Die unendliche Geschichte

Gjett hva jeg har strikket i dag da?

 

  Jada. Et nytt par Elf Clobbere. Bombe!

 

Siden det begynner å bli en stund siden første par legger jeg ut mønsterlinken på nytt igjen: http://schnuddel44.blogspot.com/2010/09/elf-clobber.html

 

 

Denne gangen brukte jeg smårester. Jeg fant nemlig ut at det kunne bli fint med vrangbord i flerfarget garn og heklekant som plukket opp en av fargene. Jeg felte av med "heklegarnet", det ble penest. Syntes det ble litt voldsomt med to rader luftmaskebuer på disse, så jeg nøyde meg med en. Siden jeg bare hadde et bittelite nøste lyseblått pusegarn var i grunnen det et perfekt valg. Jeg hadde 40 masker på "skjørtet" mot 48 til vanlig, men det gikk bra det.

 

 

 

  

I dag var jeg for lat til å gå ut og ta bilder. Det er overskyet og kaldt nemlig. Man begynner å bli godt vant! Men jeg ser jo tydelig at utendørsbildene blir best. De får faktisk flest hjerter inne på Ravelry også. Ikke så rart kanskje. Der inne blir man bombardert med ufattelige mengder nye prosjekter hver dag, og da er det naturlig nok de mest iøynefallende man stopper opp ved. Så gode bilder er alfa og omega.

 

Nuvel. Har du først rotet deg inn hit får du nøye deg med stuebordet mitt som bakgrunn. *fnis*

 

  

 

Boken lå henslengt i sofaen. Tenåringer rydder nemlig ikke etter seg, grrr. Men jeg fant ut at både farger og tittel passet bra til pulsvarmerne mine. Forholdet mitt til Elf Clobber- mønsteret har visst utviklet seg til en uendelig historie. Og så var jo begge deler blå da. Og både Michel Ende og Kerstin Schnuddel (designeren) er tyske, derav overskriften.

 

Jaja. Det var dagens lille rare assosiasjon. Ha en herlig torsdag!
 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Det er ingen i hele verden som elsker å strikk/hekle pulsvanter som du. Kor mange par har du alget i år tror du? det er vel nesten umulig å si. desse vart veldig tøffe dei og. Ha ein fin dag i det veret som ikkje kan bestemme seg. Sol, nei over skya, sol, oversyka. jaja, vi skal ikkje klage

05.05.2011 @ 15:37
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Wenche/chawo

Disse ble også flotte.Likte fargene.

05.05.2011 @ 15:48
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: Blåfugl

Hehe - endelig til slutt en oppklaring på dagens "tittel". Synes dine stillbilder er flotte. Du KAN det der.

06.05.2011 @ 12:07

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits