To skritt fram og tre tilbake

Neida, jeg HAR ikke glemt buksene som skulle lappes.  Men de formerer seg! Så akkurat nå er jeg litt på defensiven, sukk.

 

Klumpen dro i barnehagen iført en relaivt tykk svart ullstilongs + en rød ullfrottebukse fra Janus. Da jeg hentet ham igjen hadde den ytterste buksen bare ett gjenlevende kne. Og det var for sikkerhets skyld hull i den innerste også. :o(

 

 

 

 

Det ene kneeet er så lasete at jeg tror jeg må lappe det både inni og utenpå. Stoffet er rett og slekk slipt helt bort, det er bare noen trådender igjen.

 

 

 

 

Et lite hull på det andre kneet også. Og stoffet er helt tynnslitt. sukk.

 

 

  


Merkelig nok hadde han ikke noen sår eller merker på knærne. Jeg spurte om han hadde falt da de var på tur. Men neida, han hadde bare lekt med biler på gulvet inne.

 

Tviler ikke. Dongeribuksene hans ser likedan ut. Tror jeg dropper å prøve å finne slitesterke ullplagg. De må i så fall inneholde armeringsjern, sukk. Det blir nok bukselapping som "kveldskos" idag ja.

 

 

Ellers er jeg ferdig med et bittelite prosjekt:

 

 

 

 

Nye votter til Klumpen, strikket i Labbetuss på pinne # 3 uten oppskrift. Votter er også forbruksvare; enten tover han dem ihjel eller så forsvinner de bare. Så da får vi se hvordan disse blir i bruk. Hvit bunnfarge var nok ingen genistrek, men man tager hvad man haver.

 

 

Lille Bølle skal på ski med barnehagen. Så da passer nok tittelen på innlegget litt til ham også, hehe. Det blir fort to skritt fram og mange tilbake på skitur for første gang.

 

 

Da håper jeg at du får en fin helg!  :o)

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Stakkars deg som må lappe så masse. Men viss han sliter det så fort, så har du vel intet valg. ser ut som gode votter og fine var dei også. Etter bruk i barnehgae skifter dei aknskje litt farge, men det får vel stå sin prøve. Ha ei kjempfin helg du også

28.01.2011 @ 14:03
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Guri

Det var noe kjent med de bukseknærne der! Datteren min var (og tildels er !) av typen som kan stå på asfalt å få grønske på buksene! Etter å ha arvet bukser som var like hele etter at storebror hadde brukt dem, var det hull både her og der etter en dag eller to.... men vi er jo mammaer, så vi lapper! Lykke til og god helg! Klem fra meg :)

28.01.2011 @ 14:09
URL: http://hjertego.blogspot.com
Postet av: Hønehuset

Jeg har faktisk kjøpt slike ola-lapper som jeg har sydd på knærne på de tykkeste ulllongsene våre. Utover det snurper og syr jeg bare. Men, jenter lager nok ikke like mange hull som gutter...

28.01.2011 @ 17:06
URL: http://www.honehuset.blogspot.com
Postet av: Tebasile

Jeg er kjent med unger som sliter klær ja, så da er det bare å lappe så godt man kan.
Fine votter du har strikket. Lurer på hvor alle vottene blir av jeg.
Ønsker deg en fin helg!

28.01.2011 @ 17:51
URL: http://garnogpinner.blogspot.com/
Postet av: duBedåre

Velkjent fenomen det der, hullete knær kommer stadig hjem fra bgh her også! Kanskje du kan hekle en liten fin figur og sy på? I sokkegarn, så tåler lappen litt mere slitasje også? Buksa blir jo bare morsom av det, kan nesten garantere at buksebæreren liker det! Lykke til! Søte votter, forresten!

28.01.2011 @ 17:57
URL: http://dubedaare.blogspot.com/
Postet av: Moan

Du har et lite stykke arbeid foran deg!

Det er rart, hvordan disse hullene bare "materialiserer" seg (selv om det er en selvmotsigelse i seg selv, materialisere hull... :-)). Digresjon.

Vottene er jo søte da :-) Hvit er kanskje ikke det lureste, men jeg syntes alle votter blir stygge/flekkete...

Ha en flott helg!

28.01.2011 @ 20:11
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Gyldenkron

Hmmm, jeg har en gutt som går siste året i barnehagen, og jeg tror ikke jeg har lappet et eneste hull. Nå er han forsiktig gutten, men han både leker med biler på gulv, og klatrer i trær ute.

Men du, hva med å strikke egne ullklær? Med forsterkninger på knærne?

Flotte votter du har laget

29.01.2011 @ 08:58
URL: http://gyldenkron.blogspot.com
Postet av: Hobbymegher

Så kjedelig med lapping, men sååå nødvendig.

Ikke dumt å bruke restegarn til, eks strikke firkanter som man syr på bukseknærne. :)

Ha en fin helg!

Klem, Lille-T.

30.01.2011 @ 01:19
URL: http://hobbymegher.blogspot.com
Postet av: Felisi

Jeg kjenner problemet ja! Minstemann bruker opp noen ullbukser i løpet av vinteren, og jeg stopper og stopper til det ikke er mer ull igjen å stikke nålen ned i... Tror han er på bukse nr 4 denne vinteren, men det er merkelig nok ingen hull på bukseknærne utenpå...

07.02.2011 @ 15:24
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits