Prioriteringer og et glimt av sommer

Jeg er fortsatt pc-løs, noe bloggen min lider under. Og med sommerferien rett rundt hjørnet og et gammet hus som skriker etter vedlikehold er nok ikke ny data til mor øverst på prioriteringslisten dessverre. Sukk. Så da humper og går det som best det kan.

 

Jeg STRIKKER i alle fall. To pinner og et garnnøste, så har jeg moro i timevis, fnis. Og akkurat nå holder jeg på med flere store prosjekter som tar tid. Ingenting ferdig å vise fram med andre ord. Men en liten sniktitt kan dere jo få:

 

 

 

Greta har laget mønster til et kjempeflott babyteppe, og jeg er så heldig å få prøvestrikke det. Det ser mye mer komplisert ut enn den er, dette er super TV-strikk.

 

Jeg bruker et annet garn enn det som står i oppskriften, og dermed blir teppet mitt nokså stort. Akkurat det er ikke så dumt, for da blir det Klumpen som får nytt koseteppe. Det er dårlig utvalg av babyer her for tiden. Garnet mitt er Modalin fra idèna, 65% bomull og 35% lin. Rett i vaskemaskinen hvis - eller rettere sagt NÅR - det får flekker.

 

Tireb/Heklejenta har ryddet i garnlageret sitt, og jeg har fått overta en god del som hun ikke hadde planer for. Jeg er helt overveldet av både mengde og kvalitet, så nå har jeg hodet fullt av nye ideer. Men jeg SKAL strikke ferdig ett prosjekt om gangen, ellers blir nok dette den store UFO-sommeren er jeg redd. TUSEN TAKK til snille Tireb, som forresten heter Berit baklengs.

 

 

Vi ble lovet full sommer denne helgen, men her er det vått & grått som vanlig. Vi fikk noen solstråler i går da, så da stormet alle ut i hagen. Og jeg fikk tatt bilde av spøtet mitt under syrinen, hihi.

 

 

 

 

 

Skal komme tilbake med flere detaljer når det blir ferdig. Eller så kan dere ta turen innom Greta og se originalen: http://gretashobby.blogg.no/1306335505_jippi_ftt_laga_min_fr.html#comment

 

 

Da ønsker jeg alle som titter innom en god helg!

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Så fint det vert. Eg ser det ikkje heilt skikkelig, men eg trur du har forandra litt på oppskrifta. kanskje det vert finere slik, kven veit :0). Det fine med det teppet er at det ser avansert ut og så er det lett å strikke. Super kombinasjon, for det er ikkje kjedelig heller siden det strikkes ramme rundt. gleder emg til å sjå det ferdig. klem fra Greta

04.06.2011 @ 14:31
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Greta

Viss eg ser det rett no, så skal den en oppskrifta mi forandres litt. Veldig spent på å sjå det ferdig

04.06.2011 @ 14:34
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: ems:-)

Omtrent som her, med andre ord, vær og strikking og slikt, Ha ei god helg-snart ferdig foressten..he..

04.06.2011 @ 19:18
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: sissels

moro å være prøvestrikker på ett flott produkt, og heldige du som har fått garn som du helt sikkert klarer å bruke opp.

Ha ei fin helg.

04.06.2011 @ 22:12
URL: http://sisselshjorne.blogspot.com
Postet av: minon

Sikkert veldig spennende å være prøvestrikker! Gleder meg til å se det ferdig!

Ha en fortsatt fin kveld :)

05.06.2011 @ 17:05
URL: http://siwjakobsen.net/blogg/
Postet av: Petrine

Så artig med dei boblene i mønsteret ditt :) Gleder meg til å sjå det ferdig.

Dumt med den pcn. Håper det blir ei ordning før eller seinare. Det er alltid så masse som er viktigare å prioritere. Men det er viktig at Madammen kan titte innom Ravelry og legge ut eit blogginnlegg i ny og ned.

klem til deg fra meg

05.06.2011 @ 19:20
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Berit

Teppet du teststrikker ser ut til å bli flott!

Ellers ble jeg kjempeglad for at du hadde mulighet til å ta i mot garnet, og det har lettet samvittigheten min over å ha masse garn liggende som jeg ikke ville klare å bruke opp. :) Da er det mer hyggelig å kunne gi det til noen, hvor det er større sjanse for at det vil bli brukt. Så da er vi nok like fornøyde begge to :)

06.06.2011 @ 10:22
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Heklejenta/
Postet av: skb

Flott teppe!

16.06.2011 @ 20:53

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits