Litt solskinn

Det har vært en spesiell sommer, kald og våt. Jeg har stått for min del av sutring over alt regnet, men jeg skrev samtidig at den som ikke har verre ting å klage over enn været i grunnen ikke har det så ille. Det føles som en uendelighet siden været betydde noe som helst nå.

 

Det er mange inntrykk å fordøye fra de siste dagene, mange tanker å tenke. Tiden ble plutselig inndelt i FØR og ETTER. En del ting blir aldri de samme. Men vi som ikke ble direkte rammet begynner likevel å se konturene av noe som ligner på normale hverdager igjen.

 

Mamma strøk tøy da Kennedy ble skutt. Jeg stekte pannekaker da tenåringen kom stormende opp trappen og slo på TV-en. Bombe i Oslo, og fullstendig kaos. Og derfra ble det bare verre.

 

Vi har sett ren ondskap og konsekvensene av den. Vi har også sett rosetog, tent lys, holdt hender og følt på samholdet som tross alle ulikheter og uenigheter eksisterer her i landet. Nå lyder Nordahl Griegs Til ungdommen fra tenåringsrommet, det er sterkt. Curling-generasjonen har det også i seg, det er mange som er best når det gjelder.

 

I dag gløtter solen fram her. Jeg og Klumpen skal snart ut på tur, planen er å mate "gakk-gakkene" borte ved skoleplassen. De er sultne nå som alle matpakkene har tatt sommerferie. Strikkepinnene mine går som normalt gjen også. Dette lille smetteskjerfet ble tatt løs fra blokking i dagmorges:

 

 

 

 

En solgul fargeklatt. Garnet fikk jeg av Hobbyvenn, tusen takk til henne.  :)

 

Pinne # 5, ca 60 gram Duett og gratismønster herfra: http://www.krazyawesome.com/knitmonster/lacy-bowknot-scarf.html

 

 

 

Vi skal ikke glemme, men vi skal og må gå videre.


Kommentarer:
Postet av: Greta

Kjekt med eit solglimt fra deg og din flott blogg. eg bor ute på landet, langt fra tragedien og minnesmerker. No skal vi ha minnemarkering her i bygda og og det er eg glad for. Det vert godt å kunne delta.

Verden må gå videre og vi med en. det har vi flott ungdom som kjem til å vise vei for oss. Ha ein stråaøndes tur til endene. Klem

28.07.2011 @ 13:34
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: hobbyvenn

Ja verden må gå videre, men jammen er det en tankefull tid...

Du verden, smettesjalet ble jo fint i det garnet jo. Så flink du er.

29.07.2011 @ 11:31
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits