En kake til dere!



 

Luegalskapen min har resultert i ny rekord i antall treff på bloggen. Og jeg har fått kommentarer fra flere som har lest her lenge uten å legge igjen spor før. Det er veldig kjekt! (Kjempehyggelig med kommentarer fra dere "gjengangere" også, altså.  ;o) 

 

Siden flere er anynyme eller ikke har link til noe sted der jeg kan gå på gjenvisitt så sier jeg tusen takk! her på bloggen. Blir glad når noen liker det jeg strikker og skriver. Og jeg får mange koselige hilsener, tips og gode råd. Synes faktisk det er litt greit når noen kommenterer at de IKKE helt falt for den siste kreasjonen min også, for da vet jeg at de mener det neste gang de skriver at noe er fint. (Du må nok bare venne deg til å se voksenluer med dusk Greta, hihi!)

 

 

 

 

 

Kaken jeg serverer i dag er av det kalorifattige slaget. Den er strikket av diverse ullrester fra kassene mine, og størrelsen på restene bestemte størrelsen på luen. Jeg har ca 10 cm brunt og kanskje to meter flerfarget garn igjen. Det siste irrtiterer meg bittelitt da, jeg kunne fått to ekstra omganger før fellingen. Jaja... 

 

Jeg trodde jeg hadde brukt opp alt av brunt garn, men så fant jeg et lite nøste da jeg lette etter noe helt annet. Og dermed var det på'n igjen. Sjokolademuffins er vanedannende! Men nå er jeg HELT tom for brunt garn altså - trur eg. Det dukker stadig opp nøster fra ukjente steder rundtomforbi.

 

 

 



 

  

Luen er veldig elastisk og passer til en liten frøken på knapt året vil jeg tro. Det er en mørk sjokolademuffins med krem, marmorert med kirsebærsyltetøy og sjokoladesaus. Kirsebær på toppen. Og ja, den er faktisk HELT kalorifri. Jammen inneholder den 100% fiber også.  ;o)

 

 

Har du lyst på luen, eller kanskje heller hvis du kjenner en litt mindre person som kunne ha lyst på den, så legg igjen en kommentar under her. Trekker en vinner på mandag hvis flere vil ha den.

 

 

 

 

 

Og siden flere har spurt etter oppskriften: Jeg har endret en god del på luen i forhold til originalen, men utgangspunktet er denne: http://www.madebycecilia.com/2010/10/en-sockersot-mossa.html  Den er skrevet på svensk, men det burde ikke være vanskelig å forstå likevel. Hvis du scroller nedover noen innlegg her på min blogg så finner du forklaring på hvordan jeg har STRIKKET kremkanten. Greit for de som ikke hekler.

 

 

Da gjenstår det bare å ønske alle en fantastisk helg! 


Kommentarer:
Postet av:

Vel her traff du meg mitt i magen. Jeg er en av gjengangerene dine som ikke legger igjen kommentar. Og jeg vet du er flink hos meg....

Men følger jo med i denne luegalskapen din da vet du. Skal forsøke å riste meg selv i nakken litt med å bli flinkere til å si ifra om at jeg har vært på besøk.

19.11.2010 @ 12:19
Postet av: Wenche/chawo

For en herlig kalorifattig kake,du serverer i dag.Ha en flott helg

19.11.2010 @ 12:29
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: reSirikulert

Muffinshua er berre sååå søt! Eg kjenner ei prinsesse som hadde vore endå meir uimotståeleg, om mogleg, med ei slik hue ;o)

Takk for link, for om eg ikkje skulle verta trukket ut så får eg prøva å strikka ei sjølv..

19.11.2010 @ 12:41
URL: http://resirikulert.blogspot.com
Postet av: Greta

Eg er ein gjenganger som kommenterer hihi. Og som sei kva eg meiner hihi. Men, det er jo fordi eg veit at du tar det fint og det gjorde du no. Ok, eg skal venne meg til å sjå det, men forbeholder meg retten til ikkje å lage dem. Men får eg bestilling så lager alt, berre eg slpp å bruke det sjølv.

Har du eit tips til meg fra forrige kommentar?????. Stor helgaklem til ei sterk og tøff jente

19.11.2010 @ 13:39
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Torill

Du har brukt samme garnet på denne muffinlua som vesla har på nøstebarndressen sin! Jeg tror jeg må strikke et par av disse jeg også. De blir mer og mer sjarmerende:)

19.11.2010 @ 14:12
Postet av: Greta

ja takk begge deler. Du er ein super knupp. digger deg

19.11.2010 @ 14:45
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Gyldenkron

Jeg har mange i familien som nok gjerne ville hatt en muffinslue jeg. Lua er jo fin den, selv om jeg ikke ville gått med den selv, hehe.

19.11.2010 @ 15:00
URL: http://gyldenkron.blogspot.com
Postet av: Petrine

Skikkelig artig lue, Mimouna. Men har ingen hoder som passer inni denne, dessverre. Strikker lue eg også for tida, Vaffellue. Kjekk å strikke.

Ønsker deg ei riktig god helg ! Og kos deg med strikkinga og kreativiteten :)

19.11.2010 @ 15:05
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Tittei

Søt lue! Har et tips til de to metrene med garn som ble igjen, og det er å tvinne snorer av dem. Små frøkner på ett år har nemlig en tendens til å rive av seg luer, muffins eller ei. God helg.

19.11.2010 @ 15:55
URL: http://www.tittei.net
Postet av: Trulte

Hehe, jeg må bare si at jeg liker disse kakene dine jeg da...(mumle har jo ikke kommet i gang med gubbelua enda da...)

Men jeg syns jo det blir litt vanskelig å si i fra når jeg ikke liker det du lager, for det har ikke skjedd enda...Men skjer det så skal du ikke være redd at jeg IKKE tør si fra. Har ofte litt lett for å plumpe ut med det jeg mener jeg...og har opplevd at ikke alle bloggere eller andre alltid liker det.

19.11.2010 @ 15:57
URL: http://trulte.blogspot.com
Postet av: totli

haha, eg likar så godt beskrivelsen din av hua.. "Det er en mørk sjokolademuffins med krem, marmorert med kirsebærsyltetøy og sjokoladesaus. Kirsebær på toppen."

sit med ein kopp kakao og tenkjer på kor godt det hadde vore med ein slik muffins til... :D

god helg!

19.11.2010 @ 16:36
URL: http://totlistrikk.blogspot.com
Postet av: mormarie

Minstejenta i familien fylte nettopp 1 år.......

19.11.2010 @ 16:38
Postet av: Silje

Å den var kjempe søt. Å tror nok den hadde vært fin å gi bort til ei lita frøken jeg kjenner. SÅ vil gjerne være med på trekningen din.

Silje

19.11.2010 @ 19:41
Postet av: Sylke

Dette er jo en søt lue :) Men jeg kjenner ingen "liten" person... Hadde den passet til meg, kunne jeg deltatt i trekingen din - men hodet mitt er nok for stort ;) - Så ikke ta meg med her....;)

Ha en fin helg! Klem

19.11.2010 @ 20:49
URL: http://lysstreif.blogspot.com/
Postet av: Maria

Det gjorde seg med en fargerik glasur.

19.11.2010 @ 23:35
Postet av: Hobbystua

Her frister du med en søt sukkertopp på en fredagskveld,og den blir bare så fristende til å strikke selv.Du er en ener i luestrikking Mimouna:))Ja egentlig fint alt du lager:) Må du ha en riktig fin helg:))

19.11.2010 @ 23:36
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Solveig

Nam nam den er jo til å spise opp :-)

20.11.2010 @ 00:37
URL: http://strikk.bloggspot.com
Postet av: Torunn

Så herleg lue!!:) Tenkjer den er stas for ei lita jente å ha. Ønskjer deg ei fin helg.

20.11.2010 @ 10:28
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Tesha

Oi! Den VAR faktisk nesten til å spise opp!!!

20.11.2010 @ 12:57
URL: http://tesha.wordpress.com
Postet av: Marte

GENIAL lue! :D


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits