Min tur i dag!

Ny pakke i posten, og en misfornøyd gutt måtte konstatere at den inneholdt garn og en bok, ikke LEGO. ALT kan jo ikke være til ham da!  *fnis*

 

 

 

Pakken vant jeg inne hos Jorunn: http://jorunnshobby.blogspot.com/  Hun gav bort flere pakker med garn og bøker, og denne var altså jeg så heldig å få. Tusen takk!  :o)

 

Bloggen hennes er vel verd et besøk. Hun lager kjempemasse fint i ulike teknikker og bruker mye restegarn og gjenbruksmaterialer. Inspirerende!

 

 

 

 

Må studere boken nærmere, kanskje jeg finner noen gode ideer? I alle fall får jeg veldig behov for å både vaske (hjelp!) rydde og pusse opp hver gang våren kommer. De første skarpe solstrålende setter ubarmhjertige spotlights på hver eneste lille støvkorn, fingeratrykk og fettflekk rundt omkring. Huff og huff!

 

Garnet er en tykk ull/akryl-mix, 30 meter på 50 gram. Fin lillafarge, mye varmere enn på bildene. Får tenke litt på hva det skal få lov til å bli.  :o)

 

Da er det jammen tirsdag alt. En snørrete Klump er hjemme fra barnehagen, så da kom liksom aldri uken helt i gang. Heldigvis er Spiderman en god avlaster, hihi. Han er nok morsommere å leke med enn en det jeg er.

 

Ha en fin dag!

 

 


Kommentarer:
Postet av: Tebasile

Det er så moro å få pakke i posten. Og ekstra gøy når det er en premie.
Ønsker deg en fin kveld.

29.03.2011 @ 17:29
URL: http://garnogpinner.blogspot.com/
Postet av: Greta

Grattis med flott pakke. Klart du må få noen pakker du også. Blir nok noe spennde av det garnet også. Men kanskje ikkje pulsvanter :=).

Ha ein fin dag/kveld videre

29.03.2011 @ 19:53
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Petrine

Grattis med bok og garn. Kan en pakke innehalde noko betre ? Kanskje en liten sjokolade. Petrinemannen fekk pakke i går. Det er ikkje ofte han får det. Så eg trudde han ikkje med det samme. Men jammen fekk han pakke ! Og då han pakka opp kom eg på at han nettopp har hatt bursdag. Han også fekk bok, men han fekk ikkje garn, han fekk noke til meg, nemmelig alovera body butter : TIL MEG ! Hi, hi, så fekk eg snike meg til noke der også. Det var frå Englebarnet i Oslo. Godpia ho.

No skal eg ein tur innom Jorunn sin blogg ! Kjekk bok ditta!

klem

29.03.2011 @ 21:34
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Moan

Gratulerer med gave!

Alltid gøy!

30.03.2011 @ 18:31
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Så godt at du fikk to garnnøster. Litt balanse må det jo være mellom garn og lego... Du kan jo bestille mye garn du nå som minstemann har fått så masse lego...

31.03.2011 @ 15:30
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: skb

Så kjekt med slike gåver :)

31.03.2011 @ 18:34
Postet av: Jorunn

Ja da kom jo pakken rimelig raskt... Ikke alltid det spanske postverket klarer å være raske, he he...

02.04.2011 @ 21:46
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits