Tro om våren kommer snart?

Noen som kan gjette hva dette er?

 

  

Vanskelig? Da kan du jo tygge litt på det mens du leser videre. Eller...det er vel i grunnen ikke så fristende å tygge på når jeg tenker meg om. Nuvel...

 

 

I dag har jeg vasket ulltøy. Hovedsaklig Klumpen sitt. Tre kategorier: Hullete, for kort eller ihjeltovet. Noen plagg passer i mer enn en gruppe. Sukk.

 

Jeg har satt inn ekstra tropper i kampen mot hullete knær: Mamma snurper sammen og rutestopper, og så trår jeg til med strikkete lapper når hun ikke har mer å jobbe med. Vi har det travelt begge to.

 

For korte kjøpeklær blir arvet bort hvis de er såpass hele at det går. Hjemmespøta blir forlenget på armer og bein, det ser ikke ut som om han vokser noe særlig i bredden. Ullbuksene han har brukt siden har var knapt året trenger påstrikking for andre gang.

Denne er rett og slett uutslitelig!

 

Stripene han trakker på er et sted over knærne nå.  *fnis*

 

 

 

http://mimounashobby.sprayblogg.no/1240582899_langbein.html

 

 

Vottene her tror jeg ikke det er mye håp for. De er tovet ned til harde pansre i babystørrelse. Men han nekter å bruke noe annet uansett vær. Kjøpevotter, spesielt de dyre REIMA-vottene, kaster han så langt han bare klarer. Og regvotter er det bare å glemme.

 

I barnehagen blir alle umerkete strikkevotter de finner rundt omkring plassert i Klumpens hylle. Litt morsomt i grunnen, han har visst fått et rykte som heimespøta ja.

 

 

 

 

Noen som kjenner igjen det flerfagete Safir-garnet i brun/grønn/oransje-toner? Ikke det?  Vottene er fulle av lange KRØLLER til Klumpens store fortvilelse. Han HATER krøller. Får gi dem en runde med broderisaksen når de er tørre. Jeg har i alle fall fått fjernet det meste av kvister, barnåler og mose.  

 

  

Ull er virkelig gull når det er kaldt. Men vi har skuffene fulle av lette bomullsplagg, T-skjorter og fine bukser fra Paris-ferien i fjor.  Og jeg mener å huske at slike klær kan vaskes i MASKIN og på 60 grader?  *mimre*

 

 

Tro om våren kommer snart?

 

 

 

 

 

Å ja, det første bildet. Nå har du kanskje gjettet hva det var? 

 

 

 

 

 

(Hvis ikke: Jeg har snauklippet ragget av vottene. Kort ved tomlene og ingenting bak. ;o)

 


Kommentarer:
Postet av: Helena

Så søt Klumpen er, og fine ullbukser har han. Hvordan vasker du tovete klær? Blir dom bare mere tovete da?

Min minste er 13 år nå, og jeg husker alle klær han måtte ha på seg i barnehagen. Han hatet det! Var alltid for varm, og kastet av seg skjerf, votter og luen i en fart. Storebror frøs alltid, så han måtte ha dobble ullbukser under dressen.

09.02.2011 @ 15:25
URL: http://www.torggumman.blogspot.com
Postet av: Greta

Elsker å lese når du kriver sånn herlige innlegg. Og du skriver på ein sånn måte att eg får emd emg alt. Blir så glad kvar gang er ser du har lagt ut eit innlegg eg. Ha ein fin ettermiddag

09.02.2011 @ 15:33
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Moan

Tiden for ullvotter er dessverre over her i heimen... :-(

For barna, altså; voksne får ullvotter, om de vil eller ei ;-)

09.02.2011 @ 17:58
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Bodil

Tenk å setja så stor pris på mamma sine strikkavotter då! Jammen er det bra at han har ei så flink strikkemamma :)

09.02.2011 @ 20:36
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: Xhantippe

Slik er det her også! Merkelig hvordan alle barnehagens votter kommer snikende i mine sønners hyller. Ullvotter er gull! Ha en fortsatt riktig god dag.

10.02.2011 @ 08:44
URL: http://www.xhantippe.com/
Postet av: Guri

Du kan få sagt det du!! Sitter her og humrer for meg sjøl :) Kjenner igjen det med ullklær; som sønnen min sa da han var liten "MÅ jo ha ull"!!!

Ha en fortsatt fin dag! Klem :)

10.02.2011 @ 12:24
URL: http://hjertego.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Heldige deg som har unge som vil ha ullvotter. Joda, datteren i huset bruker dem gjerne, men yngstegutt vil absolutt ikke ha ullvotter, han ELSKER Reimavottene ;)

10.02.2011 @ 17:17
Postet av: hobbyvenn

Hehe, dagen i dag passer perfekt for ullvotter hvertfall... Men Reimavottene har nok sin misjon de også på de værste regndagene ja. Ikke lett å omvende en skikkelig ullentusiast nei. Kjenner til fenomenet. God helg.

11.02.2011 @ 10:23
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits