- Sitt me' meg mamma!

Klumpen er småsyk, akkurat sånn at han ikke kan gå ut men er frisk nok til å kjeeeede seg. Så nå har vi vært hjemme siden torsdag kveld. Den unge mannen er dårlig i magen, mammaen begynner å bli smårar i hodet. Aktivitetsnivået er nemlig nokså høyt, lydnivået likeså. Snakketøyet går i ett  - Koffor dèt då???

 

Må innrømme at det blir fristende å ty til TV-en sånn innimellom ja. Nå har vi til og med funnet fram gamle videoer fra loftet. Men så er det slik at avkommet slett ikke liker å se film alene. - Sitt me' meg mamma! er en grei ordre. Da er det bare å parkere i sofaen.

 

Tullenor bidrar også gjerne til å opprettholde sinnets munterhet - de klarte å klusse det til så hele nabolaget ble uten både summetone og internett i nesten et døgn. Jippi. Ingen nettaviser, ingen bloggsurfing, ingen Ravelry...

 

MEEEN, fruen har strikket. Meter på meter på meter av garn har blitt gjort om til ribbestrikk, to rette og to vrange. Jeg hadde planer om å strikke en Nonstop-trøye til en ung dame på 6 år. Det ble til to. Den første ble rett og slett alt for trang, selv om jeg la opp til størrelse 7-8 år og i tillegg brukte tykkere garn og pinner enn det som stod i oppskriften. Passe irriterende.  

 

 

 

 

Da var det bare å starte på nytt igjen, denne gangen på pinne # 4 og med rosa Kauni. Det ble heldigvis bra. Og mot en liten bestikkelse stilte faktisk Klumpen opp som modell.  *fnis*

 

 
 

 Fotografering i ekspressfart  - Den kløøøøøør!

 

Toppen skal få seg et bad i MILO, og dessuten er mottakeren rimelig tøff når det gjelder ull rett på kroppen. Så det skal nok gå bra.

 

 

Og så var det den for trange toppen da. Jeg hadde strikket alt for langt til å rekke opp igjen. Så etter et par timer i selskap med blant annet sauen Shaun...

 

 

 

 

 

Det dukker nok opp noen som kan bruke denne også. Og garnet var et hyggelig bekjentskap, det lignet veldig på gode, gamle Perlekrepp i tvinningen. Jeg brukte akkurat to nøster og har to igjen. Så hvis jeg finner overskudd til å strikke enda en har jeg fine gaver til to søte tvillingjenter. Neste år burde de være passe, så da har jeg litt tid på meg heldigvis.

 

 

Da venter video med Ole Brumm og et sjal i rillestrikk...

 

 

Ha en fin ny uke!


Kommentarer:
Postet av: Greta

Hei. Så produktiv du er da. er vel ikkje det verste ein kan gjere å sitte i sofaen å strikke. Litt barenprogram går jo greit .0).

Håper hanv ert bra snart.

fine trøyer det der.

Sett av mandag den 5 til meg da om du kan, så skal eg prøve å ordne det. I utgangspunktet er slik at eg har tid til deg da. Se mitt siste innlegg da. eg er litt glad i dag. klem

22.08.2011 @ 18:43
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: skb

Eg er stadig like imponert over alt det flotte du klarer å lage av "umake" garn ( altså garn som ein ikkje kan fylle på med meir av frå butikken ) :)

22.08.2011 @ 19:18
Postet av: Hobbystua

Hei Mimouna:) Ja nå har jeg tittet igjennom bloggen din her etter sommerens produksjon,og du har strikket mye flott.Du er bare helt*rå*til og få til så mye av diverse garn som du har liggende. Og så god bedring til den lille syke,og en fortsatt god strikkeglede til deg:))

24.08.2011 @ 00:14
URL: http://hobbystuas.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits