Jeg er her!

Ikke mye av verken strikking eller nettaktivitet her for tiden. Men jeg har ikke forsvunnet helt altså.  ;o)

 

 

Det har i alle fall blitt noen nye Elf Clobber:

 

 

 

Brun Mor Aase Superwash og beige Mini Butterfly. Supert å bli kvitt alle smårstene av pusegarn, men det irriterer meg litt at det blir sånn ca 10 gram igjen av bunnfargen. Bråtene er lange nok som de er, ellers kunne jeg jo ha strikket noen ekstra omganger.

 

 

Og så var det katta i sekken. Jeg plukket nemig med meg en liten pose med rødt restegarn fra Fretex.

 

Vanligvis går restegarn kjapt unna, men dette viste seg å bli en liten utfordring. For det var VELDIG små rester i helt ulike tykkelser og kvaliteter. Og noen av nøstene var klippet opp i den ene siden slik at de bare bestod av korte tråder. Imponerende pakking av den som fylte opp posen og klarte å kamuflere at det meste faktisk var ubrukelig. Den minste resten målte knapt 10 cm.  :o(

 

 

 

 

Men vent nå litt. GARN og UBRUKELIG er ikke to ord som hører naturlig sammen i mitt vokabular. Dermed ble disse pulsvarmerne til av diverse rester i noenlunde samme tykkelse. Flere rødnyanser og mange tråder å feste. Men de varmer godt selv om de ikke ble direkte vakre. Jeg brukte Elf Clobber-mønsteret og avsluttet med en rad picoter etter den andre runden med fastmasker.

 

De er VELDIG røde, det bekreftes vel av at Wally straks rykket ut med skumapparatet sitt.

 

Alle de korte trådene og smånøstene skal få bli dusker. Det kan jo bli bra i toppen av de luene jeg skal strikke en gang, hihi. Akkurat nå prøver jeg å være BÅDE huslig og å jobbe i hagen. Ikke så lett når man ikke har gener for slikt, sukk. Men det må vaskes og males og sparkles og lukes og beskjæres og plantes og masse mer. Savner nesten mørke vinterkvelder med barmhjertige skygger som skjulte hybelkaniner og anna ufyse, og snø som dekket til alt i hagen.

 

 

Jaja. Det er vel bare å brette opp ermene, og så blir det nok bra til slutt. Det er jo deilig med lysere dager og vår i luften da. Og når jeg er ferdig kan jeg plante meg i en hagestol med spøtet igjen.

 

 

 

Ha en fin mandag og en god ny uke! 

 

 

 
Kommentarer:
Postet av: stubbetufsa

Fine, de pulsvarmerne dine! Og oppfinnsom er du. Vet ikke om jeg hadde giddet å ta vare på de små SMÅ garnrestene, men du laget dusker! Det var jo lurt!

Klem for god gjenbruk!

04.04.2011 @ 11:50
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Wenche/chawo

Kjempefine pulsvarmere.

04.04.2011 @ 12:08
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: Greta

Det fine med våren er at man får lyst til å gjøre noe med alt ein skulle fått gjort i løpet av vinteren. har vore huslig av meg i 3-4 dager eg og no. Ting eg sjelden gjer og skikkelig opprydding og støvtørking. Eg er sånn duke menneske og dermed har det hopa seg opp med duker som kulle strykes. No er det gjort. nå plukker eg frem vårklær og tar vekk vinteren, for no vil dama vår og sommer. ha ei fortreffelig uke vennen min

04.04.2011 @ 12:10
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Torunn

Kjempefine pulsvarmarar!! Oi, spesielt å levere inn så små rester på Fretex då,- hos meg går dei i bosset! God gjenbruk! :)

04.04.2011 @ 14:31
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Iryl

Pulsvarmerne ble kjempefine! Ha en fin uke!

04.04.2011 @ 16:15
URL: http://irylshobbyverden.blogspot.com/
Postet av: Anne Elise

Nydelige pulsvarmere!

Ønsker deg ei flott uke!

Postet av: Fuglemamma

Du er utrolig inspirerende når det gjelder å bruke alt mulig slags garn opp. Jeg bøyer meg i støvet! Og de røde pulsvarmerne ble da i grunnen riktig fine synes jeg. De brune også, selvsagt.

05.04.2011 @ 15:36
Postet av: Popsinune

Skikkelig lekre!

Får mer og mer lyst til å prøve meg på disse jeg også :-)

05.04.2011 @ 18:17
URL: http://popsinune.blogspot.com
Postet av: AnnetteK

Så flotte de øverste var, de røde var fine de også, imponerende hva du klarer å trylle fram av de minste rester.

(Nå er datapausen min over, og jeg må tilbake til husarbeidet ;)

Ha flott dag. )

13.04.2011 @ 10:32
URL: http://annettek.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits