Fra sjal til nøster på Æ Ø Å

Jeg syntes dette sjalet var fint, og så hadde jeg lyst til å teste ut teknikken for å strikke det.

http://1petitbazar.canalblog.com/archives/2010/09/23/19134980.html

(Hvis du ble imponert over franskkunskapene mine så finnes det link til engelsk oversettelse nederst på siden.)

 

 

Jeg valgte nok helt feil garn. Prøvde å overbevise meg selv om at det sikkert ble bra til slutt, og sjalet vokste fort foran TV-en mens jeg så på Kalde Spor.

 

 

- "Øh, det der var IKKE fint!" kommenterte tenåringen på vei ut døren.

- "Det var... RART!"

 

 

At hun og jeg ikke har samme smak er vel alt kjent, så jeg strikket tappert videre.  Holdt på med å feste tråder og hadde funnet fram MILO for å skylle det opp før blokking. Så kom mamma innom.

 

 

  

- "Sjal nå igjen?"

 

- "Ja, men jeg er litt usikker på om det ble fint....?"  *fiske*

 

- "Æææææh, de fargene var litt....  øøøøh...."

 

 

Mens vi snakket oppdaget jeg en veldig synlig FEIL midt på sjalet helt øverst.

 

 

- "Lurer på om jeg bare rekker opp igjen hele greien. Det ble ikke noe fint. *sur*

 

- "Åååå, ja det er kanskje like greit. Det var litt...æh, øh...rart kanskje?

 

 

Jadda. Her blir det nøster igjen før noen rekker å ramse opp hele alfabetet flere ganger. Tre dagers strikking, sukk. Men sjalet BLE rart. Tykt og klumpete, og så rullet det seg selv om jeg strikket flere riller øverst for å unngå nettopp dette. Egentlig så jeg jo at det ikke ble bra relativt kjapt, men det meste ordner seg jo i blokkingen. Haha.

 

 

  

 

Akk ja. Da er det bare å kaste seg over UFO-ene igjen. Eller de hullete buksene. Hulk.

 

 

Tror jeg er inne i en litt dårlig strikkeperiode, har begynt på flere ting og rekket dem opp igjen i det siste. Ingenting blir helt som jeg hadde tenkt. Men sånn er det innimellom. Det går nok over det også.

 

 

I morgen kommer en ny dag med nye muligheter. Og flere splitter nye opprekksnøster.

 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Så ærgelig. Men av og til har ikkje ting noe videre liv. Kan jo av og til vere sånn at ein vil ting litt formykje. Men som dei sei i morra er ein ny dag og skal sjå det vert ein god dag. klem

01.02.2011 @ 20:51
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Petrine

Å,Æ. øhh. Synest skjerfet var fint eg :)) Litt dumt å rekke opp så mykje flott arbeid, og ferdig er det også. Trur du skal prøve å blokke det ut, eg :)

Klem frå Petrine som har spelt litt på trekkspelet sitt i dag. Gjekk på loftet og spelte til Petrinemannen medan han laga rom til meg. Trur har synst eg er litt flink. Har ikkje spelt meir enn av og til sidan april :)) Læringskurva mi var fryktelig bratt og så plutselig stoppa eg å lære. Så no er det berre kjedelig øving som må til om eg skal bli flink og det er mykje kjekkare å berre spele etter innfallsmetoden. Funka det også !

01.02.2011 @ 21:45
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Så dumt med sjalet. Rart med det en allerede i starten kjenner blir feil, detpleier en ikke bli fornøyd med heller. Selv pleier jeg alltid å strikke det ferdig i den tro at det skal passe/se bedre ut når det er ferdig/ passe bedre i fargene når alle fargene er satt sammen..., men som oftest blir det opprekk etterpå. Lykke til med neste prosjekt, det tar nok ikke lang tid før du har noe nytt på pinnene.

02.02.2011 @ 12:02
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Blåfugl

Sender deg en trøste-klem, jeg. Prøv å se positivt på det. Nå får du jo gjort noe fornuftig.

02.02.2011 @ 13:45
Postet av: Moan

Tror vi er inne i samme steamet. Her blir det heller ikke mye som kommer ut som det skal. Begynner å bli litt lei av å rekke opp...

Men det blir nok bedre i morgen! :-)

02.02.2011 @ 18:33
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Elisabeth

Tror helt sikkert at noen ville likt det sjalet, man har så utrolig forskjellig smak. Men dersom det var en feil på det vil du sikkert ikke gi det bort eller selge det :) Håper du finner et prosjekt som du blir fornøyd med snart da....

Synes synd på dere som får bybanen rett forbi huset, nabolaget blir jo ikke det samme etterpå. Men alt kan man jo venne seg til....

Ha en riktig god helg!

04.02.2011 @ 21:25

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits