Gjensyn

Noen som husker dette mønsteret?

 

 

 

For noen år siden strikket jeg hauger og lass av disse sjalene. Syntes at jeg var SÅ flink som kunne strikke hullmønster. Må nesten le litt av det nå. Men et sted skal man jo starte, og dette er absolutt ikke det verste.

 

Jeg liker nok best sjal som starter bak i nakken, både på grunn av passformen og fordi fargene blir finere fordelt da. Men det fristet ikke så mye å strikke to helt like sjal etter hverandre, og da var jo dette grei variasjon.

 

 

 

Her har jeg brukt pinne # 9 for å få det litt fastere i fisken. Anbefalt pinnetykkelse for garnet er # 6, så det ble luftig nok likevel. Og vips var det andre nøstet med Homespun også borte-vekk. 

 

Resten av garnet jeg fikk ligger pent i Norgeseskene sine. Det var ikke plass til det i rollerne på loftet. *flau* Men jeg har sortert det etter type, så da plukker jeg opp en og en garnsort etterhvert som jeg blir ferdig med den forrige. Deretter er det bare å finne et passende prosjekt etter type, mengde og farger. Gøy!  

 

Må bare vise hva som skjedde da jeg prøvde å ta bilde av sjalet ute. Snikende Ullteppe iført blomstrete fleecepledd stakk av med det.

 

 

 

- Det è KALDT mamma!

 

 


Kommentarer:
Postet av: duvi

Ja der var vi plutselig i mimre hjørnet, jeg har også strikket hager og lass av det for et par år siden

13.07.2011 @ 18:43
URL: http://isdonninga.blogspot.com
Postet av: Greta

så deilig ut. Kan ikkje huske å ha sett det, så da er det vel før eg vart sånn veldig blogger du algde det da. Ha ei fortsatt fin uke, vennen

13.07.2011 @ 21:37
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Elisabeth

Nydelige sjal, både dette og det blå i innlegget under ;)

13.07.2011 @ 23:54
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Elin

Innom og titter. Jepp, husker de sjalene ja.Har faktisk ett liggende, bare å feste tråder. Tror det har ligget siden sist du viste frem disse...noen år ja.....:)

14.07.2011 @ 09:18
URL: http://www.minkreativehule.blogspot.com
Postet av: AnnetteK

Ja, disse sjalene husker jeg du strikket mange av, jeg har strikket 2-3 stk jeg også, men nå finner jeg ikke mønsteret i farta, nå som jeg fikk lyst å strikke ett til. Jaja, får vel bare fortsette på ett av de 20 prosjektene jeg holder på med da... Er vel en mening med det ;)

17.07.2011 @ 19:51
URL: http://annettek.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits