Trist

Sliter litt med konsentrasjonen her jeg sitter. For rett bak meg jafser et digert gult monster i seg nabohuset. Det skriiiker i spikre og singler i glass. Og monsteret liker visst best å spise om natten. Da er det ikke så mange biler som vil forbi. For noe dager siden åt det det første nabohuset, og snart står det tredje for tur...

 

 
 


Denne utsikten har vært den samme så lenge jeg har levd. Nå får vi Bybanen som nærmeste nabo. Og jeg kjenner at jeg IKKE bare gleder meg til det...

 

 

 

 

 

Huset vårt blir spart, men nabolaget blir helt forandret. Og HELT trygg kan man tydeligvis ikke føle seg uansett:

 

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Tar-huset,-sparer-14-sekunder-1241612.html

http://www.bt.no/forbruker/husoghjem/Fikk-ikke-vite-om-riveplaner--1242652.html

 

 

Jaja. Det blir nok bra til slutt. En gang i 2013 er visst byggingen utenfor her ferdig. Og hvis banen er i rute så kommer vi oss vel både til Lagunen og til sentrum. Men etter sist lørdag kjenner jeg en viss skepsis. Det ble en laaang kveld og mye stress for å komme seg hjem, og tidligere samme dag hadde gemalen og Klumpen ventet i en time på Bybanen på grunn av "driftsvansker". Ingen informasjon da heller.

 

Vel, vel. Det blir mindre tid til å ergre seg over Tullenor i alle fall. De ble liksom litt puslete i sammenligning...

 

 

Nå gleder jeg meg til klokken blir 15.00, for da pleier de å slutte av for dagen. De starter ikke opp igjen før sånn rundt leggetid, så man kan da ikke klage på å ALDRI få pauser. Middagshvil er tingen!

 

 

 Ha en fin dag! Og se opp for gule monstre!

 


Kommentarer:
Postet av: hobbyvenn

Hehe, nei hele døgnet holder de ikke på til vanlig, men i dag er de visst ekstra ivrig... Hører den der iriterende da-da-da-da-dunkingen hele tiden. Spesielt om natten når trafikken er stille. Tror jeg velger å flytte til et sted der bussene går og ingen bybane finnes... Det måtte blitt billigere å bytte ut bussene med mer miljøvennlige busser og bygge litt flere bussfelt.

31.01.2011 @ 17:05
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Greta

Huff da høres ikkje kjekt ut. Men det som vert kjekt er når banen er ferdig og eg er i Bergen og berre kan sette meg på banen og komme frem til deg uten å gå meg vil. Men det er no kvardagen som teller. Håper det vert bra til slutt. det vert det nok. ha ein så fin dag som mulig. klem

31.01.2011 @ 17:27
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Helena

Trist med så mye bråk, og kjedelig om noen må flytte fordi banen ska gjøres ferdig. Kanskje du må få deg noen hodetelefoner?

31.01.2011 @ 17:56
URL: http://www.torggumman.blogspot.com
Postet av: Anlen

Det høyrest ikkje så kjekt ut! Vemodig at husa rundt forsvinn, og kanskje er hus litt fredelegare som naboar enn den framtidige banen.... Lykke til!

31.01.2011 @ 18:26
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: Petrine

Hei ! Nei dette er ikkje kjekt. Tenke seg til å miste huset for å skåne ei golbane. Typisk.

Gule monster som et opp hus, liker vi ikkje, nei. Dette er vel eit arbeid som vil medføre eindel støy for dokke ei tid framover.

Men det blir nå kjekt å få kort veg til bana då :)

Og kjempe koselig at du ville vere med på Giborten min. Eg har bakoversveis over kor mange som vil vere med. Eg lyt hive meg rundt og nåle nokre trøstegevinstar.

Klem frå Petrine som ønsker deg ein fin mangdagskveld sjølv om store gule monster et i nabolaget ditt:)

31.01.2011 @ 21:42
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Sylvia

Uff, så leit. men slik er det nå....byer ekspanderer og blir større, og vi må følge med, enten vi vil eller ikke.....med alt det som følger med.

I huset der vi bodde før jul, var det stadig snekring og utbygginger av hus i nabolaget. Noen ganger orkket jeg bare ikke sitte ute og høre på spikerpistoler eller sementblandere........

Nå bor vi i rekkehus, og jeg tror nesten det kun er oss som bor her. SÅ stille og rolig!!! Kanskje bare helt til sommeren.......da er vel trampoliner og div igang, tenker jeg, hi hi.

01.02.2011 @ 12:25
URL: http://kanelsukker.blogspot.com
Postet av: skb

Eg forstår at det må skje endringar for at samfunnet skal utvikle seg i takt med tida, men når slike endringar kjem så tett innpå livet er det ikkje alltid like kjekt.

For min eigen del får eg det ikkje _så_ tett innpå livet, men å køyre gjennom Skjold-skiftet kan jo vere ein prøvelse for kven som helst for tida.

God helg.

04.02.2011 @ 08:03

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits