Dagens lue og et lite "skuddårsprosjekt" ;o)

         Her går det unna!   *blid og fornøyd*

 

 

Lille luring poserer stolt med en lue han ikke har strikket en maske på. Men to nye restenøster er borte-vekk, så da er jeg fornøyd likevel jeg.

 

 

Og så var det "skuddårsårosjektet" mitt da. Siden jeg egentlig ikke hadde tid til dette sjalet så var det veldig greit at de innførte 29.-31. februar inne på www.uformelt.net . Jeg ble ferdig den 30. jeg, hehe. Sjalet er forresten med i tilbehørsalongen på samme forum.

 

 

 

http://www.ravelry.com/patterns/library/somnium

 

 

Et veldig morsomt sjal å strikke, for det har en temmelig uvanlig form. Det var spennende helt til siste dusken var på plass, for jeg var slett ikke sikker på hva jeg egentlig hadde laget.

 

 

 

Svart er jo håpløst å fotografere, grrr. Jeg synes dette ble mye finere på ordentlig enn på bilde.

 

Jeg brukte Sisik fra Dale, et garn som egentlig var alt for tynt. Synes det fungerte bra likevel, selv om sjalet ble en del mindre enn det i oppskriften. Akkurat passe til å surre rundt halsen. Jeg klippet duske-trådene i to slik at de ble halvparten så lange og dobbelt så tykke. Og så fant jeg fram garn i farger som matchet "dottene" i Sisik'en. Da ble det litt mer liv i sjalet.

 

 

 

Sjalet kan brukes som hette også! Det får en slags fordypning midt bak der den ene dusken henger. Litt liten til meg, denne ble mer i Dukkeba-størrelse.

 

Jeg synes sjalet fungerer flott som halsskjerf, men det falt ikke så pent som trekantsjal pga "bulken" og dusken midt bak. Det så nokså snodig ut faktisk. Prøvde å dandere det som på bildene i oppskriften, men akkurat det fungerte nok best på en prøvedukke uten armer. Men den hette-greien var slett ikke dum. Det hadde det nok vært lurt å fortsette litt med det siste mønsteret slik at den ble dypere. (Det står forklart i oppskriften)

 

Jeg brukte nøyaktig to nøster Sisik + noen smårester i andre farger til duskene.

 

 

Da er det onsdag, og en ny lue er alt på pinnene.

 

 

Nyt dagen!


Kommentarer:
Postet av: Tebasile

Det var et litt snodig sjal ja, men jeg synes det var fint. Artig med de duskene.

02.03.2011 @ 13:29
URL: http://garnogpinner.blogspot.com/
Postet av: Lise H

Morsomt og kult sjal :)!

02.03.2011 @ 14:22
URL: http://lisesin.wordpress.com
Postet av: Karipia

Tøft sjal du har strikket:))

Postet av: Blåfugl

Jeg er kjempeskuffet altså - over at jeg ikke visste det var strikke-skudd-år. Her kunne jeg har fått TRE hele strikkedager ekstra og så visste jeg ikke om det. Ja, ja, det blir vel en råd med det til neste år. Da får jeg i alle fall EN dag ekstra.

Gøyalt sjal forresten - likte hettemodell ideen.

02.03.2011 @ 15:04
Postet av: Greta

Alt du er med på og alt du får til. I dag har eg ein sånn dag der alt eg har strikka før i dag er bortkasta. Prøvde å gjøre det enekelt og det vart ikkje pent. så nå starter eg på ny frisk. arg.

ha ein fin kveld

02.03.2011 @ 17:12
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Anlen

Så lure dokke er, som innfører skotår når det passar;) Det vart i alle fall eit kult sjal, sjøl om eg ser at det ikkje er så veldig lett å dandere det. Men då seier du berre at det skal vere slik:)

02.03.2011 @ 21:34
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: karna

Igjen imponerende hva du får gjort med pinne.

02.03.2011 @ 22:17
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: junes

Tøfft sjal du har laget, ble veldig fint med litt farger i duskene:) Ha en fin strikkedag.

03.03.2011 @ 12:18
URL: http://junes.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits