Mimounas zoo

Er det ikke høner så er det bikkjer. Rene dyrehagen her for tiden.

 

 

 http://mimounashobby.sprayblogg.no/1258273384_hot_dog.html

 

  

I fjor strikket jeg en hundegenser til min søsters dachs. Tok utgangspunkt i denne oppskriften fra DROPS: http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=102&d_id=43&lang=us  Men jeg strikket den med 4 rette, 2 vrange + en enslig hestesko-flette midt på ryggen. Enkelt og greit. Brukte bare mål og maskeantall fra mønsteret.

 

Lille My ble gjenstand for stor misunnelse, det var en kald vinter forrige år. Og det blir visst like kaldt denne gangen også, brrr! Så nå skal i alle fall EN av de firbeinte vennene hennes slippe å fryse. Genseren er prikk lik My sin, og like umulig å ta bilde av. Så den blir overlevert med ønske om actionfoto m/innhold. Vi får vente og se.

 

 

 
 

 Det gikk med 120 gram Mor Aase raggegarn. Da tåler den både vask og bruk, og garnet blir mye mykere etter en runde med MILO. Pinne # 3 og 4.

 

Brunsvart garn og fletter var en liten utfordring uten skikkelig dagslys. Ikke bare å ta bilde av, men også å strikke. Mørkesynet mitt er ikke det det en gang var, det ble mye mysing under lysrørlampen på kjøkkenet.

 

 

 

 

  

 

Og så var det slankekuren min da.  :o)

 

 

 

 

 

 

Hundegenseren er med på bildet her også altså, men Tippehøne dekker den nesten helt til. Jeg må jo veie det jeg produserer. 240 gram fjærkre + 120 gram genser + 5390 gram slanket bort fra før = 5750 gram siden august. Ikke dårlig!  *fornøyd*

 

Cortina-tuppen er bare med for å kontrollere at alt går ordentlig for seg. Hun er strikket av nyinnkjøpt garn og teller dermed ikke i slankesammenheng. Litt synd, for hun ble tung og god. Jaja...

  

Ellers er formen litt bedre. Så da må jeg vel snart endre på sofastrikking & tedrikking-rutinene mine, hehe. Det er visst en del andre ting som sårt trenger å bli ordnet også.

 

På en måte er det greit med slike sykdager. Man blir tvunget til å stoppe opp litt og kjenne på kroppens grenser. Og jeg er så priviligert at etter en ukes tid er jeg like frisk igjen.  Jeg forstår jo at en del ting jeg tar for gitt, slik som sammenhengende nattesøvn og en god helse, er en uoppnåelig luksus for mange. Har ingen "vondter" eller plager til vanlig, så jeg er jammen heldig!  Man glemmer nok litt for lett å være takknemlig for slike ting. Og jeg registrerer at de som har mange plager selv ofte er de første til å vise sympati når andre blir syke eller skader seg.

 

Sender en stor klem til dere alle i dag jeg. Og virtuelle klemmer er bakterie- og virusfrie.  ;o)

 

God helg!


Kommentarer:
Postet av: Mirrevirre

Så godt å høre at du er på vei til å bli frisk! OG garnslankinga di skulle jeg gjerne hatt... Tok et lite overblikk over lageret idag, og det går saaaakte nedover gitt!

Ha en finfin helg!

17.12.2010 @ 14:06
URL: http://mirrevirre.blogspot.com
Postet av: Tika

De hønene dine er bare såå flotte!! Skjønner at du begynner å bli litt lei av dem, men jeg synes alltid det er spennende å komme inn hit og se hvordan dagens høne ser ut :)

Godt at du begynner å bli bedre. Det er jo typisk at sykdom ligger på lur i desember, men det kan jo være greit med en grunn til å ta livet med ro. Jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor stressa folk er rett før jul. Fotgjengerne løper sikksakk foran biler når lyset er rødt, og de som kjører ser ut som de har stjålet bilen.

Med ønsker om en koselig, stressfri og fin helg :)

17.12.2010 @ 15:00
URL: http://tikasverden.blogspot.no
Postet av: Greta

Tusen takk for klemmen :0). Eg er bank i bordet, nesten aldri sånn sjuk som du har vore no. Greier meg vel med det andre eg hehe. kaldt er det og det ser ut på langtidsvarselet at vi skal få ei kald jul også. glad eg har mye lys og brenne og får vel skru opp varmovnen litt også.

Den blir nok god å ha den hundegenseren for den som får den. Ikkje berre berre å vere hund heller nå.

Ønsker deg ei god helg, skjønne lille gode ....

17.12.2010 @ 15:25
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av:

En skikkelig moteløve! Stilig med håndlagde dyreklær, så mye kulere enn de kjøpte.

17.12.2010 @ 15:55
Postet av: Trulte

Uff fikk dårlig samvittighet når jeg leste blogginnlegget ditt, ikke pga de flotte hønene dine og vellykket garnslankin, men jeg har glemt at jeg har lovd å strikke genser til Soda...(hunden til sønn og svigerdatter) Det er en "kjempestor" blandingshund av typen dunker/collie...Men den har jo nesten ikke pels og fryser ganske mye når den er ute uten dekken...MÅ ta meg på tak, og sette i gang over jul...Og da kanskje jeg må ha litt hjelp til å tyde oppskriften på slike ting, for oppskrifter er litt vanskelig for meg...særlig drops sine.

17.12.2010 @ 16:51
URL: http://trulte.blogspot.com
Postet av: Sissel`s Syglede

Tusen takk for hyggelig kommentar i min blogg.

SYnes voffsen ser svært så flott ut jeg. Lekker genser du har laget.

Juleklem fra Sissel.

17.12.2010 @ 16:56
URL: http://www.sisselssyglede.blogspot.com
Postet av: Wenche/chawo

Herlig hund med flott genser.Ønsker deg og dine en flott helg.

17.12.2010 @ 17:48
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: Greta

Nei eg veit ikkje kor det er kjøpt. Svigerdattra fikk det til konfirmasjonen sin. Heldig eg som får låne det. klem

17.12.2010 @ 19:39
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Hobbystua

Godt du er på bedringens vei igjen,og flott hundegenser har du fått strikket. Er nesten litt pussig,for jeg strikker faktisk det selv.Men to stk til noen små hundevalper.Og det er fra drops sitt mønster også,med hetter. Ja fancy skal det være:))

Må du ha en flott ny helg:))

17.12.2010 @ 23:09
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av:

Hahah, måttte bare le nå da, ser ut som om en høne følger den andre til sykehuset eller noe, men holde nebb det gjør de ikke: det er rette holninga si det;-D

Flott hundegenser også, nå slipper vofsen å fryse på tur!

20.12.2010 @ 09:03

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits