kjempeflott i skarp gult og oransje også.. Flott luemodell. Jeg strikket en Linuslue for noen år siden, men den falt aldri i smak hos guttungen, så det har ikke blitt flere toppluer med dusk her i gården.

31.10.2010 @ 17:49
URL: http://www.lises.net/blogg

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits