Break a leg!

Eller helst ikke.

 

Her har vi gått fra asken til ild...eh...isen i dag. Utsikten fra kjøkkenvinduet:

 

 

 

 

Det lysegrå i bakken er stålis dekket av et tynt lag våt snø. Lyst på en luftetur? Nei???

 

Jeg og Klumpen holder oss hjemme i dag etter å ha sett stilen på de som prøvde seg på å komme ned bakken. Tenåringen krøp til skolen, og jeg kjenner at jeg har litt vondt i magen når far i huset setter seg i bilen for å dra på jobb. Heldigvis er det mye bedre forhold nede i hovdveien. Men fortauene frister ikke akkurat til å legge ut på tur.  

 

 
 

Og her er kablene til Tullenor. De har ligget slik i en måneds tid nå. Fine å snuble i. Og takket være grøftene deres går det ikke an å gå ut på siden i bakken heller. For der er det bare et stort hull. Grrr!

 

Resultatet av ringerunden min ble forresten EN ny plastkjegle. Fantastisk! (Eller kanskje de bare satte på plass igjen en av de som hadde blåst vekk. Ikke godt å si...)

 

Jaja, vi har da LEGO, barne-TV og masse garn. Og mat i kjøleskapet. Så da klarer vi oss nok. :o)

 

 

 

 

Har fått tilbakemelding om at vottene var gode å kaste snøball med, hehe. Og TV-serien med Fjordsteamers er utsatt til månedsskiftet februar/mars. Men det kommer innslag om den under ski-VM. Så da får vi kikke etter duskeluene! Her finner du forresten et fint luebilde: http://madsb.net/tn/oransje-no


 

Mads ønsker seg fortsatt genser, i første omgang bare èn. Så hvis noen føler seg kallet så ta kontakt! 

 

 

God ny uke til alle som titter innom.  :o) 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Er glad eg ikkje treng er ut eg og. Var til fysio i dag. da kom min kjære T heim og henta meg og kjørte emg heim etterpå. Men det var like mykje for å få ha bilen på jobb og heim igjen. Og eg syns det var greit å slippe å kjøre. Altså begge fornøgd.

No snør det her. For litt siden regna det. Håper noen strør gata hos deg så dere kommer dere ut i morra da. Ha ein fin innkveld.

10.01.2011 @ 15:37
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Moan

Ikke verdt å risikere ben ved å gå ut.

Vi skal følge godt med under VM og holde øynene åpne! :-)

10.01.2011 @ 16:40
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Muffin

Hvis du strør asken på isen blir det bra! Håper det smelter fort og at dere snart kommer dere ut igjen. Og fysj så stygt med de gule kablene! Ha en fin kveld likevel!

10.01.2011 @ 16:43
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Blåfugl

Orker ikke engang tanken på den isbakken deres.

Flotte luer. Det står på Mads' side at man kan bestille luer. Er det du som strikker da?? Håper du får mye jobb i såfall.

10.01.2011 @ 17:51
Postet av: lise

Herlig bakke. Not. Det er galskap utenfor hos oss også. Heldigvis har jeg ikke lange veien til jobb!

Luebildet var herlig, kjempefine luer og utrolig god stemning.

10.01.2011 @ 19:10
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: Tiara

Fytti grisen så glatt! Det er nesten så jeg er glad for all den snøen vi har her, selv om jeg begynner å bli lei all snømåkingen. Så flotte luer du holder på å strikke! Ha en fortsatt fin og forhåpentligvis snart isfri januaruke:-)

Postet av: hobbyvenn

Blir helst til at jeg bare ser ut jeg også... Ser de fleste velger å gå i hovedveien og ikke på fortauet. Forstår de så godt... Utrolig flotte luer du har strikket.

11.01.2011 @ 08:41
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Torunn

Å herlighet så glatt!!! Eg er glad eg har ein mann med traktor, brøyteskjær, strøapparat for strøsand/grus og for salt. ;) Så tunet vårt og vegen ut til hovudvegen er i allefall trygg. Men eg skulle ønskje me snart kunne få ein fin vinter igjen som me hadde forrige vinter. Er litt lei no av snø, regn og is. Flotte vottar i dette innlegget og nokre fine huer i innlegga under. Ønskjer deg ei fin veke.

11.01.2011 @ 11:13
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Guri

Det var noe kjent med utemiljøet der; vi har de samme føreforholdene her hos oss, men Tullenor er heldigvis ferdige med å grave her, da :) Hold deg inne så lenge du kan, ellers kan det gå ut over strikkehendene dine!

11.01.2011 @ 14:16
URL: http://hjertego.blogspot.com
Postet av: Trulte

Da har jeg tittet igjennom noen eldre bidrag fra deg også...og den lua var fin. Minner meg veldig om noen luer vi hadde når jeg var liten....veldig mange år siden...ikke mønsteret men fasongen.

Du verden hvor isete det ser ut til å være hos dere. Bra du har garn og annen proviant til veien blir farbar.

11.01.2011 @ 17:15
URL: http://trulte.blogspot.com
Postet av: Ingrid

Kjipt føre, ja. Jeg var ute og kjørte med hjertet i halsen her om dagen.

Fine votter!

11.01.2011 @ 19:31
URL: http://www.seem.in/blog/
Postet av: matja

Flotte votter du har laget.Har omtrent samme utsikten som deg,is overalt.Har kjøpt meg brodder.Må jo ut å lufte hunden.Selv han har problemer til tider på dette føret.Ser ut som Bambi på isen:)

11.01.2011 @ 23:18
URL: http://matja.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits