Luer på tur! Og noen som har stoppet litt opp.

 

 

Da er duskeluene endelig på skjermen!  http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/717732/ 

 

Oppdrag Sognefjorden startet i går på NRK. Luen som er med her en nok "førsteutgaven", den jeg fikk låne for å kopiere mønsteret. Artig å se den i bruk.  :o)  "Mine" luer har visst funnet seg noen hoder de også: http://madsb.net/tn/oransje-no

 

  

 

Mamma har IKKE vært på båttur altså, hun er fotografert trygt hjemme på kjøkkenet.

 

 

 

 

Ellers har jeg EN lue igjen før jeg er ferdig med luegalskapen. Og da begynte det plutselig å streke. Nå har jeg to halvferdige luer liggende her, og jeg er ikke helt sikker på om jeg liker noen av dem. Så kanskje jeg heller finner nytt garn og starter på en tredje.

 

 

        Så var det VM-alongen da.

 

Vi fortsetter en uke til vi, helt til skiskytterne også er ferdige. Så da rekker jeg nok flere luer. Bare jeg blir enig med meg selv om hvordan de skal være. Garn har jeg i alle fall nok av, hihi!

 

Ha en fin mandag og en god ny uke! Kommentarer:
Postet av: Greta

Eg glemte det nesten, men såg slutten. Da fann eg ut at det kunne ikkje vere den serien alikevel for eg såg ikkje lua di. Men da får eg vel få med emg neste episode da, så kanskje eg får sett luene dine :0).

Ikkje alltid alt vert slik ein ville det skulle bli. Eg må strikke nye lioverpoolsokker. For dei første vart visst så altfor små. Ja ja. Så ahr eg vel lært litt da.

ha ei flott Vm uke. klem

07.03.2011 @ 17:45
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: karna

Ååå nå har jeg skjønt lueprosjektet ditt, og gratulerer med vel gjennomført prosjekt totalt. Ha en fortsatt fin uke

09.03.2011 @ 11:05
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits