Blå mandag

Den mellomblå ullbuksen har fått lyseblå lapp.

 

 

 

 

Klumpen studerte buksen med en skeptisk mine, og jeg fikk KLAR melding om at han IKKE skulle ha noe av at jeg sydde strikkelapper på dongeri-buksene. Vi har nemlig en haug med hullete slike også.

 

 

 

 

Tjaaa....

 

 

 

 

Nytt par diamantpulsvarmere også. Det hadde sneket seg med et nøste Mor Aase med rødt magebelte da jeg kjøpte inn garn sist REMA hadde kampanje. Samme farge men ulik løpelenge slik at det ikke kunne brukes sammen med de andre. De med lilla magebelte har 105 meter, dette hadde bare 90.

 

Jeg strikket den minste størrelsen på pinne # 4 og kortet i tillegg ned på bråtene. Likevel ble det for lite garn, sukk. Jeg fikk bare 2 omganger over "diamanten". Heldigvis fant jeg et bittelite nøste av kampanjegarnet. Nøyaktig samme farge, så da byttet jeg til pinne # 3,5 og strikket en liten vrangbord. Droppet heklekant, orket ikke flere tråder å feste.

 

Lurer på hva i all verden som er meningen med at det er forskjellig løpelengde på hvert eneste nytt parti av Mor Aase ullgarn??? Nå har jeg restenøster med 90, 93, 100 og 105 meter per 50 gram, umulig å mixe. Ulik kvalitet på dem i tillegg, noen myke og noen relativt harde. Tove ulikt gjør de også, knurr!

 

 
Dårlig fotolys i dag, sukk. Vått, grått og trist. Og sånn ca 20 meter fra her jeg sitter river de nabohuset. Knaaaasingen når de digre maskinene gnafser i seg gamle, solide tømmervegger overdøver det meste. Trist, det er tre fine, velholdte eneboliger med store hager som må vike for Bybanen.

 

Jaja. Med en skikkelig blåmandag må resten av uken bli bedre, ikke sant? Neste posjekt er i regnbuefarger, det blir man glad av.

 

 

Å se at andre har det verre enn en selv kan jo også hjelpe på humøret. Trodde du at fotomodeller lever et glamorøst liv?

 

 

 

 

Her tilbringer Dukkeba mesteparten av tiden mellom fotoseansene. Lett henslengt i en lekekasse i en krok. Det er kun biler og LEGO som blir lekt med her i huset. Hun er heldig som fortsatt har armer og bein i behold, det har ingen av Barbiene.

 

Da nærmer det seg tid for den daglige ekspedisjonen - å hente Klumpen og et par kubikkmeter våte klær og støvler i barnehagen.

 

Ha en fargerik mandag!


Kommentarer:
Postet av: Greta

Han veit kva han vil og ikkje vil, Klumpen .0)

Du må nok ofre ei dongribukse og så bøte deia andre med den da.

syns du er så flink som driv å stopper eg.

Dei vart knallfine diamantane dine. Skal prøve i morra har eg tenkt. T jobber overtid så eg får ikkje mønsteret før utpå kvelden og eg liker best å ha det i hendene. Kunne jo begynt på brotet, emn no vert i i morra. Fann 3 halve nøster med falk i grått som eg tenkte eg skulle prøve dem på først.

Her striregner dt også. Var på fysio. T kom opp og henta meg og kjørte meg heim etterpå. Så får han ha bilen. :0). Heilt greit, eg liker ikkje å kjøre på glatta.

Ha ein fin dag videre. Gjer ikkje noko om den er blå :0)

17.01.2011 @ 15:44
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: ems:-)

Veldig flink er du! Og tenk den siste kommentaren din hadde sneket seg inni søppelkommentarene så jeg oppdaget den ikke før nå, men nu er den visst der den skal vøre altså! Ha ei riktig god strikkeuke:-)

17.01.2011 @ 16:52
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: Blåfugl

Nå var jeg glad for å se en liten kne-lapp fra deg for nå har du ikke blogget på flere dager så jeg ble litt bekymret. Der ser du hvor mimouna-blogg-bortskjemte vi er.

;)

17.01.2011 @ 17:42
Postet av: Helena

Lappen ble fin, og personlig. Ulik lengde på garn har jeg ikke tenkt på, men det stemmer når jeg tenker etter. Håper du får det rolig runt deg og strikker flere pene ting.

17.01.2011 @ 17:55
URL: http://www.torggumman.blogspot.com
Postet av: skb

Kanskje ein ikkje kan forvente meir av garn som ein kjøper på matbutikken? Det er vel som med alle andre kampanjer på Rema, når det er tomt for ei vare så er det tomt.

17.01.2011 @ 19:37

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits