Panikkstrikk

Klumpens barnehage flytter til nye og større lokaler på mandag. Samtidig blir avdelingene omorganisert og det begynner mange nye barn og voksne. Heldigvis kommer han i samme gruppe som de fleste han pleier å leke med nå, men det blir nytt personale.

 

Jeg har lenge tenkt å gi noen små gaver til de de voksne på den "gamle" avdelingen, men jeg klarte ikke å bestemme meg for hva. Tirsdag kveld fant jeg ut at diamanter jo måtte være perfekt! Fant fram 3 møster SMART fra loftet og satte i gang. Ett par per dag burde jo gå bra, ikke sant?

 

Utrolig hvor mye uforutsett som skjer når man plutselig har en deadline.

 

Det første paret ble ferdig sent tirsdag kveld, og jeg la opp til par to. Dette gikk jo veien! Men onsdagen forsvant med et poff! og jeg hadde bare strikket bråtene. IIIIIIK! I dagmorges kastet jeg meg over strikketøyet igjen, og det gikk radig unna. Så radig at jeg måtte rekke opp igjen ca tilsvarende en hel pusvarmer tilsammen, grrr! Hastverk er lastverk og alt det der...

 

Nå er endelig det andre paret ferdig, og jeg har begynt på det tredje. Men jeg har MASSE annet på programmet i dag også. Det blir nok en sen kveld, sukk. Og det er bare min egen skyld.

 

 

  

 

Tar bilder nå jeg, mens det er lys og mulig å fotografere. Forhåpentligvis ligger alle parene pent innpakket i Klumpens sekk i morgen tidlig. I nødsfall har jeg heldigvis noen reservepar liggende, selv om de er i andre garnsorter. Tenkte at superwash var greit til barnehagebruk, da tover de seg ikke.

 

 

 

 

 

Måtte teste hvordan fargene ble med "regnbuen" i bakgrunnen. De ble faktisk litt bedre. Så forbered dere på å bli VELDIG lei av å se den luen, hihi!

 

Jaja, da er det bare å spøte videre.

 

 Ha en god torsdag!

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Hege

Så hyggelig gave å få!

Har selv jobbet i barnehage og vet at disse kommer til å bli satt pris på!

20.01.2011 @ 15:24
URL: http://hegesstrikkeblogg.blogspot.com
Postet av: Torunn

Så koseleg!! Det blir nok mange glade "barnehagetanter" i barnehagen i morgon. Dei vert nok sat stor pris på. Flotte! Lykke til med innspurten. ;)

20.01.2011 @ 15:49
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Sidselsidserk

Du er nå snill å:-) Regner med mottakerne bli kjempeglade.

20.01.2011 @ 16:33
URL: http://sidselsidserk.blogspot.com
Postet av: Greta

Du er no ikkje god da. lage seg slike deadline. Men du har det som du gjer det til. ferdig emd min første diamant eg og. men har den andre att. Det var kjekt å strikke dem. Har 4 forskjellig strikk som eg strikker på kvar dag no, så da går det ikkje fort.

Dei var fine begge para dine. Dei som er ferdige altså. Det siste paret blir nok vakkert det og.

Så spennde med ny barenhgae og ny barn og voksne. Det vert nok kjekt for alle parter.

Ha ein fin fredag

20.01.2011 @ 19:16
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Petrine

Å så snill du er ! Reine diamanten, du ! Forresten, det visste eg då frå før, for eg har ei "Agathe-lue" ! Og den er mykje brukt skal eg seie deg :))

Eg blei så inspirert av regnbue lua di, at eg fann fram oppskrifta og starta på ei. Men mi blir ALDRI så flott som di, for mi har berre tre fargar :( Eg kunne ikkje ta sjansen å hoppe etter Wirkola. hihi

Petrineklem

20.01.2011 @ 19:45
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: dachsemor

Kjempe fine pulsvotter :-)

20.01.2011 @ 21:41
URL: http://dachsemor.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits