Fordi jeg fortjener det!

Er det ikke det reklamen hele tiden forteller oss da?

 

I dag har jeg kjøpt garn. 27 nøster Safir à 8,40. *fornøyd*

 

 

 

 

 

Alt garnet på SparKjøp er nedsatt 20% ut januar. Og da er det jo greit å fylle opp lageret. For dette er garn jeg bruker mye av.

 

Jeg har bestemt meg for å satse på å bare ha lager av et par garntyper framover, så nå bruker jeg opp alt det andre. Og rent ullgarn type 100 meter/ 50 gram er uten tvil favoritten min. Akkurat nå var jeg tom for både sort, hvitt, rødt, mørkeblått og grønt. Så da shoppet jeg nytt med god samvittighet.

 

Jeg entret butikken med klar formening om HVA jeg skulle ha og i hvilke mengder. Og bortsett fra 4 nøster lilla og 1 nøste oransje holdt jeg meg helt til planen. Måtte bare ha noen fine, friske farger i tillegg.

 

Superwashgarnet mitt skal jeg bruke opp. Babyull og tynt strømpegarn har jeg nok av. Raggegarnlageret er slunkent, men jeg vil ikke ha SparKjøp sitt. Ett av få garn jeg IKKE liker. Jeg klemte litt på Naturgarnet men la det pent tilbake. Det var både mykt og pent, men jeg bruker ikke så mye garn i den tykkelsen. Bomull kjøper jeg heller ikke, skal bruke av det jeg alt har.

 

NILLE skal vistnok ha "kjøp 3, betal for 2"-kampanje på alt garn fra 31. januar. Så da skal jeg snuse innom der også for å se om de har noe jeg trenger. Slett ikke sikkert at jeg kjøper noe.

 

Nå skal nyervervelsene puttes i rolleren på loftet, og så skal jeg kaste meg over alt Smart-garnet. Det skal brukes opp først. Og så skal jeg grave dypt i de nederste kassene på jakt etter andre spennende saker som kan få bli til noe.

 

Jeg har strikket opp ca 7 kilo garn fra lageret siden jeg meldte meg inn i småslankerne i september i fjor. Så da synes jeg jammen at jeg fortjener litt nytt! Så det så!

 

 

Ha en kjekk dag du også. Fordi DU fortjener det!

 

 


Kommentarer:
Postet av: Helena

Ja du fortjener virkelig alt garn. Så flotte farver, du visste tydelig hva du skulle ha.

19.01.2011 @ 17:04
URL: http://www.torggumman.blogspot.com
Postet av: Ingrid

Klart du fortjener garn når du har vert så flink og strikket opp så mye =)

19.01.2011 @ 19:03
URL: http://ingidano.blogspot.com
Postet av: Moan

Og det har du sannelig fortjent!

Håper du finner annet garn du savner :-)

Jeg liker godt både Østlandsgarnet og Baby Merinogarnet hos Nille. Men det er omtrent det de har her hos oss. Ja, og Senjagarnet ser bra ut, men det vet jeg ikke hvordan er å stikke av.

Ha en fargerik aften :-)

19.01.2011 @ 19:13
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Greta

Heisann. Berre to sorter med hovedlager det var da voldsomt elelr motsatt. Eg liker å ha alger av mange mulige garntyper eg da. Safir er ikkje mitt favorittgarn. Men, det er vel kanskej vanen. Og liker eg best garn som ikkje tover. :0).

Gratulerer med masse fint garn da. Når eg er på sparkjøp er det silja eg sverger til. Det er favorittgarnet mitt på den butikken.

Spent på kva det neste som kjem fra deg

Kos deg med det nye garnet. Stor klem

19.01.2011 @ 19:28
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

JA - du fortjener det virkelig.

Kjempegod følelse av så mange helt nye garnnøster på en gang..... Hmmmmmmmmmmmmmmmm

20.01.2011 @ 00:24

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits