Babytrøye med lue til

Jeg ble fristet til en kjapp samstrikk inne på Uformelt, og resultatet ble denne jakken:

http://www.purlbee.com/little-baby-sweater/ 

 

 

 

Det var ingen ferdige prosjekter inne på Ravelry, så her pløyet vi ny grunn. Og mønsteret var jo litt artig konstruert da. At jeg ikke har noen baby å gi den til er en uviktig bagatell. Det dukker nok opp en før eller senere.

 

Oppskriften var til størrelse 0-6 mndr, og den skulle strikkes på pinne # 3,25. Jeg har ikke pinner med kvarte numre, og siden jeg strikker stramt går jeg vanligvis opp til # 3.5. Det gjorde jeg nå også. Resultatet ble DIGERT. Ser at de fleste andre som strikker denne også får store plagg, så sjekk strikkefastheten hvis du vil lage en sånn.

 

 

 

Jeg brukte 2 nøster mørk blå og ett nøste lilla Milk & Honey fra Vikinggarn. Av restene fikk jeg akkurat nok til en liten lue i velkjent modell.  :o)

 

Garnvalget var nok ikke perfekt, for det var umulig å feste trådene pent. Det stikker ut små "barberkoster" uansett hva jeg gjør, til og med der jeg har heklet inn endene. Sukk. Men fargene er jo fine da. De minner om blåbær med melk - melken får sånn farge når man moser bærene med sukkeret. Mmmmm...

 

  

 

Det regnet plutselig da jeg skulle ut og ta bilder, så da ble det fotografering i trappen istedenfor. Gummistøvler har vi rikelig av.

 

Settet ble litt stort til Dukkeba, jeg tipper det passer en 1 1/2-åring. Og så dukker det visst opp marsipanroser over alt for tiden, tjihi...

 

 

Ha en god mandag i regnet.  :o)


Kommentarer:
Postet av: hobbyvenn

Søtt sett dette da... OG dett lyse grønne sjalet ble jo riktig lekkert på modellen din..

15.08.2011 @ 18:19
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Sidselsidserk

Hei! Her produseres det stadig flotte saker - dette settet var intet unntak:-) Vottene og sjalet lenger ned var "berre lækkert".

15.08.2011 @ 18:45
URL: http://sidselsidserk.blogspot.com
Postet av: Greta

Det var flotte farger. Men høres veldig kjedeligt ut at det ikkje er lett å feste trådene skikkelig. greit å ha noe til noen som er 1 1/2 år også. dei misnte får alltids nok. Luene er jo bare geniale da. Flott sett. regnet og skodda kom ja, vi får vel berre leve emd den.

15.08.2011 @ 21:27
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits