Normalisering

Årets julemesser er over og roen senker seg i heimen. To dager gav en drøy tusenlapp i utbytte når deltakeravgiften er trukket fra. Og kassene mine ser like velfylte ut. Hvert år på denne tiden tenker jeg at NÅ er det på tide å roe ned. Mye styr og liten fortjeneste. Men neste år er nok det meste glemt kjenner jeg meg selv rett, hehe.

 

Messen på eldresenteret er i grunnen veldig hyggelig. Det er god tone mellom deltakerne, og det blir mye prat og latter mens vi venter på den store strømmen av kunder. Kjekt å dele erfaringer, se på hva de andre lager og samle litt ny inspirasjon. Så det sosiale teller også en god del. Og strikkepinnene klirret som bakgrunnsmusikk hele tiden, i dag fikk jeg nesten ferdig en hel lue. Det ble som en strikkekafe med litt salg som bonus.

 

To tippehøner fikk bli med, mest for å se hva som skjedde. De satt strategisk plassert på et bord rett ved inngangen, og der satt de trygt. Rart det der, hvordan enkelte ting er kjempepopulære i noen miljøer og total flopp andre steder. Nå er de to tuppene trygt i havn hos min søster. I grunnen var vi begge fornøyd med at de fikk bli med hjem igjen, da slipper jeg unna å strikke så mange nye til henne.

 

På fredag var det en ung dame som hadde fryktelig lyst på jordbærlue, men jeg hadde bare en liten blåbærlue igjen. Så da ble det jordbærstrikking fredag kveld. En liten ulempe med å ikke bruke mønster er at det er nærmest umulig å lage to like når man ikke har den første for hånden. Luen ble nokså forskjellig fra den som lå igjen på bordet på messen. Dermed ble lue nummer to strikket i dag. Så nå kan hun velge.  :o)

 

 

 

 

For mye grønt på den ene, mente Gullklumpen. Vel, vi får se hva hun som skal ha luen foretrekker.

 

  

Her ble fargene riktigere enn på det første bildet.

 

 

Pinne # 3 og 3,5 på begge, og garnet er grønn Mor Aase og rødt Svanedalsgarn på den skarpeste røde. Den andre rødfargen er Viking Sportsgarn. Det hvite er en eller annen rest.

 

 

Da gjenstår et par høner og noen luer, og så er jeg "arbeidsledig". Deretter står Ravelry-køen min for tur. Spennende å kunne  velge fritt igjen. Jeg ser nokså tydelig hva som selger best på messer, og jeg innser også at jeg rett og slett ikke gidder å masseprodusere billige raggsokker og selbuvotter. For spesielt det gikk som hakka møkk. Jeg må ha variasjon og stadig prøve noe nytt.

 

Jaja, jeg har i alle fall tjent nok til nytt garn. Og så lenge hobbyen min er selvfinansierende så kan jeg vel ikke klage. Jeg går ikke tom for gaver med der første heller, hihi!

 

Ha en fredelig søndag!

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Det var vel ikkje allverden med gevinst, men som du sier det var det sosiale og du får da en god del garn for 1000 kr. du glemte ett oppdrag på lista di over ting du må gjøre før du begynner på den koselista di :0).

Håper og tror du får ei flott strikkeuke. klem

28.11.2010 @ 15:24
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: AnnetteK

Her går det jammen meg unna. Hvor mange luer har du egentlig strikket nå? Du må jo være halvveis og vel så det snart...?

28.11.2010 @ 15:30
URL: http://annettek.net
Postet av: trinemamma

Søte luer. Og gratulerer med noe salg iallefall :-)

28.11.2010 @ 15:35
URL: http://trinemamma.blogspot.com
Postet av: stubbetufsa

Nei, jeg sier også at det ikke var allverden med gevinst. Jeg fikk en god del mer på hver messe. Og det etter at jeg hadde trukket fra leie av bord.

Men trekker jeg fra garn- og materialutgifter, blir det ikke rare timesbetalinga. Men sånn er det, og så har man mange gaver tilgjengelig!

Ha det fint!

28.11.2010 @ 15:49
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Torunn

Søte jordbærluer og gratulera med litt salg i allefall! Ha ei fin adventstid.

28.11.2010 @ 19:01
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Lisbeth Bula

Søte begge to, synes jeg! Fortsatt god søndagskveld!

28.11.2010 @ 20:51
URL: http://lisbethbula.wordpress.com
Postet av: Hobbystua

Flotte luer dette,og når det gjelder messe-salget så er det jo bedre med noen kroner en ingen ting.Jeg syntes du er både iherdig og flink med alt du gjør. For meg er du nesten blitt som en strikkementor:))

Vil få ønske deg en flott adventstid og kos deg med pinner og garn:))

28.11.2010 @ 23:53
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av:

Først av alt: jordbærluene er bare så utrolig koselige!!!

Synd at du ikke fikk solgt mere på julemessene :( Det er jo masse arbeid som ligger bak, fra strikking, til rigging av stand og ikke minst tiden man faktisk står der. Greit at det er koselig, men det bør helst komme inn litt penger også. Dit jeg skal til helga betaler jeg over 1000.- bare for plassen, og det er mange "handler" før det begynner å gå i pluss.....

Ønsker deg ei fin uke som kommer :) Klem :)

29.11.2010 @ 00:12
Postet av: Guri

Den forrige kommentaren var fra meg, og det var absolutt ikke meningen å være anonym :D

29.11.2010 @ 00:14
Postet av: Rigmor

Kjempe søte luer. Ha en riktig fin adventstid.

Postet av: Elisabeth

Det er så opp og ned på slike messer, ikke så veldig lett å få solgt noe bestandig. Greit å få litt ekstra penger i kassen, da kan du jo kjøpe nytt garn :) 1.desember i morgen ja, må bruke kvelden på å henge opp pakkene på kalenderene.... Ha en fin adventstid!

30.11.2010 @ 19:39
Postet av: Solveig

Søte og sommerlige luer. Trenger litt håp om varmere tider nå i mørketiden. Er nok litt som deg - masseproduksjon er ikke jeg heller noen kløpper på - bortsett fra pjonevotter,da. Men de bør helst ha forskjellige mønstre.

30.11.2010 @ 21:04
URL: http://www.solhag.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits