Nytt forum!

 

 

Nytt strikkeforum på nettet, og det må jo selvsagt testets ut: www.strikkeverden.net 

De har en egen Facebook-side også: http://www.facebook.com/pages/Strikkeverden/186446061366320

 

Dette er et forum for de som strikker og hekler, men de har også et "søsterforum" som heter Sykroken.

 

Ser spennende ut så langt, litt annet oppsett enn de andre forumene jeg er inne på. Og en del nye (for meg i alle fall) folk + en god del "gamle kjente". *vinker til *Stargirl*

 

 


Noen som husker hvor jeg la søknadsskjemaet for å få utvidet døgnet?

 

 

 

Og så har jeg - etter 6.5 år med SprayBlogg - endelig funnet ut hvordan man legger til lenker i margen. Nå finner du alle forumene "mine" under arkivet på høyre side. Tro om det er mer jeg ikke har oppdaget? Hehe...

 

I dag er mannen på jobb, tenåringen på skolen og Klumpen i barnehagen. Lykke! Og ingen brukne bein på veien heller, selv om jeg har vondt i muskler jeg ikke engang visste at jeg hadde. Vi seilte avgårde på isete fortau, utrolig at det gikk bra. Tok en lang omvei for å slippe de verste bakkene. Nå SNØR det, det blir nok enda gøyere. For da ser vi ikke hvor den glatteste isen er. Jaja, det er flere timer til jeg må ut igjen.

 

Ha en fin dag!  :o)

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Helena

Ska gå in og kikke på forumet, virker morsomt. Hjelp så mye nysnø vi har fått, det blir lenge til våren kommer på besøk. Men det er lyst og fint ute.

06.01.2011 @ 12:15
URL: http://www.torggumman.blogspot.com
Postet av: Trulte

Og da var jeg også jeg registrert på det nye forumet...men lurer jo veldig på hvem som står bak det da....liker å vite slikt jeg...Men finner vel ut av det til slutt.

06.01.2011 @ 13:15
URL: http://trulte.blogspot.com
Postet av: Greta

Hei på deg. Først svar til din kommentar. Syns det høres passelig ut med sånn gryteunderlag eg. skal finne meg passende garn til det. så får eg sjå om eg vert heklta på toving. har fått to strikkeoppdrag i dag, så nå har eg litt arbeid i tillegg til det eg vil alge sjølv også.

skal blogge det i morra etter fysio.

Det forummet har eg vore inne på, men eg harliksom aldri fått heilt dilla på forum, og det er bra. Kor tid skulle eg fått strikka da. hehe. Nok med facebook, mail, min blogg og alle andres blogger som eg må følge med på.

Men kanskje ein gong blir eg hekta på det og.

Har ikkje vore ute her i dag men det er visst såpeglatt.

Håper det gjekk bra under henting i barenhagen. klem fra meg

06.01.2011 @ 16:27
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: sandra Holberg

Takk for hyggelig kommentar oss meg, og takk for at du tipset om uleselig tekst...nå har jeg fått rettet opp det ;o) Har kommet meg ut på strikkeverden jeg også, snart så forumtid tar så mye tid, at det blir mindre strikking..hihi. Og kan ikke hjelpe deg med det søknadsskjema...har rotet bort mitt jeg og ;o)) Ha en flott kveld !


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits