Skippertak

Da svømmer Tippehøne X i vaskemaskinen. Og nei, du har ikke gått glipp av Tippehøne IX. Hun er fortsatt under produksjon. Men jeg holdt på å klikke av klumpete effektgarn som i tillegg surret seg inn i alt mulig. Så da ble det et litt kjappere prosjekt på pinne # 8. Tykkere garn, færre masker og mindre komplisert.

 

 

 

 

 

Garnet er Cortina Soft, og de som følger med her inne kjenner kanskje igjen fargene. Jeg kjøpte alt for mye garn til Hello Kitty-sitteunderlagene, men nå er overskuddet borte-vekk. Trodde jeg hadde rikelig med 3 nøster grått, 1 rosa og 1 turkis. Men jeg brukte opp rubbel & bit, måtte faktisk spe på med litt Ullteppegarn til detaljene.

 

 

 

 

 

Jeg har strikket nebb, den røde filten min passet ikke så godt til disse fargene. Og så heklet jeg kammen FØR toving. Spent på hvordan det blir.

 

I dag går jeg for halv motor, er pottetett i brystet og nesten uten stemme. Tredje natten omtrent uten søvn begynner å ta på. Får finne meg et enkelt spøt og parkere foran TV-en tenker jeg. Klumpen er heldigvis i barnehagen, så da blir det litt roligere her.

 

Ha en god tirsdag!


Kommentarer:
Postet av: Greta

Stakkars deg. Håper du blir frisk fort. Skulle bli frisk i god tid før jul da. Kjekt at du kunne få laga meir av garnet til kittyene :).

Denne blir nok ekstra vakker tror no eg.

God bedring og ta vare på deg sjølv

14.12.2010 @ 11:12
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Brit

Ønsker deg god bedring!! Kanskje du har fått fugleinnfluensa smittet fra en av de mange fantastiske tippehønene dine!!!!!

14.12.2010 @ 12:05
Postet av: Rubia

God bedring!

Du har laget en hærlig hønseflokk!

14.12.2010 @ 12:07
URL: http://rubia1.blogg.no
Postet av: eli

Enig med Berit, du har nok fugleinfluensa. Du får stella godt med deg sjølv til det går over.Eg må berre sei at eg beundrar deg og fantasien din, alt det spennande og uvanlege du får til å laga. Så har eg eit spørsmål til deg. Dei hønene dine, kan dei verpa og, slik at dei held deg med egg til julebaksten? God bedring helsing frå Eli uten blogg.

14.12.2010 @ 13:32
Postet av: Pringeling

Jeg må si jeg er mektig imponert over produksjonshastigheten din! Jeg begnte på ei høne i august, tror ikke den blir ferdig til jul nei...

også ønsker jeg deg masse god bedring og ei videre flott uke! :)

14.12.2010 @ 13:42
URL: http://pringeling.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Huff, høres ikke ut som formen er på topp nei. Imponert over at strikkepinnene går i det tempoet likevel. De er neppe plaget med nattesøvn eller hoste... Flott høne og kjempefin hals. God bedring!

14.12.2010 @ 18:10
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Sylke

Vanvittig strikketempo du har...;) God bedring til deg, håper du får sove i natt!

Klem fra meg :)

14.12.2010 @ 19:49
URL: http://lysstreif.blogspot.com/
Postet av: Moan

Stakkar! God bedring!

14.12.2010 @ 21:41
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits