Kaninen som ble bokorm

 

Nytt familiemedlem.  :o)

 

For en gangs skyld har jeg brukt et norsk mønster fra Garnstudiohttp://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=633&lang=no Synes de lager veldig knotete strikkeoppskrifter, men dette gikk faktisk rimelig greit. Kanskje de er flinkere med hekling?

 

 

 

Utrolig hvor tidkrevende sånne småprosjekter er. Men han ble jo søt da, og så var han god hekletrening. Gøy å merke at jeg stadig blir flinkere med heklenålen, da åpner nye muligheter seg. Og så krymper mengden av bomulls-restegarn. Det begynner faktisk å bli dårlig utvalg av farger i rolleren min.

 

 

 

Jeg brukte bomullsgarn, ikke alpakka som i oppskriften. Og kaninen min ble visst en del større også, selv om jeg brukte oppgitt størrelse på heklenålen. Pyttsann.

 

Den rullet seg veldig, og jeg tviler sterkt på om det hadde hjulpet noe særlig å "presse den lett" som Garnstudio-folkene foreslo. Men en runde fastmasker rundt kropp og føtter ordnet saken. Dessuten laget jeg føttene flate, ellers hadde den bare passet i veldig små bøker.

 

En konsekvens av å rote i bokhyllen ble at Klumpen gjenoppdaget Karius og Baktus, så det ble en liten lesestund i sofaen midt i foto-seansen.

 

 

 

Tenkte å ta noen flere - og kanskje bedre - bilder, men da var Kalle sporløst forsvunnet. Nesten i alle fall...

 

 

Da er det søndag, og regnet er tlbake. Så det blir nok en doven inne-dag. Klumpen & Kalle ser på barne-TV, og jeg har startet på et nytt restegarnsprosjekt.

 

 

Ha en fin dag du også.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Greta

Søt kanin. han minnet meg på at i min pure ungdom, hadde eg ein laaaang katt liggende oppe på sofaryggen. han var kvit hekla og het Kårekatt. Så eg har visst hekla litt i mi tid eg og hehe. det var ein fantasikatt, som var vårt første"barn" hehe. Ha ein flott dag med restegarn

17.07.2011 @ 13:21
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Tebasile

Så søt en kanin. Det blir flinkere og flinkere med heklenåla.
Ønsker deg en fin søndag.

17.07.2011 @ 13:50
URL: http://garnogpinner.blogspot.com/
Postet av: irene

Søt kanin.Eg synes du er blitt kjempe flink med hekle nålen.

17.07.2011 @ 18:22
URL: http://irenesstrikkehobby.blogspot.com
Postet av: minon

Stilig kanin! Kan hende jeg forsøker meg på en slik en jeg også. Skal lage noen premier til et lynlotteri og da passer slike ting veldig godt!

Ha en fin kveld videre :)

17.07.2011 @ 19:57
URL: http://siwjakobsen.net/blogg/
Postet av: sipusa

Morsomt bokmerke:-)Er ellers enig i at sånne småprosjekter tar utrolig masse tid: har alltid tenkt det er jeg som er utålmodig jeg da LOL men kanskje det bare er sånn;-D

17.07.2011 @ 21:44
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: hobbyvenn

Kjempesøt. Blir nok en god kompis å ha i bokhyllen.

18.07.2011 @ 08:21
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Pringeling

Tøff kanin! Og når jeg så karius og baktusboka så lurer jeg på hvor mi er blitt av, for denne boka var mi favorittbok når jeg var lita :P

18.07.2011 @ 11:37
URL: http://pringeling.blogpsot.com
Postet av: Elisabeth

Så lurt! Kjempefint heklearbeid, men enig i at slike "småting" ofte tar lang tid :)

18.07.2011 @ 13:44
URL: http://www.tostrup.net/blog

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits